Svakako neces naci Santosa na insta sve i da kucas Clerismario Santos hahahahaManijakalnost99 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:32Zamisli ljudi sa strane kad dodju iz regiona npr
Cuju Jašareeeee, Krpaaaaaaa, Sančooooo, Araaaa, Muftijaaaaaaaaaaaa
Traze Santosa na insta sanchooo1921
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
O čemu djeca ovdje raspravljaju mati mila.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa ti ljudi iz regiona mogu lagano na stranicu kluba i vidjet kako se igrači zovu i ko su. Normalno da su nadimci tu zbog brže komunikacije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde Benjo izbaci Zrinjski

Edit: ubi ih Zrinjski s pola snage

Edit: ubi ih Zrinjski s pola snage
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Dobro je to bilo jučer mada opet falila je ta realizacija, tačno sam vidio preslikanu utakmicu iz prošle polusezone gdje igramo dobro, stvaramo (polu)šanse ali šteka realizacija. Na kraju bi to i bilo tako da Drljo nije zabio onaj eurogol.
Ali hajde prva je utakmica nakon pauze, malo pritiska, sve to utiče na igrače i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolji u tom kontekstu realizacije. Igra kao igra bila je okej, nemam neke pretjerane zamjerke.
PS: Bender me opasno živcira, vidi se da ga Keno trenira
Ali hajde prva je utakmica nakon pauze, malo pritiska, sve to utiče na igrače i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolji u tom kontekstu realizacije. Igra kao igra bila je okej, nemam neke pretjerane zamjerke.
PS: Bender me opasno živcira, vidi se da ga Keno trenira

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ogroman pritisak (bez potrebe)nabija Edis svojim igracima i na treningu i na utakmicama. Moje misljenje je da bi se i Edisu vise isplatilo da vjeruje svojim igracima i da im da slobodu u igri.
Svi sad spominju gol Drlje. Skoro citave pripreme osim jedne utakmice(gdje je zabio dva gola), nas trener ga je stavljao na lijevo krilo. Cak i u ovoj kup utakmici stavio ga je na tu poziciju i kasnije prebacio na desno krilo. Iz aviona se vidi da malom vise odgovara da igra kao desno krilo jer je ljevak, moze se izvuci odmah na sut, isto kao sto je i Amoahu lakse kad igra kao lijevo krilo..
Zabrinjava me losa fizicka kondicija nasih igraca i katastrofalna forma Armina Hodzica(veznjak), od reprezentativnog nivoa do ovog sad, puno duela i lopti gubi..
Svi sad spominju gol Drlje. Skoro citave pripreme osim jedne utakmice(gdje je zabio dva gola), nas trener ga je stavljao na lijevo krilo. Cak i u ovoj kup utakmici stavio ga je na tu poziciju i kasnije prebacio na desno krilo. Iz aviona se vidi da malom vise odgovara da igra kao desno krilo jer je ljevak, moze se izvuci odmah na sut, isto kao sto je i Amoahu lakse kad igra kao lijevo krilo..
Zabrinjava me losa fizicka kondicija nasih igraca i katastrofalna forma Armina Hodzica(veznjak), od reprezentativnog nivoa do ovog sad, puno duela i lopti gubi..
-
- Kontakt:
Jedan je brkoBrkooo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:43Ogroman pritisak (bez potrebe)nabija Edis svojim igracima i na treningu i na utakmicama. Moje misljenje je da bi se i Edisu vise isplatilo da vjeruje svojim igracima i da im da slobodu u igri.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 19 feb 2023, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
ima nekih ponuda za njega sigurna da malo i to utice na igre Hodzica ,ali gledam ovaj Zrinjski djaba opet su daleko najbolji ,na ovakom losem terenu ljud igraju kao sat .Brkooo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:43Ogroman pritisak (bez potrebe)nabija Edis svojim igracima i na treningu i na utakmicama. Moje misljenje je da bi se i Edisu vise isplatilo da vjeruje svojim igracima i da im da slobodu u igri.
-
- Kontakt:
Zajebancijaa ba
Ne buditr bukvalci
Ne buditr bukvalci
+Brkooo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:43Ogroman pritisak (bez potrebe)nabija Edis svojim igracima i na treningu i na utakmicama. Moje misljenje je da bi se i Edisu vise isplatilo da vjeruje svojim igracima i da im da slobodu u igri.
Ko se razumije u fudbal ovako vidi stvari na terenu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Smatram da se tek nakon Slobode kući može dati komentar na fizičku spremu i igru ekipe. Toliko.
A do tada na mišiće dobiti ako treba, samo da se dobijaju utakmice
A do tada na mišiće dobiti ako treba, samo da se dobijaju utakmice
- BiHSportman
- Kontakt:
Ekipe koje bi bilo poželjno dobiti u kupu su: Rudar Prijedor, FK Zvijezda Gradačac i Slogu Doboj
Ekipe koje bi bilo poželjno izbjeći su: FK Velež Mostar, Zrinjski Mostar, Široki Brijeg - Tuzla City i Čelik ako ne ispadne od Radnika, ponajviše njih radi atmosfere.
Ekipe koje bi bilo poželjno izbjeći su: FK Velež Mostar, Zrinjski Mostar, Široki Brijeg - Tuzla City i Čelik ako ne ispadne od Radnika, ponajviše njih radi atmosfere.
1921!
Zvijezda Gradačac kao najbolja opcija.BiHSportman je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:01Ekipe koje bi bilo poželjno dobiti u kupu su: Rudar Prijedor, FK Zvijezda Gradačac i Slogu Doboj
Široki Brijeg kao najgora opcija.
Samo da pitare ne izvucemo ostalo nema veze.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ukoliko bi Tuzla večeras prošla imali bi Zrinjski i Velež od konkurenata za kup
Koji yebeni čelik, baš bi njih volio da ih izbušimo ko kantu. E čuj ne bi čelik. Njadraže mi je bilo kad se nalože, pa ih mi oderemo. A sigurno bi oni doveli i najviše navijača na Grbavicu od ovih malih klubova
Zrinjski , Velež i Široki/Tuzla su ozbiljni protivnici, ostalo u dvije tekme ne bi trebalo biti problema.
Zrinjski , Velež i Široki/Tuzla su ozbiljni protivnici, ostalo u dvije tekme ne bi trebalo biti problema.
- MocMahale444
Nadimci su od milja tepamo im
kad igraju dobro.
Krpa, Ara, Drljoni, hodza, Gala, Coca, Štila, Meka, Hajdar, Bekrija itd.
Ono sto zivcira vecinu je taj nadimak željkan
.

Krpa, Ara, Drljoni, hodza, Gala, Coca, Štila, Meka, Hajdar, Bekrija itd.
Ono sto zivcira vecinu je taj nadimak željkan
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma daj sto lakseg protivnika,svakako ce raspored biti pretezak
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.