FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li se moze ocekivati pun stadion, izuzev tribine gdje stoje RA, jer ona svakako nece biti dostupna za nas....
-
- Kontakt:
Eh da vidimo kakva je drenaža urađena u Vrapčićima
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ako Mirvic ide na sve ili nista ovu polusezonu, crno nam se pise ako ne izadjemo u Evropu.
Ako pravi tim za narednu sezonu, bice nesta od nas sa pravim trenerom na ljeto..
Sve u svemu, sa nama nikad nije dosadno! Evo neko sa strane da vidi kakvi se igraci dovode, kakve se pare imaju i opet nikakva atmosfera oko kluba, bas da ti se smije..
Nama je najbolja atmosfera kad je klub na rubu ponora, evo tipa kod komsinice sad.. Tad zbijemo redove..
Ako pravi tim za narednu sezonu, bice nesta od nas sa pravim trenerom na ljeto..
Sve u svemu, sa nama nikad nije dosadno! Evo neko sa strane da vidi kakvi se igraci dovode, kakve se pare imaju i opet nikakva atmosfera oko kluba, bas da ti se smije..
Nama je najbolja atmosfera kad je klub na rubu ponora, evo tipa kod komsinice sad.. Tad zbijemo redove..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da je ovakvo vrijeme kao proteklih 10 dana mozda, ali u nedjelju ce u mostaru biti potop kise, u sarajevu snijeg padaZipSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2023, 10:46Da li se moze ocekivati pun stadion, izuzev tribine gdje stoje RA, jer ona svakako nece biti dostupna za nas....
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
nece nas ni 500 biti.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:51Da je ovakvo vrijeme kao proteklih 10 dana mozda, ali u nedjelju ce u mostaru biti potop kise, u sarajevu snijeg padaZipSarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2023, 10:46Da li se moze ocekivati pun stadion, izuzev tribine gdje stoje RA, jer ona svakako nece biti dostupna za nas....
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Citavo jutro pokusavam da se uclanim i stalno mi izbacuje neku gresku 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znak brate da razmisliš još jednom i da ostaviš te pare sebi ili uplatiš negdje nekome ko je u potrebi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
3 mjeseca bez stresa i nerviranja
Nek nam je bog na pomoći sad kad krene ovo. Gore od ovog ne može, dotakli smo dno.

Nek nam je bog na pomoći sad kad krene ovo. Gore od ovog ne može, dotakli smo dno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bolje sto je ovako. Kad god smo ocekivali neke rezultate slijedilo je prizemljenje.
Jos kisa ako samo malo padne zna se rezultat
Jos kisa ako samo malo padne zna se rezultat

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
vala ja ne vidim nikako da sa onim mamlazom na klupi mozemo dobiti zrinjskog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:11Bolje sto je ovako. Kad god smo ocekivali neke rezultate slijedilo je prizemljenje.
Jos kisa ako samo malo padne zna se rezultat![]()
FC United Of Manchester !
Ako pokusavas preko aplikacije FK Sarajevo na telefonu, ima greska gdje ne prikaze cijenu i na kraju ne mozes da zavrsis taj proces i platis. Koristi browser jbg

Sve mi znamo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to potenciram. Da je drugacije i da ih "docekujemo" sa nekim vrlim magom na klupi i super uigranom ekipom na pripremama gdje smo dobili 4/4 mi izgubimo. Ovako nas barem iznenade kada se najmanje nadamo.FCUM je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:13vala ja ne vidim nikako da sa onim mamlazom na klupi mozemo dobiti zrinjskog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:11Bolje sto je ovako. Kad god smo ocekivali neke rezultate slijedilo je prizemljenje.
- 1 9 4 6 -
ma vala bilo je i pripremnih gdje smo prekucavali pa nas svako selo tuklo u prvom kolu...ovako nista ne ocekujem, sve sto urade je pozitivno iznenadjenjeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:16to potenciram. Da je drugacije i da ih "docekujemo" sa nekim vrlim magom na klupi i super uigranom ekipom na pripremama gdje smo dobili 4/4 mi izgubimo. Ovako nas barem iznenade kada se najmanje nadamo.FCUM je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:13vala ja ne vidim nikako da sa onim mamlazom na klupi mozemo dobiti zrinjskog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:11Bolje sto je ovako. Kad god smo ocekivali neke rezultate slijedilo je prizemljenje.
Svaki bod u ova cetiri kola ce biti pozitivno iznenadjenje hahahakeli je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:25ma vala bilo je i pripremnih gdje smo prekucavali pa nas svako selo tuklo u prvom kolu...ovako nista ne ocekujem, sve sto urade je pozitivno iznenadjenjeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:16to potenciram. Da je drugacije i da ih "docekujemo" sa nekim vrlim magom na klupi i super uigranom ekipom na pripremama gdje smo dobili 4/4 mi izgubimo. Ovako nas barem iznenade kada se najmanje nadamo.
- napoleon72
- Kontakt:
Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
pala atmosfera a nismo ni zvanicne odigralinapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:37Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
zar ima slabijih liga od ovenapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:37Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, DzemoSmjecanin, Haksss, JavierBosnia, mma_hz, N3R3D, nedimmmm1337, rimljanin90, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa, ZmajOdBosne33 i 171 gost.