FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

meecko
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la meecko » 20 feb 2023, 08:13

Sve ok, ali na čemu temeljiti optimizam da ćemo opstati? Igrači sami ne znaju to izvesti. Trener nije za prve ekipe. Temelji ne valjaju, možeš uzeti najbolju građu ali takva "kuća" se ruši....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 feb 2023, 12:07

Na stranu ispadanje i sve, juce je utakmica pokazala par stvari.. Vosnjak nam nevjetovatno falinl Kurtalic i on su dvije dimenzije, Delic ne moze pokrivat krilo, jednostavno ne moze se igrat sa jednim krilom nikako, pogotovo kad ti bekovi nisu opasni naprijed i ne prave te viskove koji trebaju.
Said definitivno ne moze i pitanje je da li ce uopste vise moci ista ozbiljnije ponudit. Bekic mi nista posebno nije ponudio. Komazec cini mi se da je u padu i da godine cine svoje, nema one agresivnosti iz prvog dijela.
Alic je po meni "otkrovljenje" utakmice, jos jednom se pokazalo kolko znaci mladom igracu jedna polusezona konstantnog igranja, puno mi je konkretniji, bolji, motivisanije od Kome i Beke.
Vidicemo sta ce nam novo krilo donijet, i Subert na stoperu.
Takodje Pervan u prvom poluvremenu je pokazo da ima kvalitet i prekidi su mu odlicni. Vranjes je cini mi se kostao onog gola koji je ponisten, iz mog ugla mi se cinilo da lopta ide u gol i da je nije diro.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 feb 2023, 13:02

Sta je sa Denkovica?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 feb 2023, 13:04

Svasta bih napisao ali necu. Još ne mogu da vjerujem da smo ispali, baš mi je teško palo... Opet čekaj sljedeću sezonu da nastavis sanjat trofej... Yebo te i sloga i doboj i fudbal i igraci iz 2 lige rs.

Ovo je moj zadnji post ove sezone, jer ako ne mogu bit pozitivan bolje da ne pisem nista realno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 feb 2023, 13:25

Eno poceli na stranici objavljivati izgubljene stvari nakon utakmica :rol: :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 feb 2023, 14:49

Mi ako izgubimo sada sledecu mi smo ispali, pomirite se sa tim.

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 21 feb 2023, 09:49

Dvije gostujuće sad zaredom, ali što bi rekao šef struke mi smo gosti čitavu sezonu tako da smo navikli :D

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 feb 2023, 15:34

slika

slika
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 feb 2023, 15:35

Ciganluk nevidjeni od stadiona.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 feb 2023, 15:38

Beduin je napisao/la:
21 feb 2023, 15:35
Ciganluk nevidjeni od stadiona.
Slazem se al opet meni najdrazi :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 feb 2023, 16:27

Prvo da na pomenem da nisam nikakav graficki dizajner, da ne radim u photoshopu, ovo je samo neka moja ideja, jos od ranije nekad, a vidio sam da se sad na utakmici sa Slogom potpisivala peticija za natrkivanje zapada ako se ne varam i nastavak gradnje stadiona.

Ovo je samo nagrubo neka moja ideja, kako bi to vjetovatno moglo izgledat, da se VIP loze stadiona produze citavom duzinom zapadne tribine, da su zatvorene i da su ti VIP gosti ipak malo izolovani, a opet bi dobio kapacitet da svako od nas moze se zgotivit ako zeli.
Znaci moralo bi se citavom duzinom iza tribine dic platforma na koju idu loze a samom tim bi imao osnovicu za stubove koji bi bili ustvari nosaci krova iznad iste tribine.
Vjerujem da je ovo jako izvodljivo i puno punoo punooo jeftinije od "istoka" kojeg vjerovatno dugo necemo docekat, a ovako bi rijesio veliki problem sa ovom nenatrivenom tribinom, stvarno kolko god los stadion bio u Banovicima onaj krov ti pojacava ugodjaj za 100%

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Glumac61
Kontakt:

Post Postao/la Glumac61 » 21 feb 2023, 16:51

meecko je napisao/la:
20 feb 2023, 08:13
Sve ok, ali na čemu temeljiti optimizam da ćemo opstati? Igrači sami ne znaju to izvesti. Trener nije za prve ekipe. Temelji ne valjaju, možeš uzeti najbolju građu ali takva "kuća" se ruši....
Komšije imate neki problem,trener,loš odabir igrača i ono što sam video nema prave borbe,žestine.
Ovako da igrate sa ekipama PLBiH ??
Teško će vam biti jer mislim da će vas ove dobojlije pregaziti sada u drugoj tekmi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 feb 2023, 18:09

Glumac61 je napisao/la:
21 feb 2023, 16:51
meecko je napisao/la:
20 feb 2023, 08:13
Komšije imate neki problem,trener,loš odabir igrača i ono što sam video nema prave borbe,žestine.
Ovako da igrate sa ekipama PLBiH ??
Teško će vam biti jer mislim da će vas ove dobojlije pregaziti sada u drugoj tekmi.
Neka si ti VIDEO, bato bre.

Ja vidim da smo ko NATO, crveno-crno proljece tek dolazi. Samo jos naredne sedmice minus da odradi svoje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 21 feb 2023, 18:26

klasik je napisao/la:
21 feb 2023, 16:27
Prvo da na pomenem da nisam nikakav graficki dizajner, da ne radim u photoshopu, ovo je samo neka moja ideja, jos od ranije nekad, a vidio sam da se sad na utakmici sa Slogom potpisivala peticija za natrkivanje zapada ako se ne varam i nastavak gradnje stadiona.

Ovo je samo nagrubo neka moja ideja, kako bi to vjetovatno moglo izgledat, da se VIP loze stadiona produze citavom duzinom zapadne tribine, da su zatvorene i da su ti VIP gosti ipak malo izolovani, a opet bi dobio kapacitet da svako od nas moze se zgotivit ako zeli.
Znaci moralo bi se citavom duzinom iza tribine dic platforma na koju idu loze a samom tim bi imao osnovicu za stubove koji bi bili ustvari nosaci krova iznad iste tribine.
Vjerujem da je ovo jako izvodljivo i puno punoo punooo jeftinije od "istoka" kojeg vjerovatno dugo necemo docekat, a ovako bi rijesio veliki problem sa ovom nenatrivenom tribinom, stvarno kolko god los stadion bio u Banovicima onaj krov ti pojacava ugodjaj za 100%

slika
Sve je to izvodivo i ne bi bilo ni skupo da i sam zapad nije u raspadu, malo fali da se sruši.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 feb 2023, 18:45

Više se isplati srušit komplet tribinu i sve prodat nekome da gradi stambeni kompleks, a novi stadion praviti van grada ili na periferiji jer je ovo ruglo i ostalo u 80im. Naravno, ništa od toga jer mi tih novaca nemamo, ali eto kažem kad bi imali u budućnosti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 feb 2023, 19:03

klasik je napisao/la:
21 feb 2023, 16:27

slika
Ma kakvo natkrivanje betona starog 60 godina koji je nesiguran za upotrebu... Neka krenu praviti istok, grehota je išta ulagati u Zapad, ovo što su malo zamalterisali i ofarbali to je plafon investicija, marka preko toga je para niz vodu... Da li bi ovaj zapad izdržao proširivanje loža, dodatni teret poput krova, upitno je, osipa se tribina ba, rušit i pravit novu...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 21 feb 2023, 19:05

Sa Slogom u subotu u Modriči
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 feb 2023, 21:29

Naravno ako ce se pocet gradit istok onda istrpit jos jedno 5-10 godina gradnje istog.
Ako nece onda trazit alternativu kojom mozes imat natkrivenu centralnu tribinu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 feb 2023, 21:59

Slozit cemo se da je u ovom trenutku tribina, bilo natkrivena ili ne, suvisna tema.
tuzlanska Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 feb 2023, 22:14

zlajci je napisao/la:
21 feb 2023, 21:59
Slozit cemo se da je u ovom trenutku tribina, bilo natkrivena ili ne, suvisna tema.
A sta jest nesuvisna tema, generalno bilo kakva rasprava, diskusija, razgovor na ovom forumu nema nikakvog uticaja na funkcionisanje kluba, igru ekipe, igracki kadar il strucni stab.

Nit se ovdje moze formirat neko misljenje navijaca, gradjana, simpatizera il bilo koga na ovo gore navedeno.

I ovdje nas je realno ostalo vrlo malo sto ista pisemo i ovu sam sliku uradio i postavio zato jer se na utakmici protiv Sloge potpisivala peticija koja ce se predat u Upravu grada za nastavak gradnje stadiona.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.