Utd je odigr'o dvaput sa Cityem i Arsenalom, narednu utakmicu završavamo i Liverpool. Iskreno ostalih ekipa se dosta manje plašim i ne vidim kako nam preostaju teže tekme nakon ovoga. Kiksevi mogu doći od svakoga, ali sigurno će nam lakše biti tražiti bodove protiv Chelsea ili Tottenhama negoli protiv ove 3 navedene ekipe.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bukvalno najtezi noguci raspored United imao (teoretski).
Nakon 20 kola tj. "pola sezone + 1 utakmica", vec imali odigrane dvomece sa 2 najbolja tima lige.
Nakon sljedece utakmice 5. marta na Anfildu u kojoj United nije favorit, ostaje 13 kola u kojima se moze reci da je United favorti po kladionicama u svojim utakmicama.
Ali ovo je NBA i tesko onome ko npr. u 35. kolu ide ekipi koja je 17. na tabeli.
Kada sam nakon uvodnih 10 kola postavio podatak da je United igra sa 9 protivnika iz tada aktuelnih Top10, ovdje se pisalo da je to manje bitno i da svako sa svakim 2 puta igra.
Nakon 20 kola tj. "pola sezone + 1 utakmica", vec imali odigrane dvomece sa 2 najbolja tima lige.
Nakon sljedece utakmice 5. marta na Anfildu u kojoj United nije favorit, ostaje 13 kola u kojima se moze reci da je United favorti po kladionicama u svojim utakmicama.
Ali ovo je NBA i tesko onome ko npr. u 35. kolu ide ekipi koja je 17. na tabeli.
Kada sam nakon uvodnih 10 kola postavio podatak da je United igra sa 9 protivnika iz tada aktuelnih Top10, ovdje se pisalo da je to manje bitno i da svako sa svakim 2 puta igra.

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 20 feb 2023, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
United ide Tottenhamu, Liverpoolu i Newcastleu, u ostalima je poprilični favorit. Možda je i u ove tri favorit, ali ne toliko koliko u ostalima.
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 20 feb 2023, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ih ti branis yebem te krezava.
Kad arapi kupuju United ili Liverpool tada je to cool. Kad deru NBA sa City-em ili uzmu Newcastle onda je to kraj fudbala.
4-IN-A-ROW
Bas radim zgibove i kontam sta ovaj leprikon bali o Unitedu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
A u ostalim ligama nije teško kad u posljednjim kolima ideš na gostovanja ekipama koje se bacaju na glavu za opstanak?AlanSmith14 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:26Bukvalno najtezi noguci raspored United imao (teoretski).
Kada sam nakon uvodnih 10 kola postavio podatak da je United igra sa 9 protivnika iz tada aktuelnih Top10, ovdje se pisalo da je to manje bitno i da svako sa svakim 2 puta igra.![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
U drugim ligama se ekipe smaknu da zabijes gol, predaju se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uh jesu se uvrijedili. Znamo da su Cadiz i Bochum zaje.bani, ne brinite se. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danasnje zvijezde po ovakvom terenu ne bi znali hodati, a ne igrati fudbal. A stratovi koji su u to vrijeme bili normalan faul danas su crveni karton i igrac koji je pretrpio takav faul danas na nosilima izlazi sa terena, a gospodin Kantona samo ustane i malo blata sa dresa otrese da grb nije prljav i igra se nastavlja.scorpy je napisao/la: ↑21 feb 2023, 05:04https://fb.watch/iP_-_iG0PU/?mibextid=NnVzG8
Kad je fudbal bio fudbal.
Meni je zao sto su ta vremena prosla i doslo vrijeme ovih da kazem tetkica i nekog LGBT fudbala - pa i cak i navijanje i atmosfera je isto iz tog perioda jedno 10 puta bolja nego ovo sad.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fudbala i kurca, igrali ljudi po oranicama, tu se izgleda krompir sadio kad nije sezona
Udarali po terenu, napijali se, pa trk kuci da istuku i zenu.
Eh da je vise takvih muskarčina danas.
Eh da je vise takvih muskarčina danas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- AshburtonG
- Kontakt:
zato je svaki drugi mjesec po jedan iz tog perioda iskace i kaze silovao neku djevojku, oh ustvari to su sad ove nove zvjezdice - jer nemaju muda hrabrosti i sta vec da iskazu muskost na terenu jer to puno boli pa moraju na zenama istresati.
Necemo vise reagovati na nebuloze. Uzivajte u svojoj mitomaniji, slicno jednom nasem bratskom naroduAshburtonG je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:22Kao na dugme reaguju, cim se spomene Pep, Bayern, neki od 2 spanska nacionalna projekta i TV prava.![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto si se uvrijedio drvosjeco, jel to zena uzvratila udarac?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: JackW, sirBobbyMoore i 9 gostiju.