Upravo ovako izgledalo, imao si strelicu za nazad stranicu, naprijed, osvjezi stranicu i vrati na pocetnu.
gdje je vodilo dugme "nazad"? Kretao si se time po forumu?redbull93 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 11:49
Upravo ovako izgledalo, imao si strelicu za nazad stranicu, naprijed, osvjezi stranicu i vrati na pocetnu.
Da, udjem na neku temu npr. i kada kliknem na strelicu nazad, za jednu me vrati nazad. Ako udjem u externi link, sa tom srelicom me vrati gdje sam bio. Ovaj tab je bio fiksiran na donji dio i kretao se kako sam listao forum. To je sve bilo do ove nove app, neki dan sam je tek dobio.admin je napisao/la: ↑15 feb 2023, 11:54gdje je vodilo dugme "nazad"? Kretao si se time po forumu?
npr. sa naslovnice foruma odeš na neku temu, klikneš dugme nazad i vrati te na naslovnicu foruma?
Ovo je riješeno, pojaviće ti se dok prođe posljednji update. Hvala na sugestiji.redbull93 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 12:15Da, udjem na neku temu npr. i kada kliknem na strelicu nazad, za jednu me vrati nazad. Ako udjem u externi link, sa tom srelicom me vrati gdje sam bio. Ovaj tab je bio fiksiran na donji dio i kretao se kako sam listao forum. To je sve bilo do ove nove app, neki dan sam je tek dobio.
Pisao je admin za to, ima neka kvaka za to, ne moze se rijesiti koliko se sjecam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.