Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
I prošli put me ovdje uzeše na zub kad sam spominjao da fali opet kapiten ovoj ekipi - ko je bio kapiten večeras?
Xhaka? Odegaard? Jedini mudonja u ovoj ekipi je Saka i samo njemu možeš dati kapitensku u skorije vrijeme, ova ekipa NIKAD neće slomiti tekmu kad to bude ključno - bez pritiska da, sa pritiskom nikad.
Xhaka? Odegaard? Jedini mudonja u ovoj ekipi je Saka i samo njemu možeš dati kapitensku u skorije vrijeme, ova ekipa NIKAD neće slomiti tekmu kad to bude ključno - bez pritiska da, sa pritiskom nikad.
Lose lose bas lose, i to nije samo ovu utakmicu, i protiv Evertona je bilo tanko…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Martinelli je katastrofa radi podrske koju nema od Zinchenka. Mislim ok, nek on ulazi u vezni red, ali ne moze svaka utakmica, nekad se mora samo trcati.
Desio se pad u formi Whitea, Xhake, Odegarda, Martinelija. Izgubio si Parteya i Jesusa radi povreda.
U pravu smo da Xhaka i Jorghino ne mogu igrat zajedno, ali zbog Xhake.
Pep prelomio utakmicu kad je izveo Mahreza. Ubacio stopera. Domet Artete je nazalost ubaciti istog igraca.
Desio se pad u formi Whitea, Xhake, Odegarda, Martinelija. Izgubio si Parteya i Jesusa radi povreda.
U pravu smo da Xhaka i Jorghino ne mogu igrat zajedno, ali zbog Xhake.
Pep prelomio utakmicu kad je izveo Mahreza. Ubacio stopera. Domet Artete je nazalost ubaciti istog igraca.
Celik!3,2,2.
Ma igraci su ljudi moji premoreni. Uvukao se zamor u misice. Ovako se ne moze sezona iznijeti sto Arteta radi. Sto put cu ponoviti ali sa njegovim rotacijama je nemoguce bilo sta napraviti u kompletnoj sezoni.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A koga mi to imamo rotirati i ubaciti? Ne kontam
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Još pola prvenstva treba odigrati, stvarno čudno rezonujete do bola.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nismo Citya dobili u ligi od Thea Walcotta čovječe, taj lik je rekreativac sad.
Sav izgrađen nivo dosad, bačen u vodu u mjesec dana, Everton, Brentford, Siti.
Imamo tako malo golova u zadnjih par mečeva, igramo veoma kruto i loše, a rotacije ne postoje.
Januar je prošao, dvije glavne mete smo izgubili, dovele se bilesi zamjene za njih koje dosad ne mogu kriviti, ali ono što mogu da kažem je da se ponavlja situacija od prošle godine. Slab januar i povreda jednog igrača, to je to.
Xhaka je ****, vječiti ****.
Sav izgrađen nivo dosad, bačen u vodu u mjesec dana, Everton, Brentford, Siti.
Imamo tako malo golova u zadnjih par mečeva, igramo veoma kruto i loše, a rotacije ne postoje.
Januar je prošao, dvije glavne mete smo izgubili, dovele se bilesi zamjene za njih koje dosad ne mogu kriviti, ali ono što mogu da kažem je da se ponavlja situacija od prošle godine. Slab januar i povreda jednog igrača, to je to.
Xhaka je ****, vječiti ****.
Kad se vraca Jesus? 
Partey ce vjerovatno bit dostupan sljedecu

Partey ce vjerovatno bit dostupan sljedecu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma poraz najvise zbog Artetine “taktike” i i Xhaka nas je yebo 2/3 puta nigdje veze.
Jorginho moram bit iskren na kraju i nije bio los, Trossard mora igrat ispred Martienlija samo jer je pao malo u formi i dok se ne vrati Jesus koji odgovara Martinelieovoj igri.
U qrcu smo u sredini i na ljeto nek se iskesiraju i nek dovedu nekog ko moze normalno popunit tu…
Jorginho moram bit iskren na kraju i nije bio los, Trossard mora igrat ispred Martienlija samo jer je pao malo u formi i dok se ne vrati Jesus koji odgovara Martinelieovoj igri.
U qrcu smo u sredini i na ljeto nek se iskesiraju i nek dovedu nekog ko moze normalno popunit tu…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još pola prvenstva da se prokocka i mjesto u ligi ssampiona.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ipak je top4 premija. Neka to bude sad fokus, odrzati ovu prednost nad petoplasiranim, jer i to ce na kraju u bod biti.
Hoces titulu a ne znas na tri metra dodatii igracu u ovakvoj utakmici...
Hoces titulu a ne znas na tri metra dodatii igracu u ovakvoj utakmici...
Zadnja izmjena: ZipSarajevo, dana/u 15 feb 2023, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Premalo prilika evo već par utakmica. Sve se svodi na to da daju loptu Odegardu pa šta uradi. Martinelli već neko vrijeme ne može probiti nikog po krilu, Xhaka ne ulazi više izmedju linija, White ne utrčaje iza odbrane, Saka ne ulazi u sredinu.
Kako je premalo prilika, ne možeš protiv Sitija očekivati deset odličnih. Pa Edi je zapucao dvije glavom sa pet metara, ono bi napadač koji iole igra glavom pospremio sa povezom na očima.
- feniksptica
- Kontakt:
Zinulo dupe za titulom.
Sreca otpocetka sam bio prezadovoljan top 4 i na to se moramo fokusirati.
Prosle sezone smo prokockali veliku prednost za top 4.
Ekipa u koju udje malo pritiska ne moze meda.
Treba biti realan.
Prosle godine isti izgubili slicnu prednost za top4 i ocekivat da se sad trkaju sa Citijem nema smisla
Sreca otpocetka sam bio prezadovoljan top 4 i na to se moramo fokusirati.
Prosle sezone smo prokockali veliku prednost za top 4.
Ekipa u koju udje malo pritiska ne moze meda.
Treba biti realan.
Prosle godine isti izgubili slicnu prednost za top4 i ocekivat da se sad trkaju sa Citijem nema smisla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Viera, Markinjos, Nelson dok je bio zdrav, Lokonga, bilo ko iz akademije.
On Lokongi nije davao ni minute pa ga je onda gurao u vatru kad se Partey povrijedi. Da mu je davao 15ak minuta mozda bi i bio trun bolji. Onda dalje Nketiah koji je bukvalno ulazio zadnjih 5 min ili u nadoknadi i on je trebao kao napadac pokazati da vrijedi za to vrijeme?
Daleko najmanje rotiramo i najmanje izmjena vrsimo i dolazi na naplatu iz kola u kolo.
Mozemo mi pricati o nekim mentalnim pritiscima, ali cinjenica je da je ekipa udarila u zid i fizicki i psihicki. Iscijedjen je ovaj set igraca potpuno. Saka igra svaku minuti svake utakmice, a jako lahko je mogao odmarati tako sto bi Jesus igrao desno, a Nketiah napadaca. Tako se stvara i raznovrsnost i odmaraju igraci.
Od prvog dana ovo je Arteti daleko najveca mahana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koga rotirati? Pa ubacis Tiernya i Trossarda i promjenio si stil igre skroz. Martinellija probas malo na spicu.
Nije ova utakmica ni problem. Problem su Everton i Brighton. Uostalom imamo jos jednu utakmicu manje, vidjeti cemo hoce li znati iskoristiti.
Nije ova utakmica ni problem. Problem su Everton i Brighton. Uostalom imamo jos jednu utakmicu manje, vidjeti cemo hoce li znati iskoristiti.
Celik!3,2,2.
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni je najapsurdnija cinjenica kako je Arteta uvijek govorio da Martinellija vidi kao 9ku, a sad kad ima priliku da to i proba, jer ima Trossarda, on sve radi i sve ce radit, osim te opcije. Ne bi me cudilo da starta sa Trossardom ili ESR kao laznom devetkom za vikend.
Ma neće ljudi realno da sagledaju situaciju, džaba se objašnjavaš.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:38Koga rotirati? Pa ubacis Tiernya i Trossarda i promjenio si stil igre skroz. Martinellija probas malo na spicu.
Ova sezona dosad prepiska 07/08 sto jest jest
Hoćemo malo morgen, mi i pritisak 
Volio bih da griješim, ali nakon onog prosipanja LP prošle sezone, pa sad ove prednosti, ja ne smijem da kažem da će ovi momci da opravdaju očekivanja, male su šanse za to.
Pa Martinelli ne bi prismrdio ekipi da se nisu povrijedjivali, samo je tad i igrao i proigrao, Arteta je mnogo krut menadzer, koji funkcionise samo onda kad mu je sve po ps, inače veoma slabo reaguje na taktičke promjene i stvari, taj njegov menadzment je tanak otkako je preuzeo ekipu.
Xhaki neću halaliti one dvije stopostotne šanse gdje je samo trebao da doda loptu, ono najveći kloc na planeti može da izvede, on nije mogao, klocina.
Do momenta kad smo postali favoriti za titulu, sve je išlo super, kad se pritisak stavio na nas, sezona krenula dole - nije slučajnost nego činjenica da ova ekipa nema šampionski mentalitet, niti će ga imati još neko vrijeme. Ne dok se dovode polovne zamjene za ključne igrače u januaru, kad se gube direktne mete od rivala zbog pregovaranja ili se kasno stupa u dovodjenje prijeko potrebne pozicije.
Mrš Edu u qrac, popušili smo i ovu finu šansu za neočekivanu titulu.

Volio bih da griješim, ali nakon onog prosipanja LP prošle sezone, pa sad ove prednosti, ja ne smijem da kažem da će ovi momci da opravdaju očekivanja, male su šanse za to.
Pa Martinelli ne bi prismrdio ekipi da se nisu povrijedjivali, samo je tad i igrao i proigrao, Arteta je mnogo krut menadzer, koji funkcionise samo onda kad mu je sve po ps, inače veoma slabo reaguje na taktičke promjene i stvari, taj njegov menadzment je tanak otkako je preuzeo ekipu.
Xhaki neću halaliti one dvije stopostotne šanse gdje je samo trebao da doda loptu, ono najveći kloc na planeti može da izvede, on nije mogao, klocina.
Do momenta kad smo postali favoriti za titulu, sve je išlo super, kad se pritisak stavio na nas, sezona krenula dole - nije slučajnost nego činjenica da ova ekipa nema šampionski mentalitet, niti će ga imati još neko vrijeme. Ne dok se dovode polovne zamjene za ključne igrače u januaru, kad se gube direktne mete od rivala zbog pregovaranja ili se kasno stupa u dovodjenje prijeko potrebne pozicije.
Mrš Edu u qrac, popušili smo i ovu finu šansu za neočekivanu titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.