FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Santos bi bio dobar da ostane da ga rotiramo
Da imamo sirinu i kvalitetnu rotaciju
Ali necemo svrsavati na njeg osim tih faulova i driblinga nista posebno
Kad dodje 1na1 prepadne se imo je 3,4 sanse 1 na 1 jedan korner izborio haha
Da imamo sirinu i kvalitetnu rotaciju
Ali necemo svrsavati na njeg osim tih faulova i driblinga nista posebno
Kad dodje 1na1 prepadne se imo je 3,4 sanse 1 na 1 jedan korner izborio haha
- LegendaIvica
- Kontakt:
Santos nije imao zavrsnicu ali je zato iznudio ako se ne varam najmanje dva penala i bruku faulova. Zbog njega su mnogi vidjeli zute kartone a neki i crvene. Svaka kontra nasa je isla preko njega i jedini je igrac bio koji je znao driblingom uci u sesnesterac. Vracao se i pomagao odbrani i trcao je svih 90min kao navijen. Meni Amoah i Drljo okolisaju previse oko sesnesterca, nikako da kao santos udju.MocMahale444 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 20:06Daleko od kloca ali Santos se ufurao i napunili su mu glavu.Simi je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:35MocMahale444 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:18Santos
nastupa
17
kao starter
17
žutih kartona
2
crvenih kartona
1
asistencija
1
golova
2
2 zgoditka samo i to jedan penal koji mu je Štila prepustio da puca.
Nema se sta on žaliti, istina da ima dribling i to je to.
Zavrsit ce kao Tigao Faria yes ok.
Jeste statistika mu izgleda ko da je kloc. Ali je bio nas najbitniji igrac na terenu. Bruku zutih, bruku crvenih je iznudio. Jedan od rijetkih kojem ne mozes po statistici sudit. Da su Hodzic i Krpic u ekipi od pocetka sezone imao bi bar 5 ili 6 asistencija vise. Nasa najveca prevaga na terenu ubjedljivo. A niko ne zna tacno situaciju oko njegovog ugovora. Ako i ne bude htio produziti, treba mu dati da igra.
Razumijem ja vase misljenje jer eto taj dribling mu je ekstra dobar (ali samo to, nista drugo jos pogledaj statistike)
Bekrija letio pred rudu s izjavom da Santos i Hodzic samo sto nisu produzili.
Ako bude ponuda koja je prihvatljiva za klub onda ga treba prodati, ali nam onda treba jos jedno novo krilo koji zna uci u sesnesterac.
- MocMahale444
Tacno je to ali moras dodati I da je dobio crveni karton pa ostavio ekipu u vodi kao “najbolji” igrac. Direktno crveni 3 tekme.
Opet kazem razumijem sta pisete i slazem se sa 90% stavri ali Željo ispred svih zajedno igraca.
Opet kazem razumijem sta pisete i slazem se sa 90% stavri ali Željo ispred svih zajedno igraca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jointunija
- Kontakt:
Znaćemo vjerovatno ove sedmice,gdje smo,šta smo!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Bice **** protiv igmana mozda i odlucujuca utakmica za nastavak sezone
- NerminFatic
- Kontakt:
tmgz je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:32Da Zeljo insistira na dugorocnom ugovoru, a da on zeli bolje uslove, kraci ugovor i garanciju da na ljeto ide ako stigne ponuda.NerminFatic je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:27Pa de napisi/prenesi ovdje, ne da mi se traziti po yt.
Kao i da trenutno ima ponudu na stolu sa predugovorom ali da u sustini ne bi imao nista protiv ni da ostane al pod pomenutim uslovima.

Santos je bio nas najbolji i najopasniji igrac. Ko god misli drukcije je budala i zloban iz nekih svojih interesa. Nije njegov problem sto kod nas nema ko raditi s njim na zavrsnici niti je njegov problem sto Haracic sa metar fuli citav gol. Ako ne bude igrao ovu polusezonu mi cemo biti slabiji 30% u odnosu na proslu polusezonu.
Kako bez Mire nismo mogli, tako ne mozemo ni bez Santosa sad. Samo smo budale sto tad nismo naucili lekciju i shvatili da nemamo nacina da zadrzimo igraca koji zeli ici
Kako bez Mire nismo mogli, tako ne mozemo ni bez Santosa sad. Samo smo budale sto tad nismo naucili lekciju i shvatili da nemamo nacina da zadrzimo igraca koji zeli ici
- MocMahale444
Nek si ti nama pametan sa statistikom i njegova dva gola.
Nek potpise dvogodisnji ugovor i stave otkupnu klauzulu od milion eura. Ako misli da vrijedi manje od toga i da niko nece toliko platit koji ce qur.ac onda igdje ici.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Bersaga
- Kontakt:
Ide sutra ona "Sa Gradačca bijele kule" 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Tacno je da statistika ne pokazuje njegov istinski doprinos igri i rezultatima. Igrac sa najvise pretrpljenih faulova, igrac koji je iznudio najvise protivnickih kartona, igrac koji odvlaci po 2-3 protivnicka igraca, sudjeluje i u defanzivnom dijelu. Sve u svemu jako bitna karika za Zelju. Razlika izmedju njega i Drlje je ta sto na Drlju niko na pocetku nece bas obracati paznju i imat ce puno vise prostora, a ako se pokaze opasnim nakon prve 3-4 utakmice protivnici ce se fokusirati na njega i onda cemo vidjeti da li moze doprinjeti na nacin na koji doprinosi Santos.
Ono sto je problem ovdje je to da je veci dio nasih navijaca uvjeren da je on igrac svjetske klase i da moze biti standardan prvotimac u nekoj od top 10 europskih liga. Realnost je nazalost da je Santos nama jako bitna karika i u nasoj ligi pravi prevagu, medjutim sve ono sto bi trazio skaut jedne ekipe koja je spremna platiti, lupam, milion za Zeljinog igraca, izostaje i to poprilicno.
Tu smo u raskoraku jer on nama vrijedi milion, taj milion niko ziv nece ni u ludilu pomisliti da plati pa ni budala kao Celzijev novi vlasnik, za neke haos dobre ekipe nije, a ekipe u kojima bi mogao igrati ga sigurno nece platiti ni priblizan novac. Ako je neke srece pa ga uvaliti u Madjarsku, Tursku, Rumuniju i sl. za 350 milja eura i udarati se nogom po dupetu.
Ja vjerujem da to odlicno zna i Santos a i njegovi menadzeri pa zato pokusavaju ispregovarati uslove kakvi njima odgovaraju a ne ove zablude u kojima mi zivimo
Ono sto je problem ovdje je to da je veci dio nasih navijaca uvjeren da je on igrac svjetske klase i da moze biti standardan prvotimac u nekoj od top 10 europskih liga. Realnost je nazalost da je Santos nama jako bitna karika i u nasoj ligi pravi prevagu, medjutim sve ono sto bi trazio skaut jedne ekipe koja je spremna platiti, lupam, milion za Zeljinog igraca, izostaje i to poprilicno.
Tu smo u raskoraku jer on nama vrijedi milion, taj milion niko ziv nece ni u ludilu pomisliti da plati pa ni budala kao Celzijev novi vlasnik, za neke haos dobre ekipe nije, a ekipe u kojima bi mogao igrati ga sigurno nece platiti ni priblizan novac. Ako je neke srece pa ga uvaliti u Madjarsku, Tursku, Rumuniju i sl. za 350 milja eura i udarati se nogom po dupetu.
Ja vjerujem da to odlicno zna i Santos a i njegovi menadzeri pa zato pokusavaju ispregovarati uslove kakvi njima odgovaraju a ne ove zablude u kojima mi zivimo
-
- Kontakt:
Pa ako kone mogu uzet za Đokanovića 750.000€ onda i mi definitivno imamo pravo da tražimo bar približnu cifru za SantosaCorcaigh je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:03Tacno je da statistika ne pokazuje njegov istinski doprinos igri i rezultatima. Igrac sa najvise pretrpljenih faulova, igrac koji je iznudio najvise protivnickih kartona, igrac koji odvlaci po 2-3 protivnicka igraca, sudjeluje i u defanzivnom dijelu. Sve u svemu jako bitna karika za Zelju. Razlika izmedju njega i Drlje je ta sto na Drlju niko na pocetku nece bas obracati paznju i imat ce puno vise prostora, a ako se pokaze opasnim nakon prve 3-4 utakmice protivnici ce se fokusirati na njega i onda cemo vidjeti da li moze doprinjeti na nacin na koji doprinosi Santos.
Milion je danas nista u svijetu fudbala. Jest nama ovdje. I u ligama u rangu nase. A Santos ako bas smatra da je prerastao ligu. I da moze igrati u jacoj ligi i jacem klubu od Zelje. ( nebitno da li je to realno ili ne ). Onda ne vidim razloga zasto ne bi pristao na takvu klauzulu. Ili bar 750 milja eura. Nije valjda toliko glup da ode igrati u klub tipa Gorice i Sibenika, gdje ce se boriti za opstanak i biti bez ijednog promila sanse da igra euro utakmice. Koje su najbolji izlog za jednog igraca.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
Medoni pa da je pogodio vise bilo bi a ne samo 2 i to jedan penal jer se Štila smilovao.
Napunili mu glavu da je tito fudbala.
Zavrsnica slaba jbga dobar je ko ga trenira.
-
- Kontakt:
Za nasu ligu lik je Neymar licno. Najvise driblinga u ligi, najvise puta faulirani igrac, skoro svaku utakmicu iznudi bar jedan zuti karton, probijanjem u sesnaesterac svaki put navuce 2 igraca na sebe i ostavi prostor za napadaca...ako ces gledati samo golove, onda je Gasal bolji i od njega i od Amoaha.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:31Medoni pa da je pogodio vise bilo bi a ne samo 2 i to jedan penal jer se Štila smilovao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Koristan je igrac Santos, treba mu se mozda poboljsati ugovor tj novi da potpise
inace ko ga ba faka uvijek klub ispred igraca.
Nemam namjeru se svadjati svi imamo pravo na svoje misljenje.

Nemam namjeru se svadjati svi imamo pravo na svoje misljenje.
Jeste vi normalni il se zajebajete.Daleko nas najbolji igrac na kojem su crveni kartoni pravuli uniji sa strane ali nije imo ko pokupit.Sad kad smo doveli Krpica da to kupi oni bi tjerali.Komedija.Igmana tesko da cemo uzet dakle bod ko kuca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma vi sad iz krajnosti u krajnost. Santos je strašan igrač, sjetite se penala izborenog protiv Veleža, crvenog protiv Sarajeva i još kamaru stvari koje je donio ekipi, a to što nije imao napadača da ga ispoštuje to nije njegov problem. Santos je i više nego koristan igrač, ali nije ni Neymar. Za širinu su on i Drljo odlična stvar, ali postoje stvari koji se ne tiču direktno terena pa se nadamo da će sve dobro završiti.
Danas dobijamo protivnika u kupu, nadam se opet nekoj lakšoj ekipi jer su naredni nekoliko hefti svaka 3, 4 dana utakmice.
Protiv Igmana po pobjedu
Danas dobijamo protivnika u kupu, nadam se opet nekoj lakšoj ekipi jer su naredni nekoliko hefti svaka 3, 4 dana utakmice.
Protiv Igmana po pobjedu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ljudi dragi pa vi ozbiljno shvatate ovog sda bota i sport. Uozbiljite se ba već jednom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.