FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svima je i više nego jasno da je glupan pod nickom Hulahopka zvanični bot/novinar ovog portala jer mu je dozvoljeno da piše /laže šta hoće protiv Kluba ali i Manijaka bez sankcija . Ovo me ne iznenađuje jer je i u prošlosti su se pojavljivali slični botovi/novinari. Vjerovatno poslije ovog posta meni ide BAN ali meni je to OK jer što je najvažnije znamo imenom i prezimenom ko stoji iza ovog nicka tako da će biti interesantno i njemu i nama....
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Slazem se i nabijem na neku stvar i hulahopku i onog ko mu pusta sve ovo. Banujte me odmah.DobojskiManijak je napisao/la: ↑17 feb 2023, 13:23svima je i više nego jasno da je glupan pod nickom Hulahopka zvanični bot/novinar ovog portala jer mu je dozvoljeno da piše /laže šta hoće protiv Kluba ali i Manijaka bez sankcija . Ovo me ne iznenađuje jer je i u prošlosti su se pojavljivali slični botovi/novinari. Vjerovatno poslije ovog posta meni ide BAN ali meni je to OK jer što je najvažnije znamo imenom i prezimenom ko stoji iza ovog nicka tako da će biti interesantno i njemu i nama....
-
- Kontakt:
Moram mu priznati da ima solidnu dozu inteligencije ako je sa samo 15 godina uspio izje*ati komplet forum u mozak 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nema on nikakvu dozu inteligencije, nego mu admin dopusta da trola. @admin napise @semperu da ne smije pisati po ovoj temi jer nije navijac i onda semper samo nastavi pišati po adminu..19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:10Moram mu priznati da ima solidnu dozu inteligencije ako je sa samo 15 godina uspio izje*ati komplet forum u mozak![]()
- Bersaga
- Kontakt:
Buregdžinica

Djeluje opušteno i raspoloženo, svjestan je koliko smo moćni

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- Bersaga
- Kontakt:
Sutra familijarno okupljanje. Napraviti špicu na tribinama, provesti par sati na najljepšem mjestu na dunjaluku, napuniti kasu kluba, slaviti pobjedu i proći dalje u kupu. Zar može nešto biti bolje? Nama više ne treba.
SVI NA GRBAVICU!
SVI NA GRBAVICU!
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- kolezeljovac
- Kontakt:
25 sati i 30 minuta do utakmice...
E Sablja, šefe(s obzirom da me je trenirao u OP), evo imaš tim, imaš igrače, sad je do tebe.... Ponovi niz od 13 pobjeda ko onda sa Stevanovićem, Lendrićem na proljeće i Europa je tu.....
Svi na Grbavicu!
E Sablja, šefe(s obzirom da me je trenirao u OP), evo imaš tim, imaš igrače, sad je do tebe.... Ponovi niz od 13 pobjeda ko onda sa Stevanovićem, Lendrićem na proljeće i Europa je tu.....
Svi na Grbavicu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj jes me spucalo u glavu..
Kad večeras sjednem, do utakmice neću stat..
Igraj Željo igraj i pobjedi !
Kad večeras sjednem, do utakmice neću stat..
Igraj Željo igraj i pobjedi !
Sve je do nas, imamo kvalitet da se sa svima pofajtamo i ne vidim da bi se trebali plašiti nekoga. Samo sebe možemo zajebat kao sa onim kiksevima na Grbavici iz prve polusezone zbog kojih smo jedni od najgorih domaćina lige statistički ove sezone. Realno u svakoj liniji tima imamo bar jednog igrača koji spada među najbolje igrače lige.
Optimističan sam i mislim da će biti sve kako treba.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Još 25h... ČEKAM DA POČNE PA DA ZAGALAMIM !
usitnilo braćo još malo još maloo

usitnilo braćo još malo još maloo

Mi smo Željini, Željo je naš !
- Bersaga
- Kontakt:
Istog sam mišljenja. Moj me "insekt" nikad ne varabraco je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:57Sve je do nas, imamo kvalitet da se sa svima pofajtamo i ne vidim da bi se trebali plašiti nekoga. Samo sebe možemo zajebat kao sa onim kiksevima na Grbavici iz prve polusezone zbog kojih smo jedni od najgorih domaćina lige statistički ove sezone. Realno u svakoj liniji tima imamo bar jednog igrača koji spada među najbolje igrače lige.
Optimističan sam i mislim da će biti sve kako treba.

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha al hulaglupka najjaci, govori svima da su djeca a on 2008 godiste 

nemoj samo da ti se sa istoka nagovorim jer ne pljujes po dzenisu sa sjeveraBersaga je napisao/la: ↑17 feb 2023, 15:18Istog sam mišljenja. Moj me "insekt" nikad ne varabraco je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:57Sve je do nas, imamo kvalitet da se sa svima pofajtamo i ne vidim da bi se trebali plašiti nekoga. Samo sebe možemo zajebat kao sa onim kiksevima na Grbavici iz prve polusezone zbog kojih smo jedni od najgorih domaćina lige statistički ove sezone. Realno u svakoj liniji tima imamo bar jednog igrača koji spada među najbolje igrače lige.
Optimističan sam i mislim da će biti sve kako treba.![]()

Nije moguce da je bot 2008., ovdje botuje vec barem deceniju, nije valjda s 4-5 godina registrovao account na forumu?
Osim naravno ako @Hulahopka i ekonom nisu jedna te ista osoba, u sta niko ja mislim ne vjeruje. kako god, treba se iskljuciti s ovog foruma, ocito je tako najbolje i najpozeljnije ekipi koja ga vodi

Osim naravno ako @Hulahopka i ekonom nisu jedna te ista osoba, u sta niko ja mislim ne vjeruje. kako god, treba se iskljuciti s ovog foruma, ocito je tako najbolje i najpozeljnije ekipi koja ga vodi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vala proleti ova pauza kao nikad do sad, k'o da sam se jučer smrzo protiv Konye, a ne prije skoro TRI mjeseca. 

- MocMahale444
Sto da se iskljucimo s foruma zbog papka, dronjka, levata forumskog ramba.anonimni je napisao/la: ↑17 feb 2023, 15:54Nije moguce da je bot 2008., ovdje botuje vec barem deceniju, nije valjda s 4-5 godina registrovao account na forumu?![]()
Moze samo sisati vesla i pametovati u prazno.
Ko ga faka ba
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.