Vala bas, boli me briga i da je najruzniji na svijetu samo da pobjedjuju u njemufudbalfudbal je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:55Boli me krc i za dresove i za ograde,
NAŠA SE PJESMA DO NEBA ČUJE!![]()
Svi na stadion!
Forzaaa

Vala bas, boli me briga i da je najruzniji na svijetu samo da pobjedjuju u njemufudbalfudbal je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:55Boli me krc i za dresove i za ograde,
NAŠA SE PJESMA DO NEBA ČUJE!![]()
Svi na stadion!
Valjda su mogli uticati na dizajn dresa prije zvaničnog puštanja u javnost, nije samo Joma kriva nego i oni koji su odobrili ovaj "dizajn",ali hebo sad to. Treba proći dalje večeras.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:57Joma ce biti sponzor do kraja sezone ako se dizajn drasticno ne promijeni. Vec se UO raspituje za novog sponzora.
Nigdje linka, ni na Dzeko live ni na BH sport...može li neko poslati brate za nas van Mostara...Forza...
Bajrić je obnovio povredu koljena, pa se radi o nimalo optimističnim vijestima. Ćuković ima problema sa ložom što je bio razlog da napusti igru. On će ujutro ići na snimanje nakon čega će biti poznato više detalja.
Balvan teski, momak je fulio sport.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:02Dokaz da ne zna nista osim da se udara klizeci uljece bez potrebe u tridesetoj sekundi...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.