Ništa nije usvojeno na ovoj skupštini
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja imam druge informacije. Izgleda da model ipak nije do kraja definiran, ima propusta i elemenata koji se moraju još doraditi pa onda glasanje. Barem sam tako dobio info.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dok klub živi od navijača, zraka i iščekivanja transfera, ovi na skupštini se zajebavaja izgleda...godinu ipo cekas nekog tamo amera, a nemaš alternative pa onda skupština pa valja ne valja model, jest usvojeno nije usvojeno i slično...ili mi nismo svjesni situacije koja očito nije tako ozbiljna čim postoji takva letargija, ili ove boli k.
-
- Kontakt:
Ovo je neko promisljeno odradio,naravno da ce velika vecina vise pricati o tome sto ce se derbi igrati u pi.zdi materinoj nego o dvije tekme ispred derbija.
Leotar najbitniji,prolaz osigurati pa dalje razmisljati o sljedecoj tekmi.
Derbi ostaviti za mart,i ici korak po korak. Prvi korak napuniti Grbavicu i zgaditi Leotaru loptu.
Leotar najbitniji,prolaz osigurati pa dalje razmisljati o sljedecoj tekmi.
Derbi ostaviti za mart,i ici korak po korak. Prvi korak napuniti Grbavicu i zgaditi Leotaru loptu.
a u skupštini vecinom metuzalemi koji su jednom nogom u grobu, i onda oni odlučuju o klubu sve oko nas je naopako do zla boga i nikad mi napretka necemo vidjeti , nego ovo tavorenje u meeh zoniAzzuri je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:36Dok klub živi od navijača, zraka i iščekivanja transfera, ovi na skupštini se zajebavaja izgleda...godinu ipo cekas nekog tamo amera, a nemaš alternative pa onda skupština pa valja ne valja model, jest usvojeno nije usvojeno i slično...ili mi nismo svjesni situacije koja očito nije tako ozbiljna čim postoji takva letargija, ili ove boli k.
Ocigledno nekom ne odgovara ulazak investitora i radi se sve na opstrukciji istog, jer gdje su onda oni tu.Kao ovamo trazi se investitor a Boga mole da ga ne nadju.Ovi ako ovako nastave iz suplje u prazno, pogotovo poslje intervijua koji je dao prexcjednik po jjegovim zahtjevima mi nikad investitora necemo naci po onom njegovom modeluAzzuri je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:36Dok klub živi od navijača, zraka i iščekivanja transfera, ovi na skupštini se zajebavaja izgleda...godinu ipo cekas nekog tamo amera, a nemaš alternative pa onda skupština pa valja ne valja model, jest usvojeno nije usvojeno i slično...ili mi nismo svjesni situacije koja očito nije tako ozbiljna čim postoji takva letargija, ili ove boli k.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
- Austinpowers
- Kontakt:
Ma samo nek ne puca...Robust je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:41a u skupštini vecinom metuzalemi koji su jednom nogom u grobu, i onda oni odlučuju o klubu sve oko nas je naopako do zla boga i nikad mi napretka necemo vidjeti , nego ovo tavorenje u meeh zoniAzzuri je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:36Dok klub živi od navijača, zraka i iščekivanja transfera, ovi na skupštini se zajebavaja izgleda...godinu ipo cekas nekog tamo amera, a nemaš alternative pa onda skupština pa valja ne valja model, jest usvojeno nije usvojeno i slično...ili mi nismo svjesni situacije koja očito nije tako ozbiljna čim postoji takva letargija, ili ove boli k.
Gure Juvo
VTZ
VTZ
jednostavno sto prije ljude shvate da mi nikad necemo izaci na zelenu granu svima ce biti lakse jer ove zezancije u vezi modela, skupstina kurca palaca slusamo vec desetljece da je kaseta vec bi se davnih dana izlizalaAustinpowers je napisao/la: ↑16 feb 2023, 10:06Ma samo nek ne puca...Robust je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:41a u skupštini vecinom metuzalemi koji su jednom nogom u grobu, i onda oni odlučuju o klubu sve oko nas je naopako do zla boga i nikad mi napretka necemo vidjeti , nego ovo tavorenje u meeh zoniAzzuri je napisao/la: ↑16 feb 2023, 09:36Dok klub živi od navijača, zraka i iščekivanja transfera, ovi na skupštini se zajebavaja izgleda...godinu ipo cekas nekog tamo amera, a nemaš alternative pa onda skupština pa valja ne valja model, jest usvojeno nije usvojeno i slično...ili mi nismo svjesni situacije koja očito nije tako ozbiljna čim postoji takva letargija, ili ove boli k.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ko bi investirao u klub, pri tome klub sa dugovima, a uz to da se ništa ne pita.
-
- Kontakt:
Dok Savez na celu sa Vicom ponovo formira reprezentaciju manjeg entiteta istovremeno unistava i najvecu utakmicu u Bosni i Hercegovini.
Nakon jesenjeg odgađanja derbija radi navijaca oba kluba, sada ce se "najveca" utakmica odigrati bez prisustva jedne od navijackih grupa.
Imamo li snage, da stanemo u zastitu naseg kluba i navijaca.
Hajmo i mi sada odgoditi utakmicu (to nam omogucavaju pravilnici Saveza), pa kad je bal nek je maskenbal. Tek onda da vidimo kada bi nasli novi termin, jer se prvi dio prvesntva mora zavrsiti do sredine marta.
Kad vi nas j.ebete treba i njih kulturno j.ebati, kad je vec prvenstvo neregularno neka takvo ostane i do samog kraja. Prva dva putnika u evropu znamo (Zrinjski i Borac) ostala dva ce tek da budu j.ebana zarad pojedinacnih interesa
Nakon jesenjeg odgađanja derbija radi navijaca oba kluba, sada ce se "najveca" utakmica odigrati bez prisustva jedne od navijackih grupa.
Imamo li snage, da stanemo u zastitu naseg kluba i navijaca.
Hajmo i mi sada odgoditi utakmicu (to nam omogucavaju pravilnici Saveza), pa kad je bal nek je maskenbal. Tek onda da vidimo kada bi nasli novi termin, jer se prvi dio prvesntva mora zavrsiti do sredine marta.
Kad vi nas j.ebete treba i njih kulturno j.ebati, kad je vec prvenstvo neregularno neka takvo ostane i do samog kraja. Prva dva putnika u evropu znamo (Zrinjski i Borac) ostala dva ce tek da budu j.ebana zarad pojedinacnih interesa
Ne znam sta se desilo u medzuvremenu ali Digislic je bio zavrsen i covjek je bio spreman da ulaze u klub jer je i sam navijac naseg kluba od malih nogu. e sad sta su ove ublehe u klubu izmuljale da je covjek na kraju odustao ali je i pored toga dao finu cifru bespovratni sredstava.drzgemboadislic je napisao/la: ↑16 feb 2023, 11:09Ko bi investirao u klub, pri tome klub sa dugovima, a uz to da se ništa ne pita.
Republička liga BiH:1946
Laz. Nikakve pare nije dao bespovratnih. Ne baljezgajte gluposti i laži konstatnolendra je napisao/la: ↑16 feb 2023, 12:29Ne znam sta se desilo u medzuvremenu ali Digislic je bio zavrsen i covjek je bio spreman da ulaze u klub jer je i sam navijac naseg kluba od malih nogu. e sad sta su ove ublehe u klubu izmuljale da je covjek na kraju odustao ali je i pored toga dao finu cifru bespovratni sredstava.drzgemboadislic je napisao/la: ↑16 feb 2023, 11:09Ko bi investirao u klub, pri tome klub sa dugovima, a uz to da se ništa ne pita.

Hulahopka je napisao/la: ↑16 feb 2023, 12:41Laz. Nikakve pare nije dao bespovratnih. Ne baljezgajte gluposti i laži konstatnolendra je napisao/la: ↑16 feb 2023, 12:29Ne znam sta se desilo u medzuvremenu ali Digislic je bio zavrsen i covjek je bio spreman da ulaze u klub jer je i sam navijac naseg kluba od malih nogu. e sad sta su ove ublehe u klubu izmuljale da je covjek na kraju odustao ali je i pored toga dao finu cifru bespovratni sredstava.drzgemboadislic je napisao/la: ↑16 feb 2023, 11:09Ko bi investirao u klub, pri tome klub sa dugovima, a uz to da se ništa ne pita.

Kme kme kmeee
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ljudi da vam nesto razjasnim nece niko dati pare a da nije suvlasnik il vlasnik kluba
Mirvic ne bi dao marke qitarima da nije 90% vecinski vlasnik
Tako da ta vas prica da klub ostane nas i da ce nam neko dati miliona
To macku o rep mozete okaciti
Niko normalan to ne bi uradio niti ce
Mirvic ne bi dao marke qitarima da nije 90% vecinski vlasnik
Tako da ta vas prica da klub ostane nas i da ce nam neko dati miliona
To macku o rep mozete okaciti
Niko normalan to ne bi uradio niti ce
Normalno da se ljudi iz skupstine zajebavaju, moze im se. Sto bi se oni potrudili nesto, sto bi oni kontaktirali potencijalne strateske partnere, bolje ovako da se prave glupi i bahati.
Ko fol hoce novi model, hoce strateskog partnera, bla bla a u stvarnosti to ne zele jer se ne bi nista pitali, niti bi bili bitni. Ista suplja prica ko nasi politicari kad kazu hocemo i mi u evropsku uniju a doslovno nista ne rade da bar jedan korak budemo blizi toj evropskoj uniji..
Sve moguce potencijalne investitore su otjerali, svojom nesposobnoscu i bahatoscu.
Dodje jedan drugi lik iz Amerike, plati iz svog dzepa fin iznos za najbolju revizorsku agenciju na svijetu, pokaze da je zainteresovan, ukljuci u svoj plan i neke Zeljovce poput Zubana i tad ide prica ma kakav Zuban a i taj amer je neciji brat. Poslije transfera Amira, druga prica, Zuban legenda nasa
Sto se tice skupstine, skupstinu treba skratiti, ograniciti maksimalno broj mjesta u skupstini, u najveci organ kluba da mogu uci samo oni koji na godisnjem nivou mogu uplatiti klubu xy cifru..
Ko fol hoce novi model, hoce strateskog partnera, bla bla a u stvarnosti to ne zele jer se ne bi nista pitali, niti bi bili bitni. Ista suplja prica ko nasi politicari kad kazu hocemo i mi u evropsku uniju a doslovno nista ne rade da bar jedan korak budemo blizi toj evropskoj uniji..

Sve moguce potencijalne investitore su otjerali, svojom nesposobnoscu i bahatoscu.
Dodje jedan drugi lik iz Amerike, plati iz svog dzepa fin iznos za najbolju revizorsku agenciju na svijetu, pokaze da je zainteresovan, ukljuci u svoj plan i neke Zeljovce poput Zubana i tad ide prica ma kakav Zuban a i taj amer je neciji brat. Poslije transfera Amira, druga prica, Zuban legenda nasa

Sto se tice skupstine, skupstinu treba skratiti, ograniciti maksimalno broj mjesta u skupstini, u najveci organ kluba da mogu uci samo oni koji na godisnjem nivou mogu uplatiti klubu xy cifru..
-
- Kontakt:
Slazem se imamo vise ljudi u skupstini nego Bayern Minhen zaposlenihBrkooo je napisao/la: ↑16 feb 2023, 14:07Normalno da se ljudi iz skupstine zajebavaju, moze im se. Sto bi se oni potrudili nesto, sto bi oni kontaktirali potencijalne strateske partnere, bolje ovako da se prave glupi i bahati.
Ko fol hoce novi model, hoce strateskog partnera, bla bla a u stvarnosti to ne zele jer se ne bi nista pitali, niti bi bili bitni. Ista suplja prica ko nasi politicari kad kazu hocemo i mi u evropsku uniju a doslovno nista ne rade da bar jedan korak budemo blizi toj evropskoj uniji..![]()
Dodje jedan drugi lik iz Amerike, plati iz svog dzepa fin iznos za najbolju revizorsku agenciju na svijetu, pokaze da je zainteresovan, ukljuci u svoj plan i neke Zeljovce poput Zubana i tad ide prica ma kakav Zuban a i taj amer je neciji brat. Poslije transfera Amira, druga prica, Zuban legenda nasa![]()
A pogledas im privatne zivote niko nista da je napravio
Uljebili se u zelji i to treba rastjerati
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, WeekendOffender i 44 gosta.