FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam može li Tomić biti od pomoći ?
- Burberry46
- Kontakt:
Nije ovdje samo teren u pitanju, gledaj atletske

Nek Mirvic kupi bordo platno i da se pokrije ovo oko terena da to lici na nesto.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jok, ostavice se ovako.Burberry46 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 12:31Nije ovdje samo teren u pitanju, gledaj atletske![]()
Nek Mirvic kupi bordo platno i da se pokrije ovo oko terena da to lici na nesto.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O tome sam i ja razmišljao i mislim da bi trebali ići u tom pravcu. Ne radi novca već da makar malo ispoštuju navijače, ko je kupio člansku ove sezone da mu ista važi i za sljedeću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vjerojatno misle što nema nekog pritiska i upita iz kluba. Sumnjam da iko očekuje da Mirvić kupi/renta te mašine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo ima odmah iznad mog posta zahtjev unitedovca da Mirvić plati neku firmu da uradi ostatak radova.H8Z7 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 14:06Vjerojatno misle što nema nekog pritiska i upita iz kluba. Sumnjam da iko očekuje da Mirvić kupi/renta te mašine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne moze to bas tako kako neki zamisljaju. Imaju zakoni, procedure. Ova ekipa je pobjedila na tenderu i uplacen joj je novac za posao koji treba odraditi
Taj posao nije sića nego 500.000 KM. Druga je stvar sto ovdje nema penala za kasnjenje i niko za to ne odgovara
Ubjedjivali su nas da se ne moze raditi jer je trava zaledjena, pa evo pitao bih ih jel se "odledila" nakon 10 dana cistog sunca bez padavina. A u isto vrijeme se na Tusnju radio hibrid PO SNIJEGU!
Ima ovdje neki drugi razlog, a to se debelo krije
Taj posao nije sića nego 500.000 KM. Druga je stvar sto ovdje nema penala za kasnjenje i niko za to ne odgovara
Ubjedjivali su nas da se ne moze raditi jer je trava zaledjena, pa evo pitao bih ih jel se "odledila" nakon 10 dana cistog sunca bez padavina. A u isto vrijeme se na Tusnju radio hibrid PO SNIJEGU!
Ima ovdje neki drugi razlog, a to se debelo krije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mirvić je ovo iz svog i Tanovog dzepa trebao uradit a i navijaci bi 100% pomogli da se uradi teren kako treba. Smijes se gurbetima zato sto im se skuplja pomoc na pomozi.ba ali opet ljudi imaju dobar teren koji se zavrsio u normalnom roku. Komotno je Aylah mogla zavrsit da nam firma koja je radila terenu u Kataru do zavrsi za mjesec dana, ne mogu ni zamisliti koliko bi drugacija situacija bila na tabeli i ne bi bili u ovom cirkuzu u kojem si sad. Umjesto toga si "dobio" teren "dzaba" ko sto su pojedinci ovdje pisali a ustvari si dobio kurchinu i ne igranje na domacem terenu preko 7 mjeseci i Bog zna jos do kad. Vjerujem da bi ulaznicama, sezonskim i clanovima mi taj teren dosad i isplatili tako da ne bi klub bio u minusu al na hajr, Mirvic grli Vicu jer zna nesto sto mi ne znamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 14:09Evo ima odmah iznad mog posta zahtjev unitedovca da Mirvić plati neku firmu da uradi ostatak radova.H8Z7 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 14:06Vjerojatno misle što nema nekog pritiska i upita iz kluba. Sumnjam da iko očekuje da Mirvić kupi/renta te mašine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:45Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
-
- Kontakt:
Nema Andreja nema Koseva, halali Huso materi...
Samo bez sekiracije momci, a ovo i odgovara Mirzi i Dalu jer ce izbjeci najsocniji asortiman psovki na svijetu!
Samo bez sekiracije momci, a ovo i odgovara Mirzi i Dalu jer ce izbjeci najsocniji asortiman psovki na svijetu!
-
- Kontakt:
Sanse za Evropu su nam 33.3% manje 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izgleda da se VICO VRATIO U punom izdanju i bice 12 igrac borca..
2 crvena za prijedor i opet picketine iispale
2 crvena za prijedor i opet picketine iispale
Ne odgovara nam nikako ovo ispadanje Borca, u interesu nam je da ovi iz vrha doguraju do same završnice kupa.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sanse ni ne postoje uz narkomancinu na klupi
Mene jedino smiruje to što fakat ništa ne očekujem u ovoj polusezoni.... Al ako ne uspijemo u evropu Mirza, Ajla nek izvrse harakiri sami.... Ovi igrači mogu sami igrati, znači ovaj Mirza moze samo pokvariti sve 
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Mi ako uzmemo zrinjski zelju sb i velez u prve 4 utakmice mi cemo bit u najgorem slucaju drugi..
Ako izgubimo od tih 12 bodeva vise od 4 bobe mislim da ce bit haus i da cemo se borit za opstanak
Ako izgubimo od tih 12 bodeva vise od 4 bobe mislim da ce bit haus i da cemo se borit za opstanak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tačno ali ljudi ne mogu ni uz krađu svako božije kolo ništa, sad su evo ispali i od niželigaša nakon još jedne pljačke. Neka su ispali, ostaju nam još Zrinjski i Široki Brijeg koji su svakako jači.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jao brata hahahahahahaha
Il ćemo biti dugi ili deveti hahhaahhaha kod nas sve il je crno ili bijelo
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, budzak, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, HyperOS, JavierBosnia, keli, laznokrilo, Posejdon, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, Varijantas8, Zagor, zagorski i 182 gosta.