Sviđa mi se kako si izignorisao činjenicu da je isti taj Liverpool prije toga izbacio državni projekt sa sjedištem u Bavarskoj.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sviđa mi se kako si izignorisao činjenicu da je isti taj Liverpool prije toga izbacio državni projekt sa sjedištem u Bavarskoj.
Sve to stoji, ali ovdje su izgledali kao da su im godine obrnute. To se ne bi smjelo dogadjati.Finn je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:19Nije opravdanje, ali je crko mali skroz. On je praktično preko noći iz kreveta uskočio u prvu postavu, na vrlo važnoj poziciji, i već par sedmica igra na svaka tri dana. Plus momenat, debi u knockout fazi, i to protiv Reala, uz pogubljenu svoju ekipu... Sve je rezultiralo ovim.harden je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:15Tesko da je mogao promijeniti ishod akcije, ali nevjerovatan mi je voljni momenat ovdje kod Bajcetica. Prvo ga Modric raznese kao da je mladji od njega 15 godina, pa onda lik trci lagano dok vidi Benzemu desno samog, kasnije prakticno stoji i gleda Vinija kako stoji sam. Pa valjda bi ih trebao makar pokusati stici.
dobro drug selam alejkumBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Liverpool 2019 i Liverpool danas nebo i zemlja. Ne bi se tad ni Real puno bolje proveo protiv njih. Uostalom te su sezone ispali od Ajaxa u osmini.
Sviđa mi se kako si izignorisao činjenicu da je isti taj Liverpool prije toga izbacio državni projekt sa sjedištem u Bavarskoj.![]()
Liverpool 2018.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Liverpool 2019 i Liverpool danas nebo i zemlja. Ne bi se tad ni Real puno bolje proveo protiv njih. Uostalom te su sezone ispali od Ajaxa u osmini.
Modric je sinoc otresao i Fabinha i Bajcetica ko da nema skoro 38 godina. Da stvar bude gora, ovaj isti Modric je zadnja dva mjeseca daleko najlosiji veznjak Reala.Finn je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:19Nije opravdanje, ali je crko mali skroz. On je praktično preko noći iz kreveta uskočio u prvu postavu, na vrlo važnoj poziciji, i već par sedmica igra na svaka tri dana. Plus momenat, debi u knockout fazi, i to protiv Reala, uz pogubljenu svoju ekipu... Sve je rezultiralo ovim.harden je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:15Tesko da je mogao promijeniti ishod akcije, ali nevjerovatan mi je voljni momenat ovdje kod Bajcetica. Prvo ga Modric raznese kao da je mladji od njega 15 godina, pa onda lik trci lagano dok vidi Benzemu desno samog, kasnije prakticno stoji i gleda Vinija kako stoji sam. Pa valjda bi ih trebao makar pokusati stici.
Polomili divljaci najboljeg im igrača, Karius im poklonio dva gola i kao to neki pokazatelj nečega. Tako bi ih i raspali FKS dobio.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:27Liverpool 2018.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Liverpool 2019 i Liverpool danas nebo i zemlja. Ne bi se tad ni Real puno bolje proveo protiv njih. Uostalom te su sezone ispali od Ajaxa u osmini.
Dosta za danas, odjavi se, lakše ti je.
ŠupljaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:31Polomili divljaci najboljeg im igrača, Karius im poklonio dva gola i kao to neki pokazatelj nečega. Tako bi ih i raspali FKS dobio.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:27Liverpool 2018.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Liverpool 2019 i Liverpool danas nebo i zemlja. Ne bi se tad ni Real puno bolje proveo protiv njih. Uostalom te su sezone ispali od Ajaxa u osmini.
Dosta za danas, odjavi se, lakše ti je.
Imam i za ovu sinoć. Teška nafaka. Pokloni ti protivnik dva gola iz ničega. Tu se nema šta pričati.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:32Imaš li izgovore za svaku pobjedu Reala nad Kloppovim Liverpoolom ili samo za ovu?
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:47Imam i za ovu sinoć. Teška nafaka. Pokloni ti protivnik dva gola iz ničega. Tu se nema šta pričati.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:32Imaš li izgovore za svaku pobjedu Reala nad Kloppovim Liverpoolom ili samo za ovu?
Za finale prošle sezone se nema šta reći. Svakako se Real nije ni trebao naći tu ali eto vile su ih pronosale kroz bukvalno čitavu knock-out fazu. Sad ćete vi baciti neku priču o šampionskom mentalitetu i sličnim ublehama a da bilo ko se na isti način provuče do titule ne bi isto pričali. Uostalom Barci ove sezone prigovarate da ima sreće u ligi i da se sasvim slučajno nalazi na prvom mjestu.
Strah me pomisliti kakve bi mitove pisali da Real ima jednocifren broj primljenih golova nakon 22 odigrana kola. Ovako je to samo sreća i nafaka.![]()
Pa i ti nisi poznat po nekim čuvenim postovima, osim što s vremena na vrijeme pokušavš nemoguće, a to je da meni ukažeš na to kako da se ponašam na forumu. Ali ne vidim svrhu toga, ja ću ionako opet da pišem šta mi je god qrcu ćejf.
Ovaj put sam mrtav ozbiljan.
Ti bas zayeban lik. Inace nisam pisao tebi nego shategabriu, smiri dozivljaj.denimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:14Pa i ti nisi poznat po nekim čuvenim postovima, osim što s vremena na vrijeme pokušavš nemoguće, a to je da meni ukažeš na to kako da se ponašam na forumu. Ali ne vidim svrhu toga, ja ću ionako opet da pišem šta mi je god qrcu ćejf.
Boixu zapravo svaka čast, volim takve ljude.
dužno izvinjenje!enobarca je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:19Ti bas zayeban lik. Inace nisam pisao tebi nego shategabriu, smiri dozivljaj.denimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:14Pa i ti nisi poznat po nekim čuvenim postovima, osim što s vremena na vrijeme pokušavš nemoguće, a to je da meni ukažeš na to kako da se ponašam na forumu. Ali ne vidim svrhu toga, ja ću ionako opet da pišem šta mi je god qrcu ćejf.
Boixu zapravo svaka čast, volim takve ljude.
Thierry Henry : "All clubs fear Real Madrid - and Real Madrid fear Barca"
Do sada najbolja analiza koju sam procitao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:47Imam i za ovu sinoć. Teška nafaka. Pokloni ti protivnik dva gola iz ničega. Tu se nema šta pričati.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:32Imaš li izgovore za svaku pobjedu Reala nad Kloppovim Liverpoolom ili samo za ovu?
Za finale prošle sezone se nema šta reći. Svakako se Real nije ni trebao naći tu ali eto vile su ih pronosale kroz bukvalno čitavu knock-out fazu. Sad ćete vi baciti neku priču o šampionskom mentalitetu i sličnim ublehama a da bilo ko se na isti način provuče do titule ne bi isto pričali. Uostalom Barci ove sezone prigovarate da ima sreće u ligi i da se sasvim slučajno nalazi na prvom mjestu.
Strah me pomisliti kakve bi mitove pisali da Real ima jednocifren broj primljenih golova nakon 22 odigrana kola. Ovako je to samo sreća i nafaka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.