FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zrinjski, Velež, Sloga, Zvijezda, Rudar Prijedor, Radnik Bijeljina, Široki/Tuzla
Daj nam Radnik, Zvijezdu, Rudar ili Slogu u četvrtfinalu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma i u koliko dobijemo jaču ekipu, dobro bi bilo igrati prvu u gostima. Prva utakmica na raspolaganju 01.03 a revanši 15.03.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:12Zrinjski, Velež, Sloga, Zvijezda, Rudar Prijedor, Radnik Bijeljina, Široki/Tuzla
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
dobro bi bilo sad malo sreće pa izvući nekog lakšeg tipa radnik zvijezda rudar..
eh u 1/2 bih najvise volio zrinju.. iz dva razloga..
ako mislimo osvojit 99% nas ceka s njima tekma a 1/2 je najbolja opcija.. prvi razlog zato sto imaju 2 tekme i po mogucnosti prva da se igra dole..
drugi razlog je taj da cemo imati vise vremena da uigramo i vratimo koliko toliko u formu napadace..
finale protiv pijačara i titula u direktnom okrsaju
N E P R O C J E Nj I V O !
eh u 1/2 bih najvise volio zrinju.. iz dva razloga..
ako mislimo osvojit 99% nas ceka s njima tekma a 1/2 je najbolja opcija.. prvi razlog zato sto imaju 2 tekme i po mogucnosti prva da se igra dole..
drugi razlog je taj da cemo imati vise vremena da uigramo i vratimo koliko toliko u formu napadace..
finale protiv pijačara i titula u direktnom okrsaju
N E P R O C J E Nj I V O !

Mi smo Željini, Željo je naš !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zamisli stave finale kupa u Banja Luci, a sastanemo se mi i Zrinjski 

-
- Kontakt:
Daje izvuc Radnik,Zvijezdu,Rudar il Slogu
Mislim da je nemoguce finale kupa staviti bilo gdje osim u Zenicu, Sarajevo ili Mostar. I ovako je ogroman rizik organizacija u finala u ovom formatu. Mada bi volio da svake godine finale bude na Kosevu.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:28Zamisli stave finale kupa u Banja Luci, a sastanemo se mi i Zrinjski![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- MocMahale444
- jointunija
- Kontakt:
Amoah u životu nije igrao lijevo krilo,nije znao gdje goni,i kad desno igra mu se non stop sugeriše da traži dubinu,al dobro,mlad je treba da uči.Brkooo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:43Ogroman pritisak (bez potrebe)nabija Edis svojim igracima i na treningu i na utakmicama. Moje misljenje je da bi se i Edisu vise isplatilo da vjeruje svojim igracima i da im da slobodu u igri.
Svi sad spominju gol Drlje. Skoro citave pripreme osim jedne utakmice(gdje je zabio dva gola), nas trener ga je stavljao na lijevo krilo. Cak i u ovoj kup utakmici stavio ga je na tu poziciju i kasnije prebacio na desno krilo. Iz aviona se vidi da malom vise odgovara da igra kao desno krilo jer je ljevak, moze se izvuci odmah na sut, isto kao sto je i Amoahu lakse kad igra kao lijevo krilo..
Zabrinjava me losa fizicka kondicija nasih igraca i katastrofalna forma Armina Hodzica(veznjak), od reprezentativnog nivoa do ovog sad, puno duela i lopti gubi..
Fizika nije upitna,ali fali svježina,i dalje jako rade,”teški” su vidi se to,par igrača je malo rovito,ove 3-4 tekme će se igrati na mišiće,ništa neubičajeno.
Za Hodžića se slažem,traži formu,djeluje umorno.Ne sumnjam da će ubrzo biti kako treba.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ako Široki prođe, imaš sansu da u 1/4 finalu dobiješ najgoreg mogućeg protivnika, ali isto tako ako Široki osvoji i kao 4. na tabeli idemo u Europu.
S druge strane ako Tuzla City prođe, ne toliko nezgodan protivnik kao gore spomenuti, ali isto tako u slučaju da oni osvoje ništa od Europe.
treba biti pametan ovdje, u svakom slučaju više bih volio prolazak Tuzle.
S druge strane ako Tuzla City prođe, ne toliko nezgodan protivnik kao gore spomenuti, ali isto tako u slučaju da oni osvoje ništa od Europe.
treba biti pametan ovdje, u svakom slučaju više bih volio prolazak Tuzle.
Zaboravi tokolezeljovac je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:28Zamisli stave finale kupa u Banja Luci, a sastanemo se mi i Zrinjski![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ne znam fakat koliko ima mjesta da se pise o svježini,umoru i sličnom. To mi nikad neće biti jasno. Poslije tri mjeseca pauze,poslije priprema i početka sezone već se pise teške noge. Pa šta ce biti za sedam kola,kao tad će biti svjeziji. Nema to veze nikakve.
Jasan primjer je Drljo. Momak je spreman,fizički jak,poslije ovakvog tempa onako jak šut s 25 metara nije slučajno a on trenira kao ostali. Takvih igraca imamo jako malo već godinama.
Hodzic da želi da napravi iskorak u karijeri grizao bi još jače da napravi transfer zato takvi igrači nikad vani neće napraviti ništa.
S druge strane imamo Stilu koji kroz karijeru nikad nije imao brzinu, sad su ga stigle godine i ne može se očekivati puno više.
Mekic najgori na terenu a na klupi sjedi Hajdarevic koji je spremniji od njega najmanji deset puta. Ali logicno da trener bolje zna zašto je to tako,a nije vidovit. Lahko je poslije utakmice biti pametnjaković. Generalno Mekic ne treba uopće ovoj ekipi,kad uzmemo da imamo Becu, Hajdara,Hodzica što ne znači da sam u pravu.
Tako da o svježini pricati vala za mene je smijesno.
Jasan primjer je Drljo. Momak je spreman,fizički jak,poslije ovakvog tempa onako jak šut s 25 metara nije slučajno a on trenira kao ostali. Takvih igraca imamo jako malo već godinama.
Hodzic da želi da napravi iskorak u karijeri grizao bi još jače da napravi transfer zato takvi igrači nikad vani neće napraviti ništa.
S druge strane imamo Stilu koji kroz karijeru nikad nije imao brzinu, sad su ga stigle godine i ne može se očekivati puno više.
Mekic najgori na terenu a na klupi sjedi Hajdarevic koji je spremniji od njega najmanji deset puta. Ali logicno da trener bolje zna zašto je to tako,a nije vidovit. Lahko je poslije utakmice biti pametnjaković. Generalno Mekic ne treba uopće ovoj ekipi,kad uzmemo da imamo Becu, Hajdara,Hodzica što ne znači da sam u pravu.
Zrinjski haman uvijek namjerno ispada u 1/4 finalu kupa. ( drugog mi objasnjenja nema da bas niti jednom nisu u zadnjih par godina dosli bar do polufinala. Pogotovo koje su sve ekipe igrale polufinale ). Valjda nece ove godine promjeniti to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ljudi neko nam je ukrao hulahopku.Hulahopka je napisao/la: ↑19 feb 2023, 20:19Ne znam fakat koliko ima mjesta da se pise o svježini,umoru i sličnom. To mi nikad neće biti jasno. Poslije tri mjeseca pauze,poslije priprema i početka sezone već se pise teške noge. Pa šta ce biti za sedam kola,kao tad će biti svjeziji. Nema to veze nikakve.
Od 25.02. do 18.03.2023. tj. u 3 sedmice ćemo odigrat čak 7 utakmica. Baš su nas naguzili sa odgodom derbija. Znači igramo svaka 3-4 dana u 3 sedmice. Nadajmo se što lakšem protivniku u kupu.
25.02. Igman
01.03. prva utakmica kupa
04.03. Sloboda
08.03. derbi sa pitarima
11.03. Sloga
15.03. revanš kupa
18.03. prva ligaška utakmica trećeg kruga prvenstva

25.02. Igman
01.03. prva utakmica kupa
04.03. Sloboda
08.03. derbi sa pitarima
11.03. Sloga
15.03. revanš kupa
18.03. prva ligaška utakmica trećeg kruga prvenstva

Biće zanimljivo šta ce se uraditi s Santosom. Drljo koji se pokazao odlicno plus ugovor do 2025. Amoah koji gine svaku utakmicu. I Santos koji glumi budalu....
-
- Kontakt:
Valter je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:16Ljudi neko nam je ukrao hulahopku.Hulahopka je napisao/la: ↑19 feb 2023, 20:19Ne znam fakat koliko ima mjesta da se pise o svježini,umoru i sličnom. To mi nikad neće biti jasno. Poslije tri mjeseca pauze,poslije priprema i početka sezone već se pise teške noge. Pa šta ce biti za sedam kola,kao tad će biti svjeziji. Nema to veze nikakve.
Pozitivno sam iznenadjen s ovim komentarom carapice
Tako i treba bolan sto ti teeba sa
Svima da se svadjas msm i ja sam kreno vidjeli se onaj momak iz konjica i jos jedan al kad vidim da me vise ljudi napada
Ja se izivinem i jbg idemo dalje
Razumi da ce uvijek mnogi imati razlicito misljenje neg ti, ja, on , ona…
Treba da nadjemo svi zajednicki jezik , a ne da nekog ubjedjejemo u nesto
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znači mi, Zrinjski i Velež u konkurenciji za kup 

- LegendaIvica
- Kontakt:
Nista se ne zna brt i nebi TC podcjenjivao
Tuzla skroz druga ekipa sa Bošnjakovićem, nimalo za podcjeniti. Disciplinovani, razigrani, jak pojedinačni kvalitet, solidno ukonponovan u ekipu. A kup im jedina šansa za europu. Možda su i najopasniji, iz prikrajka...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Oni nam nekako leže i uvijek ih ispratimo s osmijehom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.