Pa šta je razliku između kao što je prije bilo - po dogovoru i sada - na upit ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Jel neko iscitao ovaj zakon o zabrani pusenja? Kaze mi sad kolega da ce ugostitelji odluciti sami hoce li se moci pusiti ili ne, pa koja je onda svrha tog zakona, naravno da ce svi dozvoliti pusenje da ne gube klijente.
Imat ćeš opciju da u svom objektu tj u svojoj poslovnoj jedinici imaš sektor za pušenje. To znači da ćeš morati odvojiti objekat za pušače od objekta za ne pušače. Pri tome to ne znači da ćeš u objektu koji imaš trenutno moći odvojiti po pola.Ko ima baštu i opciju da je zatvori imat će za pušače i nepušače. Ko nema tu opciju imat će objekat za nepušače.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hajd to je bolje, ovaj mi je tvrdio da ce gazde odluciti je li objekat za pusace pa ako jest samo ce morati izdvojiti natpis da se u lokalu pusi i to je to, nista ne bi morao razdvajati.
Ja dnevno pola sata provedem u kaficu na pauzi a usmrdim se toliko da se gadim sam sebi
Ja dnevno pola sata provedem u kaficu na pauzi a usmrdim se toliko da se gadim sam sebi

Koliko mjesecno date na cigare vi sto pusite? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zar nije jednostavnije na vrata kafića staviti zabranjen ulaz nepušačima 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Smanjio sam ima i dvije godine, razvuče mi se kutija na heftu. 2-3 dnevno, uz kafu, ćejfa radi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U cemu je fazon pa da morate uopšte pušiti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cigara mi toliko i ne smrdi koliko ono njesra od Iqosa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
klasik
“They do research.” “INTO WHAT? WHY AND WHO?”
“They do research.” “INTO WHAT? WHY AND WHO?”
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Smrde ljudi sto puse,znoj im smrdi.Isto kao i narkomani.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2023, 17:32Cigara mi toliko i ne smrdi koliko ono njesra od Iqosa
23
Koliko bi samo love ušparali da ne pušite