Sahbazkirija je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:04Fudbal se igra zbog navijača!
Sve grupe, i svi simpatizeri trebaju biti na stadionu.

Sahbazkirija je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:04Fudbal se igra zbog navijača!
Sve grupe, i svi simpatizeri trebaju biti na stadionu.
Pa jesam li ja napisao da je to djelo grupe? Vidiš da sam naglasio da je debil, znači pojedinac, ne svi.DoGroba je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:10Možeš naći jednog maloumnika kao tog i pravit sliku pisat sranja. To je djelo jednog čovjeka, a to što vi svi u glas svaki derbi pjevate da palite Grbavicu to ništa? Prave se koreografije izgorene Grbavice, to vam je smiješno. Boli vas kita što je ista gorila u ratu i što mnoge taj čin podsjeti na to. Eh moji kitari ko vas ne zna....HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
Nemoj se samozavaravati,nemoj nas lagati. Svi su oni isti. Samo neki progovore a neki hinjski sute.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:30Pa jesam li ja napisao da je to djelo grupe? Vidiš da sam naglasio da je debil, znači pojedinac, ne svi.DoGroba je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:10Možeš naći jednog maloumnika kao tog i pravit sliku pisat sranja. To je djelo jednog čovjeka, a to što vi svi u glas svaki derbi pjevate da palite Grbavicu to ništa? Prave se koreografije izgorene Grbavice, to vam je smiješno. Boli vas kita što je ista gorila u ratu i što mnoge taj čin podsjeti na to. Eh moji kitari ko vas ne zna....HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
Zeljo odgodio derbi?! Svasta, sta procitah.Herson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:15Odlican izbor stadiona. Tek postavljen hibrid, lijep stadion, dobro vrijeme, svi uslovi ispunjeni. Ako ovi iz Zeljeznicara budu opet slali neke dopise i zalili se, vrlo jednostavno to rijesiti i registrovati 3:0 za nas. Iako znaju da nema gostujucnih navijaca na zamjenskim terenima, slali su nekakve dopise i odgodili derbi vec jednom. Nadam se da ce savez pametno i ispravno postupiti, ne moze im se stalno izlaziti u susret.
Bojkotujes li derbi ili ides, bezobzira gdje se odluci igrati?
Bojkotujem naravno, a upute za derbi samo vi mozete cekati. Ponavljam, igrat ce se kad mi kazemo i gdje mi kazemo, kao sto je i bilo.
Sta ima mjerac?
Tako je, Grbavicu su nam nudili neki imaginarni ljudi na pocetku sezone jer vama ne trebaju pare, vi nikada niste trazili, niti cete traziti pare ili neki vid sadake. Željkan ima svoje Ja!
a ovo je vama laznim moralistima okayAntikloc je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:32Nemoj se samozavaravati,nemoj nas lagati. Svi su oni isti. Samo neki progovore a neki hinjski sute.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:30Pa jesam li ja napisao da je to djelo grupe? Vidiš da sam naglasio da je debil, znači pojedinac, ne svi.DoGroba je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:10
Možeš naći jednog maloumnika kao tog i pravit sliku pisat sranja. To je djelo jednog čovjeka, a to što vi svi u glas svaki derbi pjevate da palite Grbavicu to ništa? Prave se koreografije izgorene Grbavice, to vam je smiješno. Boli vas kita što je ista gorila u ratu i što mnoge taj čin podsjeti na to. Eh moji kitari ko vas ne zna....
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:26Alen Halilovic - Mario Vrancic - Dal Varesanovic
Barcelona - Premier league + bundesliga - Liverpool
FK SARAJEVO![]()
Nećete razbojnici
guadalupe je napisao/la: ↑16 feb 2023, 08:37Tako je, Grbavicu su nam nudili neki imaginarni ljudi na pocetku sezone jer vama ne trebaju pare, vi nikada niste trazili, niti cete traziti pare ili neki vid sadake. Željkan ima svoje Ja!