Ja u nedjelju kupio kutiju, imam još 5 cigara. To ću večeras na poslu uz kafu. Doduše jučer nisam radio pa nisam ni pušio.
Slabo u zadnje vrijeme, dosta mi 1-2 uz kafu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja u nedjelju kupio kutiju, imam još 5 cigara. To ću večeras na poslu uz kafu. Doduše jučer nisam radio pa nisam ni pušio.
Jos kad pusim shishu ide to blizu milje mjesecno. Da se drogiram jeftinije bih izlazio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:10Možda cijenjeni gospodin konzumira Sobranie Black Russian.![]()
A pola od pola od pola od pola moje
Ma **** zdrav zivot. Ja ne pusim jer ne mogu onaj smrad. A genetika ti je preko 90% sto se svega u zivotu tice, pa tako i zdravlja.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:44Hardenu ako pluća ne otpadnu do 40. (il ako ne trola) ima god-like genetiku. 50 cigara dnevno, bukvalno se treseš ako ne zapališ sat vremena
Ove Sobranie su 10 KM ova velika kutija.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:44Hardenu ako pluća ne otpadnu do 40. (il ako ne trola) ima god-like genetiku. 50 cigara dnevno, bukvalno se treseš ako ne zapališ sat vremena
Oboje je štetno.
Dedo mi umro u 100. godini, jedna nana u 93., druga nana u 89. godini.Justin je napisao/la: ↑17 feb 2023, 23:08Ma **** zdrav zivot. Ja ne pusim jer ne mogu onaj smrad. A genetika ti je preko 90% sto se svega u zivotu tice, pa tako i zdravlja.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:44Hardenu ako pluća ne otpadnu do 40. (il ako ne trola) ima god-like genetiku. 50 cigara dnevno, bukvalno se treseš ako ne zapališ sat vremena
Lastini stapici.
Ma nista to ne znaci. Individualno je sve. Sutra te moze srcani il mozdani zadesit.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 feb 2023, 23:40Dedo mi umro u 100. godini, jedna nana u 93., druga nana u 89. godini.
Kakva mi je genetika, dokle cu moci dobaciti![]()
Ja ga pitao da mi preporuci komp. Posla mi frajer nakav od 5 milja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.