Sjajan u pobjedi nad Omoniom sa 2-1, 7. uzastopna pobjeda. Imao je par odličnih intervencija i u 95. minuti je sačuvao tim. AEK. je sada drugi i APOEL. mu bježi 2. boda. Pirić izgleda ove sezone odličan.
Ja sam njegov prvi hejter, ali ovo što sam gledao večeras odličan. Donio im pobjedu praktički, prije gola odbranio 100%tnu jednog od igrača Dnipra, istrčavanja pravovremena, baš dobar.
Pa ja bih rekao da je bolji od Vasilja osjetno, a ne znam baš ni je li Šehić najsretnije rješenje u ovom trenutku. Dakle, realno je trenutno naš najbolji golman.
Mene Vasilj ničim nije impresionirao ono malo sto sam ga gledao.
Piric je "raznovrsniji" golman od njega. U odličnoj formi. Valjda napokon opravda talenat o kojem se pričalo prije 5+ godina. Tada je podbacio i padao u karijeri. Bio je mrtav golman, ali bukvalno.
Sada ju je oživio i vrlo bitan će biti naredni korak u karijeri. Pretpostavljam vec ovo ljeto koje je pred nama.
Dvomec bez primljenog gola i prolaz u osminu finala Konferencijske lige.
Realno je trenutno u najboljoj formi od ovih golmana koji konkurišu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema sta, on bi komotno mogao preuzeti jedinicu vec sad u martu. Pljuvalo ga se (zasluzeno) jer je dobijao poziv, a nije branio, ali ovo sad je vec ozbiljnja minutaza i ozbiljna forma.