FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vico nas je sahranio ovu sezonu. Oporavljat Cemo se dvije sezone. Prvo teren a sad bez navijaca. Pa ti mirvicu idi pij kafe sa cetnikom
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 22 feb 2023, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:03Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dzenazu zanijetili protiv tuzla citya. Salu na stranu, namazani je coVi. Znao je on baci im vruc u ruku, niko ziv u Sarajevu ostati nece. Poklat cemo se na svim nivoima, kako je uostalom i bilo...
Ali eto, 10/12 ce biti ako Bog da

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To i otprilike nekih 250K manje u kasi kluba.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:07Znaci u ovoj sezoni cemo imati 3 domace i jedno 27 gostujucoh utakmica![]()
Nemoj tako sad ce doci zutaljFKS da kaze da si stoka i da treba zakkjucati temu !Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:13FK Ayla Alimanovic.
Pa jel direktorica, menadzerica, operativka i sve i svasta?
Zabrana dolaska navijaca je dogovor uprave i MUPa.
Uprava na upit iz MUPa nije mogla odgovoriti da li ce i koliko navijaca doci, poci. MUP nije zelio preuzeti odgovornost za organizaciju utakmica osim ako navijaci ne dodju u organizovano pratecim konvojima...cak i ako si "domacin". Jer uprava nema bilo kakav kontakt niti uticaj na sopstvenu grupu navijaca. Cak sta vise, medju njima vlada stav da im navijaci i ne trebaju. MUP nije zelio da se zajebaje i RADI SVOJ POSAO, po obicaju.
Ima li hordi, hoce li polaziti, dolaziti...dokle, kako. Ima li ultrasa, hoce li ulaziti, pokusati doci. Ima li ra, hoce li cekati ultrase. Ima li hordi po drugi put, hoce li krenuti manijaci...i jedni i drugi u civilu....i dokle....itd itd.
Uprava je skup degenerika, koji iz dana u dan sve vise zaostravaju sa navijacima svoga kluba. Eskalacija ako ovako mastave je neminovna. Ayla se ubila za menadzericu CM ili DM, maksimum. I ekipa kojom se okruzila.
Muriju zaboli taki, ko ce koga ganjati po cestama i gradovima, i onako svi hodaju u "civilu", bas bi oni mogli skontati koji su ciji i gdje su krenuli.Zabrani sve, i onako imas upravu Sarajeva koja nije dorasla bilo cemu, i da se izbori za bilo sta.
Steta samo zbog Mirzinih 100 000 navijaca. Opasna se koreografija i spektakl spremao. Steta.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ove Ajliće da istreses, ne bi 3 godisnje ispale svakako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li iko info iz drugog izvora osim faktora
Ili se svi pozivaju na ovo sto je faktor napisao
Ili se svi pozivaju na ovo sto je faktor napisao
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Derbi u srijedu u 13h. Hajde što je zabranjeno gostima doći radi ovih radova i one male tribinice ali ni domaći navijači ne smiju doći, kakav horor od saveza

nije mi jasno zasto domaci navijaca ne mogu, ovo nema smisla, fakat neregularno
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kad gledam aktivnosti branilaca aylah, skontas gdje su otisle pare od sezonskih karata
Ne amnestiram savez, da imam tu opciju sutra bi ih zapalio

Mislim da i ovima iz kluba nije previse mrska ova odluka. Tako da, svi su manje ili vise, sasvim zadovoljni odlukom.
- FKS -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Tim botovima treba zabranit pristup forumu, ja sad lagano krećem da blokiram jednog po jednog. Previše ih se nakotilo.BordoBBoja je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:41Kad gledam aktivnosti branilaca aylah, skontas gdje su otisle pare od sezonskih karata
Muriji dobro, nece da dumaju hoce li se neko potuci.
Savezu dobro jer je i njihov dio odgovornosti da obezbijede uslove za dolazak navijaca.
Mirvah and Aylah dobro, ne dumaju hoce li i koliko raje doci, hoce li ih prozivati, psovati im.
Ma klasicna win-win situacija.
Savezu dobro jer je i njihov dio odgovornosti da obezbijede uslove za dolazak navijaca.
Mirvah and Aylah dobro, ne dumaju hoce li i koliko raje doci, hoce li ih prozivati, psovati im.
Ma klasicna win-win situacija.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:42Ne amnestiram savez, da imam tu opciju sutra bi ih zapalio. Ovo je do policije, i njihove "procjene". Savez je samo prihvatio njihovo misljenje i procjenu. Naravno jedva docekali.
Mislim da i ovima iz kluba nije previse mrska ova odluka. Tako da, svi su manje ili vise, sasvim zadovoljni odlukom.
Pa da, koji su, logicno, imali razgovor i konsultacije sa policijskim upravama. Kako drugacije. Tako uvijek ide.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:47FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:42Ne amnestiram savez, da imam tu opciju sutra bi ih zapalio. Ovo je do policije, i njihove "procjene". Savez je samo prihvatio njihovo misljenje i procjenu. Naravno jedva docekali.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na koliko smo ''domaćih'' utakmica bili ove sezone, jedno 3Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:48Pa da, koji su, logicno, imali razgovor i konsultacije sa policijskim upravama. Kako drugacije. Tako uvijek ide.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:47FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:42
Ne amnestiram savez, da imam tu opciju sutra bi ih zapalio. Ovo je do policije, i njihove "procjene". Savez je samo prihvatio njihovo misljenje i procjenu. Naravno jedva docekali.

Da,razgovor s policijom i nasom upravom je obavezan za donosenje odluke. Jbg ,nezgodno kada klub za vlastite navijace ne moze nista garantovati.
Zalosno. Sta rade Mirvah i Ajlah !
Zalosno. Sta rade Mirvah i Ajlah !
Kakav cirkus je ova sezona za nas klub, pa to je nemoguce! Sto je najgore jos se i nastavlja sa ovim stadionima, publikom itd.
Na hajr.
Joj j...nam je mamu ko je stigao od Dudica sa svojim idiotnim potezima, do uprave sa prepustanjem tom istom Dudicu i Hadzicu sve zivo pa do saveza ****, srece u hiljadu utakmica, povreda nakih.. Fuj bas. Da se okrene nekad valjda..
Na hajr.
Joj j...nam je mamu ko je stigao od Dudica sa svojim idiotnim potezima, do uprave sa prepustanjem tom istom Dudicu i Hadzicu sve zivo pa do saveza ****, srece u hiljadu utakmica, povreda nakih.. Fuj bas. Da se okrene nekad valjda..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], GradKamena2, Haksss, johntravolta123, keli, kogmagie46, miguelramos, Pena, sekac, Tatamata1946, zagorski i 84 gosta.