Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Porediti Dzeku i Mandzukica je kao porediti Ferrarija i Fiat Punta, pa Mandzukic da nije pristao igrati za cifre kakve igraci zarađuju u Poljskoj ligi ne bi nikad maknuo iz Wolfsburga. Vise su djeca i treci golmani bili placeni nego on. Jedino uspio prevariti Atletico ali i od tamo dobio sut kartu prvom prilikom.
-
- Kontakt:
Zašto mu i dalje odgovarate, i to hajde da ga pošaljete u tri lijepe, nego pokušavate argumente s njim razmijeniti 

Dzeko je u drustvu R9, Suarez, Raul itd. Kakvi Mandzukici.
Vala bas. Nemojte odgovarati i to je to.
Predugo traje ta rasprava. Danima, sedmicama terorisete temu. Sve kontam pročitat ću nešto normalno, novo...Kad ono gluposti.
Čak ni 99% Hrvata ne vjeruje da je Mandzukic bolji napadac i igrač od Dzeke. A taj postotak je 100% kada govorimo o svjetskoj populaciji mimo Hrvata, navijačima, stručnjacima i bla bla.
Zapravo, bolji je Mario samo u jednom segmentu igre - ratoborniji...
Sto se tice Vlahovića i Dzeke. Takodjer glupa rasprava i preuranjena.
Predugo traje ta rasprava. Danima, sedmicama terorisete temu. Sve kontam pročitat ću nešto normalno, novo...Kad ono gluposti.
Čak ni 99% Hrvata ne vjeruje da je Mandzukic bolji napadac i igrač od Dzeke. A taj postotak je 100% kada govorimo o svjetskoj populaciji mimo Hrvata, navijačima, stručnjacima i bla bla.
Zapravo, bolji je Mario samo u jednom segmentu igre - ratoborniji...
Sto se tice Vlahovića i Dzeke. Takodjer glupa rasprava i preuranjena.
Aha,svi veliki klubovi misle da je Dzeko bolji od Mandze

Zato su dovodili Dzeku da bude starter u Juventusu,Bayernu,Atletiku...

Kao da je Mandzo jedini kloc koji je igrao u velikim klubovima. Nije jedini ali je najveci
Vidi se da si neupucen.
Konkretno doveli su Mandzu u Bayern zato sto je bio više od 2x jeftiniji i jer je Edinov menadžer natezao. To je isključivo razlog zašto si odustali od Edina i okrenuli se Mariju.
Ali ne želim da ulazim u ovu glupu (ništa drugo do glupu) raspravu.
Tako da toliko od mene.
To sto si slijep pored očiju svojih, to je tvoj problem.
-
- Kontakt:
Kako da ne.hurem je napisao/la: ↑17 feb 2023, 16:16Vidi se da si neupucen.
Konkretno doveli su Mandzu u Bayern zato sto je bio više od 2x jeftiniji i jer je Edinov menadžer natezao. To je isključivo razlog zašto si odustali od Edina i okrenuli se Mariju.
Ali ne želim da ulazim u ovu glupu (ništa drugo do glupu) raspravu.
Tako da toliko od mene.
To sto si slijep pored očiju svojih, to je tvoj problem.
A onda je u najboljim godinama isao iz Cityja jer su ga se odlucili rijesiti i prodali ga Romi za 10 milijuna i gle cuda, niti jedan veliki klub nije htio dati tu sicu za world class spica koji je tad imao 29 godina odnosno bio na vrhuncu karijere.
U isto vrijeme Mandzukic odlazi u Juve za 20 milijuna.
I onda kaze svi misle da je Dzeko bolji. Mozda i jesu, ali u Kalesiji ili Olovu.
Ibisevic>Mandzukic
Ma kakav Mandzukic, ne brukaj se Jale zivota ti. Kenan Kodro je klasa za njega, a ne Dzeko.
-
- Kontakt:
Dzeko je iz Cityja mogao samo u Romu iako su ga prakticki poklanjali za 10 mil.
Sva sreca pa ne znas engleski i ne pises na nekom stranom forumu jer bi te proglasili ludim i zatvorili u neku ustanovu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prestanite odgovarat na postove ovom glupom hercegovcu, Spahicu98, Goretzki i slicnim klovnovima, bezveze hranite trollove i spamate temu, na ignore stavite kloceve i riješen problem.
Ne znam što debil kamenjarski ne dobije ban, svaku temu o bh. reprezentativcima smara sa svojim hercegovcima i hrvatima, naporan lik do bola sve sa pod lažnim bošnjaćkim nickom.
Ne znam što debil kamenjarski ne dobije ban, svaku temu o bh. reprezentativcima smara sa svojim hercegovcima i hrvatima, naporan lik do bola sve sa pod lažnim bošnjaćkim nickom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je adminov lazni profilbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:08Prestanite odgovarat na postove ovom glupom hercegovcu, Spahicu98, Goretzki i slicnim klovnovima, bezveze hranite trollove i spamate temu, na ignore stavite kloceve i riješen problem.

-
- Kontakt:
Sovinistu bolesni i zadojeni, koga sam to negativno kom.? Dzeku cijenim, ali nije imao bolju karijeru od Mandzukica i ako vi to iz nekog kompleksa ponavljate, to svejedno nece postati istina nego cete samo vi postati, odnosno ostati zadojeni sovinisti. Jest eto napadac Rome top 5 u 21.stbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:08Prestanite odgovarat na postove ovom glupom hercegovcu, Spahicu98, Goretzki i slicnim klovnovima, bezveze hranite trollove i spamate temu, na ignore stavite kloceve i riješen problem.

baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:08Prestanite odgovarat na postove ovom glupom hercegovcu, Spahicu98, Goretzki i slicnim klovnovima, bezveze hranite trollove i spamate temu, na ignore stavite kloceve i riješen problem.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
https://www.givemesport.com/87988881-ro ... 0s-ranked/
Kaze Josip kako cijeli svijet govori da je Mandžukić bolji od Dzeke...
Kaze Josip kako cijeli svijet govori da je Mandžukić bolji od Dzeke...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Yebo te, cak su i Hrvati govorili da su imali Dzeku u spicu 2018 da bi uzeli naslov svjetskog prvaka i to i ja odgovorno tvrdim. Ovaj samo njih mjeri po trofejima. Onda ispade Jordi Masip, koji je bio treci golman Barce da je najbolji na svijetu jer je osvojio skoro sve, a na terenu bio koliko i ja. Mandzukicu svaka cast na karijeri, dobar stvarno igrac, al dzaba kad se sve svodilo kod njega na trku. Dzeko igra mozgom, hladno moze igrat veznog igraca. On ko napadac ima asistencije koje ovaj moze samo sanjat. Al eto, Jasmin zna bolje od cijelog svijeta. Nema koji portali nisu Dzeku svrstali u najbolje napadace ovog stoljeca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma samo hrvat moze stavljati lika koji u citavoj karijeri nema 200 klupskih golova sa Dzekom
Dzeko je bolji od igraca kao Raul I Suarez a ne Mandze
Dzeko je bolji od igraca kao Raul I Suarez a ne Mandze
-
- Kontakt:
Suarez 80m
Dzeko 10m
Dzeko bolji od Suareza

Dzeko ce ostat upamcen kao i Montella, nista vise od tog, napadac kluba ranga Kupa Uefe
Provaljujete se i tonete sve dublje u svojim lazima
Dzeko 10m
Dzeko bolji od Suareza
Dzeko ce ostat upamcen kao i Montella, nista vise od tog, napadac kluba ranga Kupa Uefe
Provaljujete se i tonete sve dublje u svojim lazima
Svako ko ima oči da nisu zaslijepljene mrznjom hrvatskom vidi da je Dzeko najbolja devetka u historiji.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, klasik i 21 gost.