Volio bih vidjeti koliko je pokušaja trebalo za ovaj broj golova.
Nekako mi je ovo baš premali broj golova, imao sam osjećaj da su ove brojke nešto veće.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:02United biljezi nevjerovatan uspon imenovanjem Webba na celo sudijske organizacije
Jednostavno, Webb doso mislim 20 i nekog decembra. Mancho od tad 7-2-1 a prije toga 8-2-4.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:05A Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:02United biljezi nevjerovatan uspon imenovanjem Webba na celo sudijske organizacije![]()
Zar Arsenal nije prvi manje vise od pocetka sezone?feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:17Jednostavno, Webb doso mislim 20 i nekog decembra. Mancho od tad 7-2-1 a prije toga 8-2-4.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:05A Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:02United biljezi nevjerovatan uspon imenovanjem Webba na celo sudijske organizacije![]()
A Arsenal je na prvom mejstu nekad od oktobra i od tad se drzi...uz to jedan sudija zbog toga sto je ukrao 2 boda poslat u penziju.
Jednostavno sve kad se stavi na papir ono sto je pricano dok je sudijo samo se nastavlja sad.
Sve to nakon imenovanja WebbaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:29Rashford nakon SP-a ima 16 golova i 4 asistencije![]()
Izgubili smo dvije na početku jer je novi trener i bez Kaze bili, otad smo proigrali i bili sve bolji i bolji, znam jer sam gledao sve i jednu tekmu, jedino smo zijanili te bez Kaze. Forma je ista, nema razlike, samo kad on ne igra osjeti se rupa na sredini i to je to.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:17Jednostavno, Webb doso mislim 20 i nekog decembra. Mancho od tad 7-2-1 a prije toga 8-2-4.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:05A Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:02United biljezi nevjerovatan uspon imenovanjem Webba na celo sudijske organizacije![]()
A Arsenal je na prvom mejstu nekad od oktobra i od tad se drzi...uz to jedan sudija zbog toga sto je ukrao 2 boda poslat u penziju.
Jednostavno sve kad se stavi na papir ono sto je pricano dok je sudijo samo se nastavlja sad.
https://www.skysports.com/football/news ... his-season
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.