[youtube][/youtube]
Moja himna !!
Moderator/ica: insider
koji ti je to paket 28 KM, ja ga ne vidjoh nigdje u ponudiAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Imam moju tv paket sa kanalima i telefonom.Placam 28 KM, i imam 75 kanala i danas sam napokon dobio sve cetri arene.Sto se tice ostalih kanala ima raznih, od sportskih vec nabrojane 4 arene i eurosport,eurosport2,euronews i extreemeesports.Ostale mogucnosti Moje tv su predobre.Omogucen je internet sto je stvarno predobro.Mozete snimat emisije, i iz videoteke uzimat filmove, u svakom mjesecu 1.film je besplatan a ostali su po 1,2 KM.Sto se tice telefona besplatno je prema kucnim mrezama, stim da dobivate novi broj i novi pozivni, ako vam je bio npr. 033 sad ce biti 070.Evo ovo sam napisao za one koji bi htjeli da uzmu.75 kanala,besplatni razgovori prema kucnim mrezama 28 KM
harry_90 je napisao/la:Vidim Alfa i legenda me spominjali, ne mogu bez mene nikako hahaha.. sto legendo pijem al uzalud ? Sinoc sam imao party kod druga,bilo je na nivou... ova pjesma me je dotukla![]()
[youtube][/youtube]
Moja himna !!
harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
To na msn .. pa sto ne kazes..to je onu noc kad je drug bio kod mene,pa napisao status pijem...al uzaludlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
pa ja otvorim ,ovamo nešto i piše hary ,pijem al uzalud
harry_90 je napisao/la:To na msn .. pa sto ne kazes..to je onu noc kad je drug bio kod mene,pa napisao status pijem...al uzaludlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
pa ja otvorim ,ovamo nešto i piše hary ,pijem al uzaludjedna pjesma isla pa sam uzeo rijeci iz te pjesme
jOkElegant je napisao/la:Radi li vama "YouTube", nece da mi otvori ni jedan video ???
U Banovićima znači proradio, haj sa'će zar i ovamoDecima je napisao/la:U mene radio
Mi idemo u ponedeljakEmir_ZENICA je napisao/la:Eto skolarci ne idete u Ponedjeljak i Utorak u skolu
P.S Mozda i casovi budu skraceni ... Ovo je za mustuluka
vec vise od 200 hiljada pregleda, a zanimljivo je da pjesma Mesaj mala ima vise od 10 miliona pregledaharry_90 je napisao/la:Pjesma Dine Merlina,sa kojom ce predstavljat BiH na euroviziji,danas je najpopularnija na youtube