jesi živ picko jedna nećeš haxbala ,mrš
guziš li šta
Moderator/ica: insider
ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?juventus 0244 je napisao/la:menadzer, samo što nisu pravi igrači nego izmišljeni likovialfarouqaminu je napisao/la:sta ti to?juventus 0244 je napisao/la:Da ne igra neko hattrick, pa da prijateljsku sutra razmacimo. Slično onm Elevenu na facebook-u samo mnogo bolje. Šta ima alfa kod tebe, kakvo je stanje?
Kao momakalfarouqaminu je napisao/la:ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?
ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guziš li šta![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guziš li šta![]()
![]()
![]()
ma legenda je najbolji sto se tice kladje sve ubadajuventus 0244 je napisao/la:Kao momakalfarouqaminu je napisao/la:ma ne zanima me to...ja mislio nesto bolje...kod mene nista evo malo pratim NBA sta se dogadja,cekam kladju.... ti kako si?. Kod mene sve pet
, a ne sumnjam ja u tebe za kladaru ti si jači od legende to si pokazao prije
.
evo ti zovi je mala je opaka 067989965786legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ima oces da ti nadjem nesto?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
guziš li šta![]()
![]()
![]()
hoću čuo sam da se srbijanke dobro guze jel istina![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:hoću čuo sam da se srbijanke dobro guze jel istina![]()
![]()
ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
alfarouqaminu je napisao/la:ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskomalfarouqaminu je napisao/la: evo ti zovi je mala je opaka 067989965786
ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lakolegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ma zajebava te sigurno... ali mala je predobralegenda reala je napisao/la:
ma ne javlja se,nešta mi govori na engleskom
dobro odo sad da spavam ,a sutra je zovem ujutro
a odakle je mala
nađi ba šta i haryu ,alfa
vidiš ni večeras ga nema otišo nešta da guzi ,čovjek pije i guzi al uzaludalfarouqaminu je napisao/la: ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lako
ma mozda,ali harry je najveci svaler na forumu,al posle menelegenda reala je napisao/la:vidiš ni večeras ga nema otišo nešta da guzi ,čovjek pije i guzi al uzaludalfarouqaminu je napisao/la: ma harry je opasan zavodinik,cuo sam tako,jbg njemu lako![]()
![]()
![]()
možda je dobio na kladi
..hahahBANovici je napisao/la:Chuck Noris ne ispunjava tiket u kladionici, samo udje i uzme pare...
ovo ste mogli ubaciti u viceve,ali dobro je,isplakahmuhovic je napisao/la:..hahahBANovici je napisao/la:Chuck Noris ne ispunjava tiket u kladionici, samo udje i uzme pare...![]()
![]()
..ili kaze Chuck Norris ima 3 sina jedinca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.