Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Felixians4
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Felixians4 » 20 feb 2023, 19:51

forgempp je napisao/la:
20 feb 2023, 19:43
Felixians4 je napisao/la:
20 feb 2023, 19:35
mnogo ružnih riječi upućujemo drugima.

patim već previše godina i sve se više doima smrt kao najprihvatljivija solucija
Mlad si ti jos, a i ne bi forum bio isti bez tebe. :thumbup:
to je sve relativno. nemam život, nisam dobro dug period psihofizički, nisam bio za život u ovom vremenu, prije par stotina ili čak desetaka godina vjerujem da mi ne bi bilo loše. forum mi je bitna stavka u tom ako se može nazvat životu i žalim da se krivo shvaća te da nema više tolerancije za drugačija razmišljanja i logička povezivanja.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 feb 2023, 19:53

a likusa sa momkom dosla tu :rol:
Don't believe the hype.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2023, 19:54

20 feb 2023, 19:35
mnogo ružnih riječi upućujemo drugima.

patim već previše godina i sve se više doima smrt kao najprihvatljivija solucija
Kakva smrt, šta vam je ljudi dragi. Ako ko ima psihičkih problema nek se slobodno javi ako nema s kime popričati. Nije sramota, 90% ljudi ima problema.

Ovim momcima RIP. Kapiten je bio mlad momak, ljudi su u tim godinama najviše podložni takvim stvarima. Kako se sjećam i otac mu je umro prije toga pa ga je to pogodilo. Ovaj drugi momak što je imao tešku bolest, sjećam ga se. Strašno je to i nadam se da će ih obojicu Bog uvesti u Džennet.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 feb 2023, 20:00

Justin je napisao/la:
20 feb 2023, 18:31
Ako zelite postavit cu broj racuna, pa nek uplati ko koliko moze.
Gdje si Hamza, nismo te prepoznali :kafa:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

JasminAgic
Kontakt:

Post Postao/la JasminAgic » 20 feb 2023, 20:02

kraljttbvb je napisao/la:
20 feb 2023, 20:00
Justin je napisao/la:
20 feb 2023, 18:31
Ako zelite postavit cu broj racuna, pa nek uplati ko koliko moze.
Gdje si Hamza, nismo te prepoznali :kafa:
:urnebes:

Hamza se prebacio i ovde, oprez

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 20 feb 2023, 20:12

20 feb 2023, 19:51
to je sve relativno. nemam život, nisam dobro dug period psihofizički, nisam bio za život u ovom vremenu, prije par stotina ili čak desetaka godina vjerujem da mi ne bi bilo loše. forum mi je bitna stavka u tom ako se može nazvat životu i žalim da se krivo shvaća te da nema više tolerancije za drugačija razmišljanja i logička povezivanja.
Zivotu je potrebno utisnuti smisao, a smisao trazis na vise polja. Psihicki labilnijoj osobi, naci ljubav te vezati se za nju i samo tome gravitirati, moze biti mac sa dvije ostrice.

Morate rizikovati, neko cak i onaj rizik da granica prihvatljivog, gdje se otkljucavaju nova iskustva.

Priroda je nase staniste i prije izdvajanja anatomski modernog covjeka kao zasebne vrste i prirodi se potrebno vracati. Da bi razumio ono cemu tezis moras izucavati.

Postoji nesto sto nas razdvaja od drugih vrsta a to je moralni sud, sto se veze za smisao postojanja, koji je, gledajuci razvoj drustva nastao iz monoteizma a bioloski gledano, usadjen je i ispoljava se preko hormona oksitocina sto je rezultat slozenih procesa.

Ili da pojednostavim, sve je u tvojim rukama, a za pocetak citaj i samo citaj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 feb 2023, 20:13

slika

Mada ubise raju i ovi telefoni i ostale stvari.

Slabo se ko druzi, ide na kafe, ide igrati lopte, sve u telefon bulji. Sa druge strane i mediji samo o negativnostima pisu i pumpaju raju glupostima. Nije ni čudo što je pola društva u nekoj vrsti depresije...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 feb 2023, 20:16

**** ti grob i nebo kad ti na tv-u u prime timeu možeš samo gledati politiku. Iskreni bankrot svim medijima u BiH.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 20 feb 2023, 20:35

koji Velid, o kojem vi pričate?

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 20 feb 2023, 20:38

matanisunje je napisao/la:
20 feb 2023, 20:35
oldfashioned.. kolega sa njemacke pruge i sevcenko pedofilske struke..

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 20 feb 2023, 20:40

boatenkk je napisao/la:
20 feb 2023, 20:38
a taj, što nijedan moj post ne razumije, evo, i ja se s tobom slažem

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 20 feb 2023, 20:40

20 feb 2023, 20:40
boatenkk je napisao/la:
20 feb 2023, 20:38
a taj, što nijedan moj post ne razumije, evo, i ja se s tobom slažem
taj samo razumije nevini zenski himen..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 feb 2023, 20:45

Arvid je napisao/la:
20 feb 2023, 18:32
Don't believe the hype.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 feb 2023, 20:51

a jbt nisam znao da kapetan nije vise sa nama. Par puta smo bas pisali i diskutovali, sta ti je zivot u pm.

Sad bas izguglo i vidio da je cak na fb i najavio svoje samoubistvo. Strasno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 feb 2023, 20:53

Fakat ovdje ima baš bolesnih ljudi koji se sprdaju sa nečijom smrti, ili što se sprdaju sad kad napiše čovjek da je umoran od života i sl.

Ovi na to pišu da hoće Velid umrijeti, krepati i sl.

Jel realno da ste toliko retardirani, bolesni, kako možete uopšte takve stvari pomisliti kamoli izgovoriti, jestel vi stvarno popucali svi po šavovima toliko?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 feb 2023, 20:57

redbull93 je napisao/la:
20 feb 2023, 20:51
a jbt nisam znao da kapetan nije vise sa nama. Par puta smo bas pisali i diskutovali, sta ti je zivot u pm.

Sad bas izguglo i vidio da je cak na fb i najavio svoje samoubistvo. Strasno.
Pa nije to valjda taj, covjek 48 godina imao jbt.

Sto je nevjerovatno, smrt ovog momka ocigledno ni mediji nisu pokrili.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 20 feb 2023, 20:57

Asteriks je napisao/la:
20 feb 2023, 20:12
20 feb 2023, 19:51
Zivotu je potrebno utisnuti smisao, a smisao trazis na vise polja. Psihicki labilnijoj osobi, naci ljubav te vezati se za nju i samo tome gravitirati, moze biti mac sa dvije ostrice.

Morate rizikovati, neko cak i onaj rizik da granica prihvatljivog, gdje se otkljucavaju nova iskustva.

Priroda je nase staniste i prije izdvajanja anatomski modernog covjeka kao zasebne vrste i prirodi se potrebno vracati. Da bi razumio ono cemu tezis moras izucavati.

Postoji nesto sto nas razdvaja od drugih vrsta a to je moralni sud, sto se veze za smisao postojanja, koji je, gledajuci razvoj drustva nastao iz monoteizma a bioloski gledano, usadjen je i ispoljava se preko hormona oksitocina sto je rezultat slozenih procesa.

Ili da pojednostavim, sve je u tvojim rukama, a za pocetak citaj i samo citaj.
Nemam šta nego se složiti, no lako je reći(čak i sam sebi). E, upravo me ponajviše kompleksira da ne idem u prirodu. Sad je kasno za bilošta sva je (ne)prilika. Prijelomnica je bila s 14 godina,no i s 20-ak sam si još uvijek mogao smisao uprijeti u život, sada bih drugačije postupio, bio odvažan i pokušao negdje nešto.

Dakle, nisam ja bio netko i nešto, imao nekog i nešto u smislu ženske, prijatelja.. Čitav moj život od sredine puberteta je veoma isprazan, nesadržajan i tužan.

Mentalno sam zakinut, bez dijagnoze, a pošto su mi propali neki planovi i pare koje sam skupljao nestali kad je korona nastupila i obiteljski biznis propo, od 2020. tek sam se povukao u sebe i sve to me izjedalo i sada se manifestira tjelesnim problemima.

Tako je, kako je, prihvatio sam iako je pakleno teško biti u mojoj koži, no svjestan sam da je život nepredvidiv i da mnogi proživljavaju razne strahote. Ovih dana ću obaviti razgovor s mojima, vrijeme je za transparentnost, napatio sam i njih, no i namjerno sam održavao status quo koliko se moglo da oni se ne stresiraju više od potrebnog.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 20 feb 2023, 21:01

20 feb 2023, 20:57
Tako je, kako je, prihvatio sam iako je pakleno teško biti u mojoj koži, no svjestan sam da je život nepredvidiv i da mnogi proživljavaju razne strahote. Ovih dana ću obaviti razgovor s mojima, vrijeme je za transparentnost, napatio sam i njih, no i namjerno sam održavao status quo koliko se moglo da oni se ne stresiraju više od potrebnog.
Kralju, za sve u životu ima rješenje. Nebitna je starosna dob, ako ti želiš nešto da ostvariš ili imaš neke planove, idi i ostvari ih. Izađi malo, socijaliziraj se sa ljudima, učlani se u teretanu, kreni na neke rekreacije fudbal/košarka. Radi na sebi, kakvo pominanje smrti i fraza poput dosta mi je života i svega, zamisli kako bi se roditelji osjećali da čuju to od tebe, kamoli da to ne daj Bože uradiš?

Ako ti ništa od navedenog ne pomogne, ima stručna pomoć, nije sramota brate mili, ja sam prvi koji je bio išao po istu nakon smrti jednog člana porodice tijekom tinejdžerskih dana i to me je izvuklo iz svega u prelomnim godinama.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 20 feb 2023, 21:03

yebote, fkt je Kapetan rahmetli :cry:

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 20 feb 2023, 21:05

baboedindzeko09 je napisao/la:
20 feb 2023, 20:53
Fakat ovdje ima baš bolesnih ljudi koji se sprdaju sa nečijom smrti, ili što se sprdaju sad kad napiše čovjek da je umoran od života i sl.

Ovi na to pišu da hoće Velid umrijeti, krepati i sl.

Jel realno da ste toliko retardirani, bolesni, kako možete uopšte takve stvari pomisliti kamoli izgovoriti, jestel vi stvarno popucali svi po šavovima toliko?
ne znas ga brate.. lik zasluzuje najgore samo znog pedofilije..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.