Miletov mali.
Uhvati ga Ciripiri majstorski

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pudlane zvalje bi ti razapeowadethegreat je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:00VIdim ja nestade Apolon sa foruma na sedmicu kad sam mu spomenuo da dodje u Sarajevokakve traume.
Miletov mali.
Uhvati ga Ciripiri majstorski![]()
Ne.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 feb 2023, 22:58Do kraja vi i mi za 4. mjesto, jel ti se tako čini?![]()
nema
Pusti ti to, ja sam htio da prođete jer znam da bi vas 2 utakmice tjedno uništile, ovako se fokusirate samo na ligu, tko zna šta će bit. Al opet mi nije bilo mrsko vidit ovaj raspad, neću lagat.
Pogledaj april kakav je za Liverpool. Ako i budu uopšte u igri do tada tu je kraj.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:06Pusti ti to, ja sam htio da prođete jer znam da bi vas 2 utakmice tjedno uništile, ovako se fokusirate samo na ligu, tko zna šta će bit. Al opet mi nije bilo mrsko vidit ovaj raspad, neću lagat.![]()
Joj kad su vam našli stavit gostovanje ChelseajuArvid je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:08Pogledaj april kakav je za Liverpool. Ako i budu uopšte u igri do tada tu je kraj.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:06Pusti ti to, ja sam htio da prođete jer znam da bi vas 2 utakmice tjedno uništile, ovako se fokusirate samo na ligu, tko zna šta će bit. Al opet mi nije bilo mrsko vidit ovaj raspad, neću lagat.![]()
Fokusiran sam i ja na penetriranje Due Lipe ali negdje ne ide.
Camavinga je velika stvar, nije nam potreban, ali eto ako želi može
Nije penal bio. Niti offside protiv Nigerije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.