Šteta što nisi čovjek od riječi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 16:47Fakat sam uvijek gotivio Arsenal (pricam o 25 godina intenzivnog pracenja EPL) i znam da djecak u meni iz 2002. npr zeli da Arsenal uzme titulu ako vec United ne moze.![]()
Ali kada citam Justina, topnika, Marsala, bega afc i slicne ... ipak dananji JA zeli da City to uzme.
anell i Brokula (uz sve svoje pristrasnosti) su formumasi zbog kojih bi i dalje zelio Arsenal uzme. Dodajem i Chapmana tu jer se previse sikira.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Covjek se konttradiktira u 2 recenice, nemam rijeci
Puca mi qrac sta zeli djecak iz 2002 godAlanSmith14 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 16:47Fakat sam uvijek gotivio Arsenal (pricam o 25 godina intenzivnog pracenja EPL) i znam da djecak u meni iz 2002. npr zeli da Arsenal uzme titulu ako vec United ne moze.![]()
Ali kada citam Justina, topnika, Marsala, bega afc i slicne ... ipak danasnji JA zeli da City to uzme.
anell, Ashburton i Brokula (uz sve svoje pristrasnosti) su formumasi zbog kojih bi mozda i dalje zelio Arsenal uzme. Dodajem i Chapmana tu jer se previse sikira.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mi samo uživamo. 

Pa u tome uzivaju lol. Ko je bio na forumu kad su osvajali titule zna koliko ponosa uzimaju u ovakvim stvarima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jos smo trebali bar 5 razlike dobiti i pocnu da pricaju gluposti pojedini.
Zeljeznicar! 1921 !
Jedino navijaci Uniteda su ponosni kad njihov tim nekom krađom dođe do bodova.
Šta ja to tačno nisam priznao? Vratite post gorenj vidite šta sam napisao za onaj start.
Kako će bilo ko uticati na onaj ofsajd i njihovo procjenjivanje situacije. Povukli su linije i priznali gol. Ja stvarno ne znam je li koji militerar unutra ili vani.
Faul kod trećeg gola nije postojao. Čist start inl regularan gol.
Poligon10 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:10Šta ja to tačno nisam priznao? Vratite post gorenj vidite šta sam napisao za onaj start.
Kako će bilo ko uticati na onaj ofsajd i njihovo procjenjivanje situacije. Povukli su linije i priznali gol. Ja stvarno ne znam je li koji militerar unutra ili vani.
Koga sam ja prozvao pojedinacno u svom postu? Nikog, samo obzervacija iz davnih vremena
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je neka situacija koja se vidja cesto, zna biti i da se svira i da ne svira, kontakt jest bio, zavisi od kriterija sudije. Veca greska je ovo sto nije Sabitzeru danas kod onog djona dat crveni karton, to je objektivno bila greska sudije. To nije tesko priznati, ne treba biti nerealan.nerkolfc je napisao/la: ↑19 feb 2023, 16:42Pa neces da priznas gresku, eno gore za video ocitog faula uz igranje rukom protiv Darwina ti kazes da nije nista. De dokazi objektivnost nekad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 16:38Ja sam rijetko objektivan lik, znaju oni koji me poznaju ovdje na forumu, nje tesko priznati gresku u korist Uniteda, kao ovo danas, al isto je bilo tekmi gdje smo mi zakinuti, recimo protiv Njukasa kuci, sad da nekoga posebno guraju nisam primjetio, mozda Njukas malo vise, al ovo sto ste vi losi a mi dobri nema veze sa sudjenjem. Mi smo zasluzili top 4 uz City i Arsenal, jedino za njih mogu reci da su bolji i zasluzeno ispred, a ostali vala nije niko nista posebno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joj rio brt get a room you two 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Iz 2002, dok si djecak bioBrokula je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:13Poligon10 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:10Šta ja to tačno nisam priznao? Vratite post gorenj vidite šta sam napisao za onaj start.
Koga sam ja prozvao pojedinacno u svom postu? Nikog, samo obzervacija iz davnih vremena
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- AshburtonG
- Kontakt:
Treci gol je bio na granici regularnosti. Faul je bio ocigledniji npr od onog Odegaarda na istom terenu prije par mjeseci. Ako se ono sviralo, onda je i ovo moralo. Crveni je isto tako bio cist.
Za sve ostalo je kriv Leicester. Mogli su vodit 0-2 nakon 20min igre, a ovako je to rutinski United zavrsio. Ovo oko VAR-a je vec postalo smijesno. Raja se zali na milimetarske offside. Po meni bi uvijek napadac trebao imat benefit of the doubt u takvim situacijama, jer se kao branic svjesno izlazes riziku postavljajuci visoke linije odbrane u nadi da ces napravit offside zamku. Svaku liniju i oko linije bih sudio ONSIDE.
Mislim da i ovi sto su imali ideju VARa nisu ni razmisljali da ce tehnologija bit ovako diskutabilna. Ljudi uveli radi ociglednih sudackih promasaja, a 90% sto radi VAR je gledanje ovih situacija gdje se ni kod ovih linija ne moze vidjet je li 100% offside ili nije.
Umjesto da gleda potencijalni crveni ili prekrsaj kod treceg gola, oni gledaju par minuta liniju, koju su odmah trebali dosudit kao gol. U EPL je otkako je pratim vazda bilo sudackih malverzacija. Ovaj VAR im je samo ponudio novu platformu za iste.
Za sve ostalo je kriv Leicester. Mogli su vodit 0-2 nakon 20min igre, a ovako je to rutinski United zavrsio. Ovo oko VAR-a je vec postalo smijesno. Raja se zali na milimetarske offside. Po meni bi uvijek napadac trebao imat benefit of the doubt u takvim situacijama, jer se kao branic svjesno izlazes riziku postavljajuci visoke linije odbrane u nadi da ces napravit offside zamku. Svaku liniju i oko linije bih sudio ONSIDE.
Mislim da i ovi sto su imali ideju VARa nisu ni razmisljali da ce tehnologija bit ovako diskutabilna. Ljudi uveli radi ociglednih sudackih promasaja, a 90% sto radi VAR je gledanje ovih situacija gdje se ni kod ovih linija ne moze vidjet je li 100% offside ili nije.
Umjesto da gleda potencijalni crveni ili prekrsaj kod treceg gola, oni gledaju par minuta liniju, koju su odmah trebali dosudit kao gol. U EPL je otkako je pratim vazda bilo sudackih malverzacija. Ovaj VAR im je samo ponudio novu platformu za iste.
Al nek su uskrsnuli. Sjetimo se da ih jedno vrijeme nije bilo nikako na temi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dezurna narikaca zaradila dnevnicu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rješenje bolje od VAR-a je polu-automatski ofsajd kao na SP, 3D animacija, 12 kamera, svi mogući uglovi i nema fule, odnosno ne bi trebalo. Uveli su u LP. Ali garant bi i tada bilo slobodne procjene, nekom sudiji bi malo ramena bio ofsajd, nekom ne bi. Zato što ne postoji univerzalno prihvaćeno pravilo šta je ofsajd, šta ne. I ja bih tako kao ti, pusti benefit of the doubt, koliko mm je dozvoljeno, poslije koliko je ofsajd.AshburtonG je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:20Treci gol je bio na granici regularnosti. Faul je bio ocigledniji npr od onog Odegaarda na istom terenu prije par mjeseci. Ako se ono sviralo, onda je i ovo moralo. Crveni je isto tako bio cist.
Zašto se dopušta teoretisanje u 2023. godini kada su se svi sportovi manje-više revolucionizirali je pravo pitanje. Vjerovatno zbog engagementa, da što više ljudi priča, svaki vikend ludnica, rasprava, je li ofsajd, nije ofsajd, koliko je težak faul, twitter gori i sl. I svi pričaju samo o PL.