FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 feb 2023, 15:16

Zukanovic je napisao/la:
22 feb 2023, 15:03
Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.

FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.

Nasi govore da ce bit navijaca, FK Cirkus

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 feb 2023, 15:16

Lucas je napisao/la:
22 feb 2023, 15:15
BegovicRamiz je napisao/la:
22 feb 2023, 15:01
ima li istine da je Avram iskazao nezadovoljstvo il je neka patka u pitanju
I ja sam nešto čuo, navodno rekao Mirzi da ne želi da igra zadnjeg veznog i da to nikada ranije u karijeri nije ni na treningu igrao.
Ako je istina, super nek mu je rekao.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 feb 2023, 15:17

bordobijelisampion je napisao/la:
22 feb 2023, 15:09
Zukanovic je napisao/la:
22 feb 2023, 15:03
Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.

FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
Pa zar nisu u prodaji karte :damn:
e moja Ayla. Osim sto je prevarila ljude za godisnje sad i za pojedinacne je krenula sa prevarom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 22 feb 2023, 15:18

I da jeste… cime je on to zasluzio, kojim igrama, rezultatima, dobrinosom uspjehu ekipe, pa da ima pravo da iskazuje zadovoljsto ili nezadovoljstvo. Za mene je on bez obzira na okolnosti jos uvjek samo i nista vise od solidnog CV-a. Pokazi se majstore na terenu, u kontinuitetu, pa se buni slobodno i trazi status koji mislis da ti pripada. U protivnom, razligu veceras odmah, ne cekaj jutro.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 feb 2023, 15:19

Oj majko mila, mi ispadnemo od farskih ostrva i zamisli kakav mozak moras biti da kazes da je nasa liga jaca od bilo koje lige na svijetu. Ok porediti sa Litvanskom ligom ali samo porediti, a da smo jaci od lige u kojoj izbacis dva najaca igraca (czv i par) i opet bi mozda bili blizu. A ti bez obzira na to kazes jaca. Cuj Lalat reko i nakav frajko iz Leotara, pa referirao si se na njih! . Krhali ga po nogama pa reko teza mu za igrati, daj ba ne lupaj gluposti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 feb 2023, 15:19

Honorar je napisao/la:
22 feb 2023, 14:49
Surreal je napisao/la:
22 feb 2023, 12:44

kakvi smradovi djece mi
Nista ti ovdje nema pogresno. Svakih pola godine novi trener i deset novih igraca i svaka tri mjeseca hajka na uprave, trenere, igrace, upravljace.... Vidjeces u aprilu da pola ovih imena sto se dovelo nece biti ni u rosteru a kamoli u prvih jedanest
Koji si ti od ove dvojice što pricaju,pošto ti vidim historiju postova da kacis svaku emisiju na forum?

Helem gleda toga,nije nikakvo otkrice tople vode ako kazes da nije pametno tjerat 10 dovodit 10,to i onaj što ne prati fudbal to zna. Eto moraš biti neki expert pa da to zakljucis moš mislit :roll:

Ali poznavanje neke osnovne materije PL npr samih igraca i svega ,to se ipak treba malo gledat/pratit prije nego sto istu temu odlucis da pratis,nije dovoljno upaliti vikendom utakmicu i pogledati i da mislis da znaš sve o tome,pogledam i ja emisiju o odlasku na svemir pa se ne usudim pricati o toj temi npr.

Za pocetak nek pocnu sa tim da potrefe poziciju igracu bit ce super. Pricaju o tome da cemo pogoditi kao samo sa igracima za koje su culi oni licno,evo spominju tog Serbecica npr super bla bla a isti taj Serbecic je zadnju rolu kod nas imao jaku lošu.Dalje Radovic i Ziljkic kao to moze proci(za njih su kao culi nekad pa kao ok znaju za njih treba samo na siguricu ici :roll: ) igrace za koje nisu culi su kao kocka i ne obecava to nešto :roll: Po tome najbolje dovoditi "prekaljenje asove " PL i bit ce super kao culi smo za njih,cijeli zivot igraju PL dobri igraci pravo :roll:

Sve u svemu nemogu da duzim nervirate me koji god da si od njih,treba nešto malo dublje pratit da bi isto mogao komentarisati,pa ako vec misle raditi što rade nek se malo dublje posvete tome.

Sarajevo je odigrali npr 5/6 pripremnih utakmica(dakle mogao si vidjeti ko,sta,gdje da te zanimalo to naravno)i ti komentarišes to isto Sarajevo i kao bacas analizu i kazes zamjena za Djokanovica je Kyeremeh a neide jarane jbg.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 feb 2023, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 15:20

Bez navijača i protiv Zrinjskog i kona :puke: :puke:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 feb 2023, 15:22

Surreal je napisao/la:

kakvi smradovi djece mi
Poslusao sam samo ovaj dio za nas tim, i mada smatram da su ova dvojica poprilicni ublehasi, ne vidim sta su toliko pogresno rekli (osim ove nebuloze da je kyeremeh zamjena djokanovicu, ali hajde to necemo komentarisati).

Potpuno opravdana kritika ove transfer politike gdje se svako 6 mjeseci mijenja citava ekipa, pritom se bacaju ogromni novci, rastjeruju igraci, i na to dovodis uzasnog trenera kojeg bojkotuju svi zivi.

Pohvalili su dovodjenje serbecica, ziljkica i radovica, a izrazili sumnju u ove ostale i u tjeranje ikica, sto su i ovdje mnogi kritikovali jer nam je medju najboljim igracima.

I ovo zapazanje da se bacaju pare na plate a da ti igraci ne vrijede ni blizu toliko je isto legitimno. 90% stvari su korektno komentarisali

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 15:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 feb 2023, 15:20
Bez navijača i protiv Zrinjskog i kona :puke: :puke:
Alibaba espres prandeli Vs Sablja jahac limova, zanimljivo. Ko vise nalozi ekipu taj je pobjednik
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 feb 2023, 15:23

miky_hz je napisao/la:
22 feb 2023, 15:19
Honorar je napisao/la:
Surreal je napisao/la:

kakvi smradovi djece mi
Nista ti ovdje nema pogresno. Svakih pola godine novi trener i deset novih igraca i svaka tri mjeseca hajka na uprave, trenere, igrace, upravljace.... Vidjeces u aprilu da pola ovih imena sto se dovelo nece biti ni u rosteru a kamoli u prvih jedanest
Koji si ti od ove dvojice što pricaju,pošto ti vidim historiju postova da kacis svaku emisiju na forum?

Helem gleda toga,nije nikakvo otkrice tople vode ako kazes da nije pametno tjerat 10 dovodit 10,to i onaj što ne prati fudbal to zna. Eto moraš biti neki expert pa da to zakljucis moš mislit :roll:

Ali poznavanje neke osnovne materije PL npr samih igraca i svega ,to se ipak treba malo gledat/pratit prije nego sto istu temu odlucis da pratis,nije dovoljno upaliti vikendom utakmicu i pogledati i da mislis da znaš sve o tome,pogledam i ja emisiju o odlasku na svemir pa se ne usudim pricati o toj temi npr.

Za pocetak nek pocnu sa tim da potrefe poziciju igracu bit ce super. Pricaju o tome da cemo pogoditi kao samo sa igracima za koje su culi oni licno,evo spominju tog Serbecica npr super bla bla a isti taj Serbecic je zadnju rolu kod nas imao jaku lošu.Dalje Radovic i Ziljkic kao to moze proci(za njih su kao culi nekad pa kao ok znaju za njih treba samo na siguricu ici :roll: ) igrace za koje nisu culi su kao kocka i ne obecava to nešto :roll: Po tome najbolje dovoditi "prekaljenje asove " PL i bit ce super kao culi smo za njih,cijeli zivot igraju PL dobri igraci pravo :roll:

Sve u svemu nemogu da duzim nervirate me koji god da si od njih,treba nešto malo dublje pratit da bi isto mogao komentarisati,pa ako vec misle raditi što rade nek se malo dublje posvete tome.

Sarajevo je odigrali npr 5/6 pripremnih utakmica(dakle mogao si vidjeti ko,sta,gdje da te zanimalo to naravno)i ti komentarišes to isto Sarajevo i kao bacas analizu i kazes zamjena za Djokanovica je Kyeremeh a neide jarane jbg.
Reče frajer za Renana "čak je desetak puta sa klupe ušao tako da..." bzs :crazy:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 15:26

Cek, cek, zar nam iz kluba ne rekose da ide prodaja karata ? Ma nije moguce da nas je influenser Aylah i infkuenserka Mirvah slagali ?
I ovaj cirkus oko navijaca, prodaja karata za tekmu u kojoj nema navijaca itd itd su jasan pokazatelj da u Klubu veze nemaju !!!

P.S. Ako je istina za Avrama, kapa do poda majstore, nek mu mladunce igra zadnjeg veznog, karali se medjusobno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 feb 2023, 15:26

Lucas je napisao/la:
22 feb 2023, 15:15
I ja sam nešto čuo, navodno rekao Mirzi da ne želi da igra zadnjeg veznog i da to nikada ranije u karijeri nije ni na treningu igrao.
pocetak kraja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 15:27

Ispao je i Hajduk od Gzire prije 2-3 godine Magodice bobice, kad vec navodis ispadanje Borca od Farskih Ostrva kao neku referencu. A HNL je miljama ispred nas. Sigurno nikad nisi pogledao nijednu utakmicu srpske lige osim mozda vjecitog derbija. Aylaah ne placa da se to gleda, jbg...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 feb 2023, 15:28

Kakvo je vrijeme najavljeno u nedjelju u Mostaru, bolje da bude bez publike. Kisa i vjetar.
Max Allegri

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 feb 2023, 15:28

Uprava napolje !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 feb 2023, 15:29

E šta smo dopustili, bravo influenseri.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 feb 2023, 15:29

Kakav glupan moras biti da kazes da je nasa liga jaca od Srbijanske, level PRO! Ubij me ako ti pratis fudbal. Nezadovoljan sa svime u zivotu pa samo negativa mrtva.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 feb 2023, 15:30

Hajde Boga ti, svakako je FKS Mirvićev što kažu ovi branioci po službenoj dužnosti, nek ga samo on i Aylah gledaju uživo. Što će navijači na tekmi? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 15:30

NazorUso je napisao/la:
22 feb 2023, 15:26
Cek, cek, zar nam iz kluba ne rekose da ide prodaja karata ? Ma nije moguce da nas je influenser Aylah i infkuenserka Mirvah slagali ?
I ovaj cirkus oko navijaca, prodaja karata za tekmu u kojoj nema navijaca itd itd su jasan pokazatelj da u Klubu veze nemaju !!!

P.S. Ako je istina za Avrama, kapa do poda majstore, nek mu mladunce igra zadnjeg veznog, karali se medjusobno !!!
ocito komunikacija izmedju sektora u klubu ne stima ili nije dovoljno utegnuta. Valjda trebaju informacije da krenu nekim redom. Ne kontam vise ovo za karte, sezonske, teren itd.. Ok ako ih kritikujemo radi mirze i sportskog segmenta. Ali sta je sa ovim? Ima li neko saopstenje za javnost ili cemo do derbija igrati na poljudu.
Molim Vas, vi niste cheerleadersica kluba da je vrhunac - ponosni do neba" vec ste haman najvisi organ kluba. Ponasajte se u skladu s tim!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 22 feb 2023, 15:30

miky_hz je napisao/la:
22 feb 2023, 15:19
Honorar je napisao/la:
Surreal je napisao/la:

kakvi smradovi djece mi

Meni je drago da ima neko da se bavi nasom ligom u tom je sav fol

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], sekac i 73 gosta.