Fan shop smo imali, vjeruj tanko je to bilo, onaj ko je htio kupiti, kupio je na pocetku posle slabo...Malo nesto bolje bilo kad dodje dijaspora..Stoji kritika da treba imati dresova kao i drugi stvari za prodaju, jer ima ljudi koji zele da kupe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:36Ja sam neki dan napisao da nas je Azmir malo razmazio.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 feb 2023, 01:56Ne mozes bosnji ugoditi...Azmir Husic nam digne klub na noge, ulaze svoje pare, napravi od seoskog kluba stabilnog premijerligasa, izbori europu, pusti da gledas utakmicu besplatno kao i niz drugih stvari, omladinski pogon niko marku ne placa itd itd...Ali zato bosnjo zna napisati na FB stranici, gdje nadje ovog, sta ce vam ovaj, gledaj na sta lici SD, omco...Nismo zasluzili ni ovo sto imamo , a kamoli nesto vise. Isto kao da igraci dolaze dzaba da igraju..Svi spremni uputiti kritiku, kad treba potrositi par maraka za gorivo otici na utakmicu, pruziti podrsku e onda nastaje problem. Pa ljudi po sto godina postoje ne mogu osvoje titulu ili kupa, Zeljo institucija iza koje stoji armija navijaca bori se svakih 4-5 godina da izadje u europu..Mi juce postali, imamo navijaca manje od svih drugih klubova u ligi hocemo titule, svake godine izlazak u europu, toboze uvrijedimo se sto smo u donjem dijelu tabele...Totalno smo nerealni !
U par sezona u PL doveo u Evropu, dovodio zvijezde poput Doffa, Nsue i sl. I sad kad nam Evropa klizi mi kao nezadovoljni, mi u fazonu diže ruke od nas ode u Gorki. Sve znamo osim da pomognemo klubu. Pa Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Siroki su godinu dvije unazad ostajali bez Evrope. A upravo smo mi nekima od njih pomrsli račune.
Ono sto ja zamjerim klubu i zamjerit ću dok se ne popravi je odnos prema navijačima. Nema nikakvih info, pa nemamo fan shopa. Toliko o ozbiljnosti kluba da nemas gdje da kupis dres već moras Munju da ganjaš da ti da od nekog ko je napustio klub ako hoćeš imalo noviji dres. Klub izgleda kao da ga ne zanimaju navijaci. Ne samo da ne privlači nove nego će i ove sadašnje rastjerati.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
Momci sta mislite kakav je rezultat veceras? Mozemo li realno proci dalje? Tamo je uvijek tesko do pobjede, ne bitno kakva ti je forma.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Ja mislim da mozemo. Vjerujem u nas prolaz, naspanovao je Milenko dobro ekipu.
Ko fali od igraca danas Balja?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 12:35Ja mislim da mozemo. Vjerujem u nas prolaz, naspanovao je Milenko dobro ekipu.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Od znacajnijih rekao bi Misic, i ove zadnje dvije-tri prinove..Nisu registracije gotove.Hazre je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:16Ko fali od igraca danas Balja?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 12:35Ja mislim da mozemo. Vjerujem u nas prolaz, naspanovao je Milenko dobro ekipu.
Kad bi mogli zaigrati ove prinove? Kad bi trebali imati dozvolu zna li se sta?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:21Od znacajnijih rekao bi Misic, i ove zadnje dvije-tri prinove..Nisu registracije gotove.Hazre je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:16Ko fali od igraca danas Balja?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 12:35
Ja mislim da mozemo. Vjerujem u nas prolaz, naspanovao je Milenko dobro ekipu.
BIT ĆE GUTAVO SA VELEŽOM.POBJEDA NAM JE IMPERATIV.SINOĆ GLEDAM , POLAKO ULAZE U TAKMIČARSKU FORMU.NEKOLIKO IGRAČA JOŠ NISU REGISTROVALI.
Večeras na Pecari,utakmica ravnopravnih timova.Rezultat otvoren do kraja.Vidjet ćemo kakva je zadaća Gigovića.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Inace mi brzo odradimo, sto se nas tice dan-dva papiri idu od nas...Moras sacekati radnu dozvolu za strance bla bla...znas kako kod nas ide administracija pa posle toga registracija..Hazre je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:47Kad bi mogli zaigrati ove prinove? Kad bi trebali imati dozvolu zna li se sta?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:21Od znacajnijih rekao bi Misic, i ove zadnje dvije-tri prinove..Nisu registracije gotove.
TRANNSFERMARKT FK TUZLA CITY €4.43m
PORASLA NAM CIJENA DOLASKOM NOVIH IGRAČA.
.........
PORASLA NAM CIJENA DOLASKOM NOVIH IGRAČA.
.........

22.i 29. novembra 2017. 1/4 Sloga SiminH - Gori 0-0 i 0-2 PROLAZ Gorki
19. septembar 2018. 1/16 Tuzla City - Zrinjski 0-0(2-4 pen.) PROLAZ ZRINJSKI
2. oktobar 2019. 1/8 Tuzla City - Velež 1-0 PROLAZ TUZLA--(Na proljeće 2020 kup nije nastavljen zbog Covida).
7. apr. i 21. apr. 2021. 1/2 Tuzla City - Sarajevo 0–1, 1–3 I 1–4 PROLAZ SARAJEVO
6.apr.i 20.apr.2022. 1/2 Velež - Tuzla 4-0 ,1-0 I 5-0 PROLAZ VELEŽ
19. septembar 2018. 1/16 Tuzla City - Zrinjski 0-0(2-4 pen.) PROLAZ ZRINJSKI
2. oktobar 2019. 1/8 Tuzla City - Velež 1-0 PROLAZ TUZLA--(Na proljeće 2020 kup nije nastavljen zbog Covida).
7. apr. i 21. apr. 2021. 1/2 Tuzla City - Sarajevo 0–1, 1–3 I 1–4 PROLAZ SARAJEVO
6.apr.i 20.apr.2022. 1/2 Velež - Tuzla 4-0 ,1-0 I 5-0 PROLAZ VELEŽ

Ne slažem se u cjelosti sa sastavom.Nukić je trebao startati.Karić umjesto Diabija, a Mešinoić klupa.
Kuzmanović solira ,ko će proigrati Hadžića?Mujarić je mogao biti starter umjesto Kuzmanovića.
Mešinović starter!!??
Ili smo svi mi kolektivno slijepi kod zdravih očiju ili je taj mali zaštićen kao izumirajuća vrsta ili treneri vide ultra crvenim zracima. Ali neka... ko zna, struka je struka a ja sam samo navijač.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
U21....
I karić je u 21elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 17:58U21....
Mešinović je pored toga što je u21 jedno veliko smetalo pa to ako kome smeta šta se može. Nadam se da će ne denantovati
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Znam , nista mi ne moras reci imam isto misljenje, za sve ovo vrijeme u klubu nista nije pokazao..Al drugi odlucuju...nase je samo da se nerviramo ..Beledija je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:09I karić je u 21
Mešinović je pored toga što je u21 jedno veliko smetalo pa to ako kome smeta šta se može. Nadam se da će ne denantovati
Igra se jedna utakmica.Dakle, ne idemo na remi.Da li misli ovaj tim izvesti i protiv Veleža?elvirbaljic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:17Znam , nista mi ne moras reci imam isto misljenje, za sve ovo vrijeme u klubu nista nije pokazao..Al drugi odlucuju...nase je samo da se nerviramo ..
Sukilovic je smijesan. Hasanbegovic je bolji stoper.
-
Aristotel555
- Kontakt:
Gigovicu zelim ti dugu i tesku bolest, od početka utakmice pokazuje zbog čega je dosao..ja ne bih ni igrao ovo drugo poluvrijeme..fuj
Ovo se mora proći. Mujarić umjesto zaštićenog pa i Nukić kontra Miće nebi bilo loše. Ostalo manje više dobro s tim da Karić treba u prvih 15 min. ući umjesto Šukija