Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Evo jos jedna

- adnan_nanda
- Kontakt:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pa sarajlije sto nas ne zovete na Kindjurijadu haha ....
al mogli ste bar na MLADI MLADIMA ....

al mogli ste bar na MLADI MLADIMA ....
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 26 maj 2009, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
- Stone Island
- Kontakt:
Prejako
- TheScouser
- Kontakt:
Ova bi se mogla i prehladit na ovom motoru!Rz88 je napisao/la:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Sve je moguće, ima 1 ili čak dva više auspuha....tzv rore heheheh
koda vam je 13-15 godina. Daj okanite se ti slika , mislim bar ovih koje su previše glupe , tužne i bezobrazne, kao ova zadnja. Imate brate raznih drugih sajtova takvog sadržaja... nemojte odgovarati na ovo.
Nego da mi malo pređemo nauku,tehniku...
„Semena bomba“ je nekonvencionalni tip rasprskavajuće bombe dizajniran tako da se ona, kad je bacite na određeno područje, rasprsne u vazduhu i ispusti desetak „bojevih glava“ naoružanih semenjem biljaka. Kad padnu na zemlju, kapsule sa semenom se ukopavaju u tlo i tada počinje njihova prava borba. Zaštitna kapsula oko semena pruža mladoj biljci sve potrebne uslove da proklija. Kako biljka raste, kapsula napravljena od biorazgradive plastike se raspada omogućavajući prodiranje korena u tlo. Tako biljka nesmetano raste sve dok ne postane sposobna za samostalan život i razmnožavanje.
Dizajner Hvang Jin Vuk je bio inspirisan legendarnim američkim pilotom Gejlom S. Halversonom, koji je posle Drugog svetskog rata iz aviona „u ime nade“ bacao berlinskoj deci slatkiše. Uništavanje zelenih površina na zemlji uzrok je 20 odsto globalnog povećanja emisije staklenih gasova koji uzrokuju klimatske promene. Područje Amazonije u Južnoj Americi i južna i jugoistočna Azija najviše su pogođeni.

Naučnici su otkrili novi način za borbu protiv uništavanja zelenila na zemlji. Reč je o „bombama semena“ (seedbombs) dizajnera Hvanga Jin Vuka.
Ne, ove bombe ne uništavaju ništa. Za razliku od ostalih bombi, njihov zadatak je da pomognu u zaštiti planete.
Nego da mi malo pređemo nauku,tehniku...
„Semena bomba“ je nekonvencionalni tip rasprskavajuće bombe dizajniran tako da se ona, kad je bacite na određeno područje, rasprsne u vazduhu i ispusti desetak „bojevih glava“ naoružanih semenjem biljaka. Kad padnu na zemlju, kapsule sa semenom se ukopavaju u tlo i tada počinje njihova prava borba. Zaštitna kapsula oko semena pruža mladoj biljci sve potrebne uslove da proklija. Kako biljka raste, kapsula napravljena od biorazgradive plastike se raspada omogućavajući prodiranje korena u tlo. Tako biljka nesmetano raste sve dok ne postane sposobna za samostalan život i razmnožavanje.
Dizajner Hvang Jin Vuk je bio inspirisan legendarnim američkim pilotom Gejlom S. Halversonom, koji je posle Drugog svetskog rata iz aviona „u ime nade“ bacao berlinskoj deci slatkiše. Uništavanje zelenih površina na zemlji uzrok je 20 odsto globalnog povećanja emisije staklenih gasova koji uzrokuju klimatske promene. Područje Amazonije u Južnoj Americi i južna i jugoistočna Azija najviše su pogođeni.

Naučnici su otkrili novi način za borbu protiv uništavanja zelenila na zemlji. Reč je o „bombama semena“ (seedbombs) dizajnera Hvanga Jin Vuka.
Ne, ove bombe ne uništavaju ništa. Za razliku od ostalih bombi, njihov zadatak je da pomognu u zaštiti planete.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ima li đe slika naših košarkašica? 
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Heh, kakve veze imaju godine sa ovim.
Jedan putnik koji je ovog vikenda stigao iz Hong Konga na aerodrom Narita u Tokiju ponio je sa sobom, ne znajući, suvenir od carinske službe - paketić sa kanabisom.
Službenik tokijske carine sakrio je drogu u koferu putnika koji je dolazio iz Hong Konga u okviru praktične vježbe za pse tragače, ali se prtljag zajedno sa drogom zagubio, izjavio je portparol carine.
"Psi su dosad uvijek uspevali da nanjuše drogu", izjavio je taj službenik novinarima, i dodao da se moli vlasnik kofera da "u što kraćem roku kontaktira carinsku službu".
Droga se nalazila u metalnoj kutiji obmotanoj novinama i bila je sakrivena u džepu crne torbe, nasumice izabrane među prtljagom putnika koji su u Japan doputovali iz inostranstva.
"Pas nije uspeo da pronađe drogu a carinik je zaboravio u koju je torbu ubacio paket", rekla je predstavnica carine.
Paket kanabisa težak 142 grama na crnom tržištu vrijedi milion jena (6.150 eura).
Carinik je rekao da je bio svjestan da je zabranjeno koristiti putnički prtljag za takvu vrstu obuke, ali je naveo da je to učinio kako bi "poboljšao kapacitete psa tragača". "Ukoliko putnik pronađe paket u svom prtljagu, molimo ga da ga vrati", dodala je predstavnica carine.
Jedan putnik koji je ovog vikenda stigao iz Hong Konga na aerodrom Narita u Tokiju ponio je sa sobom, ne znajući, suvenir od carinske službe - paketić sa kanabisom.
Službenik tokijske carine sakrio je drogu u koferu putnika koji je dolazio iz Hong Konga u okviru praktične vježbe za pse tragače, ali se prtljag zajedno sa drogom zagubio, izjavio je portparol carine.
"Psi su dosad uvijek uspevali da nanjuše drogu", izjavio je taj službenik novinarima, i dodao da se moli vlasnik kofera da "u što kraćem roku kontaktira carinsku službu".
Droga se nalazila u metalnoj kutiji obmotanoj novinama i bila je sakrivena u džepu crne torbe, nasumice izabrane među prtljagom putnika koji su u Japan doputovali iz inostranstva.
"Pas nije uspeo da pronađe drogu a carinik je zaboravio u koju je torbu ubacio paket", rekla je predstavnica carine.
Paket kanabisa težak 142 grama na crnom tržištu vrijedi milion jena (6.150 eura).
Carinik je rekao da je bio svjestan da je zabranjeno koristiti putnički prtljag za takvu vrstu obuke, ali je naveo da je to učinio kako bi "poboljšao kapacitete psa tragača". "Ukoliko putnik pronađe paket u svom prtljagu, molimo ga da ga vrati", dodala je predstavnica carine.
Gdje si dosad bio DRUG.
Ostani Djubre do kraja....hehe.
Ma slika, strašne slike.
Ja volim Gina Lynn , pregledao sam njenih crtanih na tone

Ova zadnja slika je posebna, na njoj je Vivian Schmitt , Njemci će znati o čemu je rijeć.
Ostani Djubre do kraja....hehe.
Ma slika, strašne slike.
Ja volim Gina Lynn , pregledao sam njenih crtanih na tone

Ova zadnja slika je posebna, na njoj je Vivian Schmitt , Njemci će znati o čemu je rijeć.
Djubre djubre dobro poznati lik koji je toliko treba uspio da svuce preko kamere ,znamo te znamoo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tradiciju postavljanja canca je započeo jedan i jedini DINCE MANIJAK ( moro velikim slovima ),a onda smo se mi ostali lagano pridruživali,ne boj se nitko ne svršava na ovo ( mada kakvih sve likova ima na forumu ne bi se čudioKnele je napisao/la:Meni su baš bezveze ovakve slike, niste valjda toliki klinci pa se palite na ovakve gluposti?
- adnan_nanda
- Kontakt:
a ja sam pregledao na tone crtanih od ove ljepotice.dobro poznato ime u svijetu crtanih filmova Jenna Jameson 

Ko ga baca na slike nije normalan, tako bi trebalo ići nekako.
Kad smo kod canca imam i ja još jednu, čili ste sigurno za nju.
Iako ne volim baš njene crtane ipak je tu....kako ide ona Sy...ne znam naći ču i nju i ona je dobra, ali evo za početak znate je:
Nikki Benz

Jao ove zadnje slike hmmmmm UKUSNA
Kad smo kod canca imam i ja još jednu, čili ste sigurno za nju.
Iako ne volim baš njene crtane ipak je tu....kako ide ona Sy...ne znam naći ču i nju i ona je dobra, ali evo za početak znate je:
Nikki Benz

Jao ove zadnje slike hmmmmm UKUSNA
- lolo d pitar
- Kontakt:
silvija saint da nije 
Jao slika haha, kako je lud like, ma legenda, gdje si prije bio....
- adnan_nanda
- Kontakt:
cuj gdje je prije bio,imao posla sigurno bila mu upaljena kameraRz88 je napisao/la:Jao slika haha, kako je lud like, ma legenda, gdje si prije bio....
A i to je moguće, uskoro pčekujem novi materijal, pa da vidimo gdje ih nalazi. Možda nam dadne i njihov MSN. 
- adnan_nanda
- Kontakt:
zna cojk gdje treba da se moli,nadje ove udate,muzevi im na poslu njima dosadno i et zanimacije,a mi koji ganjamo ove mladje moramo se oznojit za tastaturom dok nesto pokaze na msn-uRz88 je napisao/la:A i to je moguće, uskoro pčekujem novi materijal, pa da vidimo gdje ih nalazi. Možda nam dadne i njihov MSN.
Kad smo kod žena evo malo sličica.