Ispalo da ima dva stana, da mu zena radi u dobroj firmi..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko nema nek uzme halal jetuzlak1987 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:24Jel neko upratio na klixu kako je neki Hamza iz Dobrinje izvarao levate od forumasa za pare, kao bolest, invalid. Ispasti ce na kraju da im je uzeo najmanje 300k![]()
Slabo ko ovdje čita smeće od kliksa , isto i tebi savjetujemtuzlak1987 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:24Jel neko upratio na klixu kako je neki Hamza iz Dobrinje izvarao levate od forumasa za pare, kao bolest, invalid. Ispasti ce na kraju da im je uzeo najmanje 300k![]()
Moj haver je prešao sa crvenog na onaj bijeli, nema kaže sad šlajma
Aura light prva cigara sto sam u zivotu zapalio, 5 razred osnovne. 2 marke bila tadRaonffa je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:25Moj haver je prešao sa crvenog na onaj bijeli, nema kaže sad šlajma![]()
Ja, hvala Bogu, nisam nikada imao problema sa tim šlajmom niti kašljanjem zbog cigara, doduše generalno nikada nisam ni pušio te jače cigare. Znam samo da mi je daaavno crvena Aura znala leći k'o budala šamar ponekad a inače sam pušio sivu i ona mi je ostala kao ubdjeljivo najbolja cigara što sam pušio u životu.
Kasnije je Aura postala ovaj Lucky, pa sam prešao na Lucky (i dan danas pušim to) al' nije mi ovo ni blizu Aure iako su prvobitno govorili da ostaje sve isto samo se pakovanje mijenja...
Tad je bila baš bagatelaalemsa je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:41Aura light prva cigara sto sam u zivotu zapalio, 5 razred osnovne. 2 marke bila tadRaonffa je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:25Moj haver je prešao sa crvenog na onaj bijeli, nema kaže sad šlajma![]()
Ja, hvala Bogu, nisam nikada imao problema sa tim šlajmom niti kašljanjem zbog cigara, doduše generalno nikada nisam ni pušio te jače cigare. Znam samo da mi je daaavno crvena Aura znala leći k'o budala šamar ponekad a inače sam pušio sivu i ona mi je ostala kao ubdjeljivo najbolja cigara što sam pušio u životu.
Kasnije je Aura postala ovaj Lucky, pa sam prešao na Lucky (i dan danas pušim to) al' nije mi ovo ni blizu Aure iako su prvobitno govorili da ostaje sve isto samo se pakovanje mijenja...![]()
Ja ne volim davati pare bas zbog ovakvih. Kad vidim da se neko smuca oko pekare ili marketa pitam hoce li da kupim sta itd. Ovako anonimusima ne bih dao cifre koje su ovi davali, hajd yebes sitnis ali ljudi su davali odjednom po 500KM. Nije ni tim ljudima sigurno do tih para, al se mogle otici nekome ko zaista treba pomoc.AshburtonG je napisao/la: ↑19 feb 2023, 01:52Zbog ovakvih kao Hamza vise ne dam toj "sirotinji" ni da umiru ispred mene ni feninga. Naucio sam da ovi sto traze, pa u nekih 98% slucajeva i muljaju nesto.
Volim pomoci, to me fkt ispunjava, kad nekom uljepsas ili olaksas dan, ali vise nista ne radim planski, nego dam cenera kad vidim djeda kako hoda oko kontejnera ili kad me neko pita za hranu. Tu nikad nisam imao srca odbit. Prije sam doduse i tu bio majmun, pa davao pare, a sad iskljucivo kupim hranu.
Klixovci bas glupi izgleda.forgempp je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:25A jest ih hamza natego ko konje![]()
https://forum.klix.ba/viewtopic.php?f=35&t=163815
Pa znali su oni njega uzivo, vidjali covjeka stalno on stvarno jest RVI. To je iskoristavao da bi ih uhvatio na sazaljenje.AshburtonG je napisao/la: ↑19 feb 2023, 02:02Ne znam sta im je taj Hamza napisao, ali trebas bas bit inteligentan da dajes covjeku mjesecnu stipendiju od nekoliko glava mjesecno, a da makar ne provjeris i upoznas se s porodicom. Cojk im uzimao kes za mrtvu zenu, koja je na kraju ziva.![]()
![]()
I šta je loše u tome?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Giuseppe1 i 28 gostiju.