Jesi li tu ??
pm kad dodjes
Moderator/ica: Padovan
kad cemo mi 14.kolo odigrat???3nemy_ je napisao/la:4 VIllaaa
Jesi li tu ??
pm kad dodjes
klod puelkivi je napisao/la:nek mi se javi na pp ko vodi ekipu lyona.
Brate ja se skolujem tako da nema vremena da na bacanje juce samo ti salo poruku da igramo oko 6 ili 7 nije te bilo,i ceko sam do 8 ali ti nije bilo,e onda sam moro uzeti knjigu u ruke i učiti.3nemy_ je napisao/la:4 VIllaaa
Jesi li tu ??
pm kad dodjes
Svi se mi skolujemo, studiramo, nesto radimo... Nego ne bi trebalo bit tesko odvojit 10 min da se igra utakmica.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Brate ja se skolujem tako da nema vremena da na bacanje juce samo ti salo poruku da igramo oko 6 ili 7 nije te bilo,i ceko sam do 8 ali ti nije bilo,e onda sam moro uzeti knjigu u ruke i učiti.3nemy_ je napisao/la:4 VIllaaa
Jesi li tu ??
pm kad dodjes
Ja sam bio tu,ali samo fks-a nigdje,a ni fahrenheita nisam vidiomajestic24 je napisao/la:Nije ni ova liga vise sto je nekada bila. Sta se desava,nije vam vise zanimljiva???
eu2..jasko_juve..milwallEmir_ZENICA je napisao/la:ajde pravi
evo ja sam prvi. Hocemo li sada igrati nasu utakmicu 13 kola??Samo F.K.S !! je napisao/la:Molim sve one koji nisu igrali utakmice nove polusezone protiv mene da mi se jave na pp da dogovorimo termin
Ne glumi majestic samo sam jednom izašao namjerno i to je sad (još sam jednom izašao ali to sam morao ići i tad nisam gubio nego je bilo 0:0), ali ko i ne bi jbt uvijek ovako pobijediš: ti par puta ošutaš, ja par puta ošutam, par puta VDS odbrani nemoguće, i dođe kraj nebitno EX ili regularno vrijeme i oko 90 minute zabiješ za 3:2 (često), i onda još na kraju često bude ovo "HAHAHAHA"(majestic24 je napisao/la:E UNICA ne bih vise igrao s tobom nema sanse. KOji qrac moras izlaziti ako gubis. Ovo ti nije prvi put da radis to. Nisam ti ja kriv sto VDS brani sve moguce i nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.