Ne treba, dovoljno je ovo.Kockoglavi je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:50Picke moze li jos koji biti oskljucen. E bijede bijedne

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne treba, dovoljno je ovo.Kockoglavi je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:50Picke moze li jos koji biti oskljucen. E bijede bijedne
Kuburit će te slijedeće sezone sa Moščanicom, samo ganola
prisonbreak je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:41Utakmicu Zeljo Leotar i opet kazem ocajni ste ..
Ta ti valja
Baš si kockoglav' .Kockoglavi je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:50Picke moze li jos koji biti oskljucen. E bijede bijedne
Miki brate,koliko god jako zvuci 2 igraca manje,kad ti se njih 8 nabije u 20 metara. To je jako tesko probiti. Ne mozes ti tu akciju napravit. Mozes samo probijati sa strane,centarsut,odbijanac ili ovako sut sa distance. Vrtis ovih par stvari dok ne zabijes ili dok oni ne popadaju od umora.miky_hz je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:56Premalo se vjeruje mladim igracima,Drljo danas najbolji igrac evo riješi utakmicu,a evo recimo da Santos ima pravo nastupa nešto sam siguran da mali nebi ni poceo utakmicu.(mada ok ima Željo dobra krila)
Utakmica se nema sta komentarisati,na dva crvena pada u vodu neka analiza bilo cega,jedino sto se moze reci da domacin nije napravio nesto puno pravih šansi na takav omjer snaga,al ok zaboravlja se sutra svakako sve sem rezultata.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:03Miki brate,koliko god jako zvuci 2 igraca manje,kad ti se njih 8 nabije u 20 metara. To je jako tesko probiti. Ne mozes ti tu akciju napravit. Mozes samo probijati sa strane,centarsut,odbijanac ili ovako sut sa distance. Vrtis ovih par stvari dok ne zabijes ili dok oni ne popadaju od umora.miky_hz je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:56Premalo se vjeruje mladim igracima,Drljo danas najbolji igrac evo riješi utakmicu,a evo recimo da Santos ima pravo nastupa nešto sam siguran da mali nebi ni poceo utakmicu.(mada ok ima Željo dobra krila)
Utakmica se nema sta komentarisati,na dva crvena pada u vodu neka analiza bilo cega,jedino sto se moze reci da domacin nije napravio nesto puno pravih šansi na takav omjer snaga,al ok zaboravlja se sutra svakako sve sem rezultata.
Znam ja da ce vecina reci halo 2 igraca vise. Ali u tim situacijama nema igre druze. A nije ni Zeljo nesta specijalno uigran,pa da to ide lakse od ovoga.
Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:16Uklonjen, de opet postavi ziv bio, ne stigoh da snimim na Moja web TV![]()
harden je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:18Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:16Uklonjen, de opet postavi ziv bio, ne stigoh da snimim na Moja web TV![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.