FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 17 feb 2023, 11:56

bordobijeli4 je napisao/la:
17 feb 2023, 11:39
---------------------------Oliveira------------------------------
Ziljkić---------------Varešanović-------Avramovski
-------------------Vrančić--------Čirjak--‐-------------------
Radović - Martinović - Šerbečić - Muhammed
---------------------------Dizdarević---------------------------

Je li ovo naš najbolji sastav ako je Dalkan zacementiran?
Jest. Jedino bi bolje bilo mozda mulalica na beka, kyeremeha na krilo, avramovskog na 10 i eto ako hocete sahinovica na gol. Iako je musa bolji bek, jbg mora se pravilo ispostovati

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 feb 2023, 12:24

Kimun je napisao/la:
17 feb 2023, 09:58
Ma nemam nista protiv Dala, nije mi jasno zasto ga ljudi mrze ovde. Kad je momak nesto pogresno izjavio, uradio? Igra ok, nista nije gori od mnogih koje ste volili ovde. Izgleda da je kriv zato sto je Mirzin sin. Mozete li misliti da vas neko mrzi zato sto se sinovi vasih oceva. Dal je strasan potencijal i momak koji ce napraviti za dvije godine pravi transfer, mozda i najjaci u nasoj historiji. Vremena se mjenjaju, igraci se mjenjaju, Sarajevo ostaje. Mi izgleda najvise mrzimo one iz naseg grada koji uspiju. Sledece sedmice je najveci ispit mozda u zadnjih 10 godina ovog kluba. Podrzite momke, dajte im sansu. Imamo sve poslozeno kako treba. Svi u Mostar da ebemo lazne.

Volim te Sarajevo
Uradio je pogresno svaki out kad bi dobio priliku za igru: solira, ne vraca se ni malo, ne markira veznjake, mlatara rucicama kad ga se izvede i nece da se pozdravi sa trenerom...
Pogresno je to sto je sa 21. godinom redovan kod Bistrivode a ne u nekoj teretani ili kod privatnog trenera.
Sto bi takav "strasan potencijal" pravio transfer za 2 godime (tad ce imati skoro pa 24 godine) ? Zar neki skaut ne moze vidjeti taj potencijal vec sad ?
Ovo da ga neko mrzi jer je Mirzin i iz naseg grada je mantra mahalaca okupljenih oko rumdica. Yebe mi se odakle je ako daje maksimum za klub ! Gdje su zadnjih 5 godina ti igraci "iz naseg grada" i sta su nam donijeli ?
Pokisavate odbraniti neodbranjivo majstore :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 feb 2023, 12:35

NazorUso je napisao/la:
17 feb 2023, 12:24
Kimun je napisao/la:
Ma nemam nista protiv Dala, nije mi jasno zasto ga ljudi mrze ovde. Kad je momak nesto pogresno izjavio, uradio? Igra ok, nista nije gori od mnogih koje ste volili ovde. Izgleda da je kriv zato sto je Mirzin sin. Mozete li misliti da vas neko mrzi zato sto se sinovi vasih oceva. Dal je strasan potencijal i momak koji ce napraviti za dvije godine pravi transfer, mozda i najjaci u nasoj historiji. Vremena se mjenjaju, igraci se mjenjaju, Sarajevo ostaje. Mi izgleda najvise mrzimo one iz naseg grada koji uspiju. Sledece sedmice je najveci ispit mozda u zadnjih 10 godina ovog kluba. Podrzite momke, dajte im sansu. Imamo sve poslozeno kako treba. Svi u Mostar da ebemo lazne.

Volim te Sarajevo
Uradio je pogresno svaki out kad bi dobio priliku za igru: solira, ne vraca se ni malo, ne markira veznjake, mlatara rucicama kad ga se izvede i nece da se pozdravi sa trenerom...
Pogresno je to sto je sa 21. godinom redovan kod Bistrivode a ne u nekoj teretani ili kod privatnog trenera.
Sto bi takav "strasan potencijal" pravio transfer za 2 godime (tad ce imati skoro pa 24 godine) ? Zar neki skaut ne moze vidjeti taj potencijal vec sad ?
Ovo da ga neko mrzi jer je Mirzin i iz naseg grada je mantra mahalaca okupljenih oko rumdica. Yebe mi se odakle je ako daje maksimum za klub ! Gdje su zadnjih 5 godina ti igraci "iz naseg grada" i sta su nam donijeli ?
Boldirano mi dovoljno ne da ga mrzim, već da smatram da takav igrač nema šta tražiti u klubu, a ne još imati zacementirano mjesto u prvoj postavi. I to smo svi imali priliku vidjeti, za razliku od toga hoda li po kafanama ili ne, a koje bi bilo dodatni razlog navedenom.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 feb 2023, 12:39

Komentari onih koji brane Dala i Mirzu, nece od njega napraviti boljeg igraca. Mogu pisati za njega sta hoce, forumi, medije, sve, djaba mu kad neko sa strane dodje od skauta i pogleda ga i samo ode. On je jednostavno limitiran. Turska bi mu bila premija. Ja bi najvise volio da on ode i da uzmemo pare za njega, i da mu babo i svi njegovi vise nikad ne primirisu klubu.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 feb 2023, 12:41

dal je malo bolja verzija salcina, koji je fudbalski mrtav. znaci dal je nesto kao zombi, ni ziv ni mrtav. ima nekog potencijala, ali mora to vise pokazivati, pogotovo u njegovim godinama.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 feb 2023, 12:42

Nije Dizdarevic toliko los golman, bio je najbolji golman lige prosle sezone. Sahinovic po meni jest bolji al nijanse su u pitanju. Ali zbog one penal serije u kupu bih Dizdarevica zakucao za tribinu do kraja ugovora. I klupa mu je previse. Gov.ance bezobrazno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 feb 2023, 12:54

Shategabri je napisao/la:
17 feb 2023, 11:55
Čini se da je Mirza na jedinicu tokom priprema stavio Dizdarevića.
Da li zbog prvenstva prodaje, što je stariji, uglavnom sve su prilike da će on biti prvi golman.
Pa ne bih bas rekao. Protiv Minaja i Shakhtara poceo Sahinovic, protiv Rige i ovih rumuna Dizdarevic
Protiv Famosa je isto Sahinovic, protiv Medjugorja Dizdarevic
Tako da je kombinovao davao obojici priliku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 feb 2023, 12:57

napoleon72 je napisao/la:
17 feb 2023, 12:42
Nije Dizdarevic toliko los golman, bio je najbolji golman lige prosle sezone. Sahinovic po meni jest bolji al nijanse su u pitanju. Ali zbog one penal serije u kupu bih Dizdarevica zakucao za tribinu do kraja ugovora. I klupa mu je previse. Gov.ance bezobrazno.
najvece **** u klubu. vece od mirze i ajle
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 feb 2023, 12:58

MaroonBjelave je napisao/la:
17 feb 2023, 12:35
NazorUso je napisao/la:
Kimun je napisao/la:

Volim te Sarajevo
Boldirano mi dovoljno ne da ga mrzim, već da smatram da takav igrač nema šta tražiti u klubu, a ne još imati zacementirano mjesto u prvoj postavi. I to smo svi imali priliku vidjeti, za razliku od toga hoda li po kafanama ili ne, a koje bi bilo dodatni razlog navedenom.
Momak se okruzio pogresnim ljudima. Umjesto da ga usmjeravaju da ispravi svoje greske, oni ga hajcaju da je KDB, placaju nekakve analize gdje ga s Mesijem porede...
Cirkus.
Kao da sina koji vozi 175 km/h gdje je ogranjucene 80 km/h hajcas da jos doda gas... Umjesto da mu das savjet da smanji malo, da ne zagine...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 17 feb 2023, 13:08

hibrid je napisao/la:
17 feb 2023, 11:43

Samo Sahinovica stavi umjesto Dizdarevica i moze se reci da jeste, naravno ako je dalara zacementiran kao sto kazes. Al dosta bolje bi izgledalo da on i avram zamjene mjesta, al jbg
Definitivno Dala treba probati na desno krilo.. desnjak je trazit ce dubinu, a realno ako nesto ima - ima prvi korak i brzinu (nije prebrz, ali na nivou plbih je brz igrac).. dok se na desetci trazi da ima zadnji pas, kilaze da izdrzi protivnika, spustanje po loptu.. sve ono sto on ili nema ili ne zeli da prikaze.. dok je sa avramovskim skroz kontra stvar.. mora biti zavaljen na krilo, a momak ima sve karakteristike (koje dal nema) za desetku..

Dizdarevica se ocito gura u prvih 11.. treba momku dati jos jednu sansu realno (jednu sansu, ne jednu utakmicu - nego kontinuitet (4-5 utakmica)).. istice mu u21, steta bi bilo da propadne i on u karijeri i da se klub zakine za transfer..

Lp 🙂

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 feb 2023, 13:12

JavierBosnia je napisao/la:
17 feb 2023, 12:54
Shategabri je napisao/la:
17 feb 2023, 11:55
Čini se da je Mirza na jedinicu tokom priprema stavio Dizdarevića.
Da li zbog prvenstva prodaje, što je stariji, uglavnom sve su prilike da će on biti prvi golman.
Pa ne bih bas rekao. Protiv Minaja i Shakhtara poceo Sahinovic, protiv Rige i ovih rumuna Dizdarevic
Protiv Famosa je isto Sahinovic, protiv Medjugorja Dizdarevic
Tako da je kombinovao davao obojici priliku
Vidjećemo, kontam da će ovom dati prednost.
Koševo Zapad

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 17 feb 2023, 13:19

Belmin prije Muhameda nikada a nakon Zenice ne znam kako tog debila drze u klubu plus Muha je bolji golman od njega po svemu, tri beka imas Salcin ti igra, dobro Dal nepotrebno se nervirati nece ga niko iz prvih 11 izbaciti
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 feb 2023, 13:23

17 feb 2023, 13:08
hibrid je napisao/la:
17 feb 2023, 11:43

Samo Sahinovica stavi umjesto Dizdarevica i moze se reci da jeste, naravno ako je dalara zacementiran kao sto kazes. Al dosta bolje bi izgledalo da on i avram zamjene mjesta, al jbg
Definitivno Dala treba probati na desno krilo.. desnjak je trazit ce dubinu, a realno ako nesto ima - ima prvi korak i brzinu (nije prebrz, ali na nivou plbih je brz igrac).. dok se na desetci trazi da ima zadnji pas, kilaze da izdrzi protivnika, spustanje po loptu.. sve ono sto on ili nema ili ne zeli da prikaze.. dok je sa avramovskim skroz kontra stvar.. mora biti zavaljen na krilo, a momak ima sve karakteristike (koje dal nema) za desetku..

Dizdarevica se ocito gura u prvih 11.. treba momku dati jos jednu sansu realno (jednu sansu, ne jednu utakmicu - nego kontinuitet (4-5 utakmica)).. istice mu u21, steta bi bilo da propadne i on u karijeri i da se klub zakine za transfer..

Lp 🙂
A cime je Dizdarevic zasluzio jos jednu sansu, pustanjem penala?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 feb 2023, 13:25

NazorUso je napisao/la:
17 feb 2023, 12:58
17 feb 2023, 12:35
NazorUso je napisao/la:

Momak se okruzio pogresnim ljudima. Umjesto da ga usmjeravaju da ispravi svoje greske, oni ga hajcaju da je KDB, placaju nekakve analize gdje ga s Mesijem porede...
Cirkus.
Kao da sina koji vozi 175 km/h gdje je ogranjucene 80 km/h hajcas da jos doda gas... Umjesto da mu das savjet da smanji malo, da ne zagine...
Ma razumijemo se, neću nekoga ko mi može biti sin nazivati pogrdnim imenima, nego jednostavno druže, nisi za Sarajeva, nisi za prvih 11 i to je to. Ja sam ga viđao par puta na Bjelavama, u kafiću zgrade gdje živi. Vidim pije sok, čak ni ono crijevo nisam vidio da dunduli. Ali opet ponavljam ono boldirano je istina i to živa istina.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 feb 2023, 13:41

Nije mi jasno zasto je dobio prednost na golu.

A da znalac Mirza je odlucivao :zzz:
- FKS -

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 feb 2023, 14:02

skullcrusher je napisao/la:
17 feb 2023, 13:19
Belmin prije Muhameda nikada a nakon Zenice ne znam kako tog debila drze u klubu plus Muha je bolji golman od njega po svemu, tri beka imas Salcin ti igra, dobro Dal nepotrebno se nervirati nece ga niko iz prvih 11 izbaciti
A vjerovatno kao i Dal da bude u "izlogu". Drugog objašnjenja nema.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 feb 2023, 14:07

Ovo je izgleda tata napisao analizu za sincica!
Ali nmg vjerovati, istreses preko miliona samo na obestecenja igraca plus ostale cifre, a za trenera dovedes malo je reci ublehu, koja je jos pored toga sto je ubleha u nimalo finim odnosima sa navijacima i njegovo imenovanje pa da je i najveci strucnjak na planeti moze biti kontraptoduktivno.
Po meni, bolje da pola ovih igraca nisu doveli ali da su iskesirali za kvalitetnog trenera i strucni stab.
Ovo je sve nesta na ho-ruk,jos hrpa stranaca pola ih samo moze igrati,pa evo sad izgleda da nikoga osim Ziljkica nisu uspjeli registrovati…da Bog sacuva na sta ce ovo izaci.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 feb 2023, 14:10

17 feb 2023, 14:02
Jedini pravi izlog je Evropa i evropske utakmice, to smo mi najbolje vidjeli kroz recimo prodaje Cimirota i Stojčeva. Samo naši magovi iz kluba misle da je dovoljno biti na nivou protiv amatera iz Slobode i Leotara i da je to dovoljno za nekakve milione :facepalm:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 feb 2023, 14:22

Lucas je napisao/la:
17 feb 2023, 14:10
17 feb 2023, 14:02
Jedini pravi izlog je Evropa i evropske utakmice, to smo mi najbolje vidjeli kroz recimo prodaje Cimirota i Stojčeva. Samo naši magovi iz kluba misle da je dovoljno biti na nivou protiv amatera iz Slobode i Leotara i da je to dovoljno za nekakve milione :facepalm:

Najnormalnije. Ljudi kontaju prodo se Djokan a nismo evropu igrali. Sta ima nismo, prate se igre od celtica jos. Uz to su Mirvica i saradnike Varesanovic i co. uvjerili, kako je Dal taj. Isto kako je slagao nas da je on Taj (kako rece u onoj izjavi na pocetku, on je Taj! reko bi covjek uzvisen - valjda da bude sto uvjerljiviji) sto ce mladima sansu, dati pa ni Celika ni Mulalica u ovim prijateljskim protiv jacih protivnika.Ona djeca iz akademije, spomenu se jednom kako su prikljuceni timu, potpisali neke ugovore. I onda ih pojede mrak.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 17 feb 2023, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 feb 2023, 14:23

FCUM je napisao/la:
17 feb 2023, 12:57
najvece **** u klubu. vece od mirze i ajle
+1
Cigan mrtvi
ZZ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Noke995, rimljanin90 i 63 gosta.