FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
150 karti za Konjic 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pobjeda koja je u lijepom sjećanju, ali s knedlom u grlu jer nam Oda više nije živ. A i do kraja smo se borili za titulu te sezone kad smo radi bezveze kiksa ili dva izvisili....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
te sto si nabrojao su svakako tu i kada su Pjanic i Besic tu.Osim Huseinbasica, za koga jos nije sigurno da li ce uopste igrati za nas. Ne slazem se sa tobom. Ne trebaju dobijati poziv starohani poput Bilbije. Ali mladi igrac koji izdominira na svojoj poziciji i budu jedni od najboljih igraca lige, svakako zasluzuje da se pogura. Hrvati to rade vec 30 godine. Ne prodaju igraca dok ne dobije koju sekundu u repci.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:14Budimo realni niko iz nase lige nije za repke bez obzira bio nas igrac il tudjiTMovac je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:15da ga je kako ugurati u repku, obzirom da su Pjanic i Besic otpali za martovski termin. a u europi nemamo toliko veznjaka. Dobit ce poziv Rade Krunic, Cimirot. Tahirovic iz Rome. Tako da bi mozda moglo biti mjesta i za Hodzica. Koja minuta protiv Islanda ili Slovacke znacajno bi mu digla cijenu
I zaboravio si Prcica i Hadziahmetovica jos ako mali Huseinbasic dodje …
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- jointunija
- Kontakt:
Nikako,to treba da ide momcima koji idu svaku gostujuću.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Na "domaću tribinu"jointunija je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:29Nikako,to treba da ide momcima koji idu svaku gostujuću.
Naci cu vec nacin...ovima sto bi odredjivali ko ce dobiti karte ko nece cu samo poruciti da cu biti na spomenutoj utakmici aBd.
- jointunija
- Kontakt:
Pa super,čestitam.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kako bolan nije za repke, pa neki polovnjaci dobijaju pozive, Prcic redovan na okupljanjima a ni u kom smislu nije bolji od Hodzica, bar po meni... Drugo je to sto je nasa liga previse podcijenjena i vecina ljudi su mišljenja da najbolji igraci iz nase lige nemaju mjesta u reprezentaciji, a to nije tacno. Siguran sam da Hodzic ima kvalitet makar da ga pozovuManijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:14Budimo realni niko iz nase lige nije za repke bez obzira bio nas igrac il tudjiTMovac je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:15da ga je kako ugurati u repku, obzirom da su Pjanic i Besic otpali za martovski termin. a u europi nemamo toliko veznjaka. Dobit ce poziv Rade Krunic, Cimirot. Tahirovic iz Rome. Tako da bi mozda moglo biti mjesta i za Hodzica. Koja minuta protiv Islanda ili Slovacke znacajno bi mu digla cijenu
I zaboravio si Prcica i Hadziahmetovica jos ako mali Huseinbasic dodje …
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najbolji veznjak nakon Amira Hadžiahmetovića u našem dresu.
Kad god da ode, koga god da dovedemo, nećemo ga moći kvalitetno zamjeniti.
Sada prodavati njega i onda da nam se svede vezni red na Mekića Beću i Hajdara, mi Europe vidjeti nećemo, taman da smo doveli Van Persija a ne Aru i Krpu.
Kad god da ode, koga god da dovedemo, nećemo ga moći kvalitetno zamjeniti.
Sada prodavati njega i onda da nam se svede vezni red na Mekića Beću i Hajdara, mi Europe vidjeti nećemo, taman da smo doveli Van Persija a ne Aru i Krpu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Derbi u Zenici na trening centru bez navijača.
Kako saznaje ***** utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
Utakmice 20. kola PLBiH u kojoj Sarajevo dočekuje Zrinjski igra se u nedjelju (26. februar) od 17.30 sati, dok je derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
Kako saznaje ***** utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
Utakmice 20. kola PLBiH u kojoj Sarajevo dočekuje Zrinjski igra se u nedjelju (26. februar) od 17.30 sati, dok je derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
- MocMahale444
Vico hoce da unisti derbi, tako da na ovim prostorima (bivse juge) bude samo zvjezda partizan.
Mamic je unistio Dinamo-Hajduk a vico ce unistiti ovako sarajevski derbi.
On topic: Armin je spreman za repke 100%.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ybt derbi moram na strimu gledati i moliti Boga da nemam posla poslije podne taj dan 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Izgleda 90% da Armin Hodžić Junior ostaje. Valjda se sa Slovacima(Dunajska Sreda) nije dogovorilo do sad. Vjerovatno ide novi potpis, ali će ići na ljeto vjerovatno....
Veoma važno nam je ovo što ostaje radi borbe za evropu....
Veoma važno nam je ovo što ostaje radi borbe za evropu....
Nije Vico kriv,vec Pitari sto nisu trazili da,se igra na Grbavici.MocMahale444 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:52Vico hoce da unisti derbi, tako da na ovim prostorima (bivse juge) bude samo zvjezda partizan.
- MocMahale444
Kriv nego sta.segasega1 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:28Nije Vico kriv,vec Pitari sto nisu trazili da,se igra na Grbavici.MocMahale444 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:52Vico hoce da unisti derbi, tako da na ovim prostorima (bivse juge) bude samo zvjezda partizan.
pitari ko pitari **** ali vico gleda kroz sport-fudbal da sto vise osakati nase klubove. Tapija
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dubioza144
- Kontakt:
Daj derbi na grbavicu dat cemo im opet 5% svakako bojkotuju i nek poplacaju organizaciju utakmice
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.