Tu je negdje omjer.Raonffa je napisao/la: ↑20 feb 2023, 21:04Možda je i upravu deantinho, zna li se neki približno tačan podatak korisnika koji imaju Arene u programskoj shemi u FBiH? Govorim o legalnim izvorima, pretpostavljam da se statistika gledanosti izvlači iz takvih izvora preko kablovskih operatera.
Ja mislim da solidan dio FBiH koristi Telemach što automatski znači da nema Arene i povećava šansu da su CZ i Partizan u prosjeku najgledaniji u BiH na Arenama jer većinski dio korisnika Arene vjerovatno se nalazi u RS-u.
aj javi utiske, i meni ističe u maju, nemam razloga produžavati ako Telekom isporučuje na optici reklamiranu brzinumiki_92 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:06Ali kako su Telemachovci bili azurni prije i poslije gubitka Arena onaj period, zvali me od decembra do februara dok nisam potpisao novi ugovor
Sad nije niko ni jednom nazvao a ugovor istice 25.2.![]()
Realno ne moraju ni zvati jer za vikend dolaze Telecomovi monteri, optika dostupna cao Telemach![]()
Sto se tice usluge, na Telemach nikakve zamjerke nemam, ako ikad vrate Arene ili elitni evropski fudbal na svoje kanale rado cu se vratiti
Ja sam na optici vec par godina, download mi je u 1-2 mbps manji od deklarisane brzine a upload i veci nego sto treba biti za par mbps. (Ovo sve preko wifija, mjereno mobitelom koji nije flagship). Stabilnost, ping, perfektno sve ovo vrijeme kako koristim.
Koliko znam da je njihova optika dobra, bez problema, samo je problem sto 90% ljudi nema infrastrukture za to.
jest, optika je uredna
I kod mene sinoć nije radio za vrijeme utakmice LP.
Sunce ti yebem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.