FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje da nisu radili teren, koštalo nas mnogo bodova i još će koštati.
Treba tražiti drugo rješenje, stadion je katastrofa.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
I u Zenici i sad u Mostaru ce imat dobar teren tkd da to ne moze biti izgovor. Jedino cinjenica da je na Kosevu mnogo teze uzet bodove zbog navijanja ali da se i to rijesit sa dogovorom HZ i Mirve. Sto vise vrijeme ide ja nesto sumnjam da cemo mi ove sezone nazad na Kosevo. Daj Boze da zavrse do pocetka nove ako nista, welcome to

- skullcrusher
- Kontakt:
I ja mislim da je ovo samo odugovlacenje i da se vjerovatno nece jos zadugo igrati, okej kako misle sve zavrsiti a ni poceli nisz sa prosivanjem, na Tusnju se jos ne moze par utakmica igrati a zavrseno je prosivanje..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:37I u Zenici i sad u Mostaru ce imat dobar teren tkd da to ne moze biti izgovor. Jedino cinjenica da je na Kosevu mnogo teze uzet bodove zbog navijanja ali da se i to rijesit sa dogovorom HZ i Mirve. Sto vise vrijeme ide ja nesto sumnjam da cemo mi ove sezone nazad na Kosevo. Daj Boze da zavrse do pocetka nove ako nista, welcome to.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Kakvi god su tereni, mi smo faktički uvijek gosti.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:37I u Zenici i sad u Mostaru ce imat dobar teren tkd da to ne moze biti izgovor. Jedino cinjenica da je na Kosevu mnogo teze uzet bodove zbog navijanja ali da se i to rijesit sa dogovorom HZ i Mirve. Sto vise vrijeme ide ja nesto sumnjam da cemo mi ove sezone nazad na Kosevo. Daj Boze da zavrse do pocetka nove ako nista, welcome to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekako bi to i halalio samo da se hoćemo ''dočepati'' pretkola konferencijske lige ove sezone, sve ostalo je katastrofa i apsolutna tragedija.skullcrusher je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:42I ja mislim da je ovo samo odugovlacenje i da se vjerovatno nece jos zadugo igrati, okej kako misle sve zavrsiti a ni poceli nisz sa prosivanjem, na Tusnju se jos ne moze par utakmica igrati a zavrseno je prosivanje..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:37I u Zenici i sad u Mostaru ce imat dobar teren tkd da to ne moze biti izgovor. Jedino cinjenica da je na Kosevu mnogo teze uzet bodove zbog navijanja ali da se i to rijesit sa dogovorom HZ i Mirve. Sto vise vrijeme ide ja nesto sumnjam da cemo mi ove sezone nazad na Kosevo. Daj Boze da zavrse do pocetka nove ako nista, welcome to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bit će teško, dobri igrači su došli ali smo najviše mijenjali u odnosu na ekipe , sa kojim se borimo za Evropu.MortemHz je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:50Nekako bi to i halalio samo da se hoćemo ''dočepati'' pretkola konferencijske lige ove sezone, sve ostalo je katastrofa i apsolutna tragedija.skullcrusher je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:42I ja mislim da je ovo samo odugovlacenje i da se vjerovatno nece jos zadugo igrati, okej kako misle sve zavrsiti a ni poceli nisz sa prosivanjem, na Tusnju se jos ne moze par utakmica igrati a zavrseno je prosivanje..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:37
I u Zenici i sad u Mostaru ce imat dobar teren tkd da to ne moze biti izgovor. Jedino cinjenica da je na Kosevu mnogo teze uzet bodove zbog navijanja ali da se i to rijesit sa dogovorom HZ i Mirve. Sto vise vrijeme ide ja nesto sumnjam da cemo mi ove sezone nazad na Kosevo. Daj Boze da zavrse do pocetka nove ako nista, welcome to.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neigraš na svom terenu, nabacali smo bruku novih igraca, na klupi ti sjedi zalizani kojeg ce svaki trener takticki ubiti cak i u ovoj ligi.
Bice stvarno uspjeh izboriti Evropu.
Bice stvarno uspjeh izboriti Evropu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li sanse da dodju Kosevo odradit prije Tusnja, preko “stele”. Mislim ne mogu da skontam to da se kao ne moze uraditi u ovih par dana sto ide u narednom periodu…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- ElCartel11
- Kontakt:
Na sta tacno misliš? Na Tusnju je trava vec prosivena samo nisu dobili jos zeleno svjetlo, da se igraju utakmice (ne znam razlog tome).
Kod nas se mora tek teren prositi pa onda poslati zahtjev savezu, da odobri odigravanje utakmica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba 10 dana lijepog vremena, da se trava primi. Kada su temp visoke, onda to ide bolje. Znači bez obzira što je izvršeno prošivanje, treba se trava primiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 20:07Na sta tacno misliš? Na Tusnju je trava vec prosivena samo nisu dobili jos zeleno svjetlo, da se igraju utakmice (ne znam razlog tome).
Kod nas se mora tek teren prositi pa onda poslati zahtjev savezu, da odobri odigravanje utakmica.
Protiv Veleza domaca utakmica u Vrapcicima ce da bude 
Stolice su zelene od prije 1984. Stadion je, skupa sa dvoranom i olimpijskim borilištima, nosio naziv: "ZElena TRAnsferzala", otud naziv "ZETRA". Imenu je kumovao pok. Emerik Blum, jer je bio prijedlog Bijela Transferzala, zbog Olimpijade ali je on odlučio o pomenutom nazivu, zbog toga što se ulagalo i u ljetna dešavanja, tipa: seoski turizam, takmičenja na ljetnoj igmanskoj skakaonici, pripreme fudbalskih ekipa (Zvezda pred osvajanje KP, pripreme na Bjelašnici) itd. Bilo je malo nespretno; Zimzelena transferzala, dakle - uvijek dostupna bez obzira na godišnja doba. Nema veze sa Alijom ,SDA, ili bilo čime u tom kontekstu.Pitar6785 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:27Mislim da mi nismo smjeli dozvolit da Alija I alahrahmetile stavlja SDAOVU boju po nasem stadion.. mislim vise nas nego njegov sto je bio..
Bolje i na betonu nego onaj cirkuz od stolica imat..
Stvarno mi nekad i ovaj MIRVIC NIJE JASAN, ocito covjek ima love ko pljeve zar nije mogo kupit 30000 stolica bordo bjele boje na jug bi sve stolice poskido stavio umproforsku zicu ogradio onu zdenku gdje strunfovi budu i svima dobro, nebi bilo lose i kinesku metodu da se napravi neki smrki i da svako 30 sekundi da ih okupa, da nezaraze prljavastinjom beton.
Al i da izvali 2-3 m € za krov na istoku (kinez i on 50/50) nebi ih osirimasilo, sto nas narod kaze nes ponijet nista u mezar..
Za 5 m€urica kosevobi izgledalo old traford za sirotinju, posebno kad se jos onaj cetnik viko sjeti da isije stadion hibridom
NEMA NAZAD
Dobar teren u Vrapčićima 

Sutra zadnja pripremna utakmica u Turskoj protivnik FC RIGA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sluzbeno? Kad je i ima li kakav prenos? Ako znas naravno, hvala.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ns zvaničnoj stranici Rige piše 17 h e sad jeli po latvijskom ili turskom vremenu ne znamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:24Sluzbeno? Kad je i ima li kakav prenos? Ako znas naravno, hvala.
-
- Kontakt:
Streamali su utakmicu protiv nas pa je vjerovatno da ce biti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:24Sluzbeno? Kad je i ima li kakav prenos? Ako znas naravno, hvala.
Riga danas igrala dvije utakmice sutra sa nama trecu,ljudi u dva dana odigrali ko mi za mjesec priprema 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 72220, Aduka87, Google Adsense [Bot], Hamagara, laznokrilo, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, robertkosar, SamoDaKazeem i 75 gostiju.