Yebem joj ljubavnika magodicu bobicu !!!
#PonosnaDoNeba
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stvarno ima li nesto zvanicno o tome?. Mozda bezveze raspravljamo o tome
Ova moja raja sto ne bojkotuju se cak obradovali. Kazu ko bi to isao gledati cak u Mostar. Pa i jest tako. Svi sad jedva cekaju prvu na Kosevu protiv Veleza
Sto bi se protiv Veleza igralo na Kosevu, jel to znas nesto?Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:41Ova moja raja sto ne bojkotuju se cak obradovali. Kazu ko bi to isao gledati cak u Mostar. Pa i jest tako. Svi sad jedva cekaju prvu na Kosevu protiv Veleza
Samo mi nije jasno kako su se ostale utakmice igrale na neutralnim terenima i sad odjednom ove ne mogu. To samo nas handre. To nikom drugom ne bi mogli uraditi
Auuuu preyeba Aylica svoje fanove koji bi dosli na tekmu.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
Koševski ligaš zbog rekonstrukcije terena praktično cijelu sezonu igra van Sarajeva i nema sumnje da je klubu nanesena ogromna finansijska i rezultatska šteta.
Sarajevo dočekuje Zrinjski u nedjelju (26. marta) od 17.30 sati, dok je sarajevski derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
![]()
Privatna prcija Sarajevo odsad samo Aylah, Mirvah i Mirzah mogu gledati nase utakmiceMortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
Koševski ligaš zbog rekonstrukcije terena praktično cijelu sezonu igra van Sarajeva i nema sumnje da je klubu nanesena ogromna finansijska i rezultatska šteta.
Sarajevo dočekuje Zrinjski u nedjelju (26. marta) od 17.30 sati, dok je sarajevski derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
Ne bi me iznenadilo da je to tacno jer su nasoj upravi navijaci na zadnjem mjestu, da ne kazem cak da im i ne trebaju. Kakanj je kako sam shvati bio zelja navijaca i prije Zenicenapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:45Auuuu preyeba Aylica svoje fanove koji bi dosli na tekmu.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mirza Varešanović je trebao biti prvi pik navijača Sarajeva u tom slučaju..Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Ne bi me iznenadilo da je to tacno jer su nasoj upravi navijaci na zadnjem mjestu, da ne kazem cak da im i ne trebaju. Kakanj je kako sam shvati bio zelja navijaca i prije Zenicenapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:45Auuuu preyeba Aylica svoje fanove koji bi dosli na tekmu.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16 feb 2023.tabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Jeste ozbiljni da bi radije da se igra utakmica na lošem terenu ili na novom terenu u Vrapcicima? Nama navijačima je svakako ova sezona propala. Jedino pozitivno sto se može desiti je da ekipa proigra na proljeće. Ja bih prvi išao na svaku kao sto sam i do sad u cijeloj sezoni, ali moje mišljenje je da je bolje da igrati na novom terenu pa čak i bez navijača.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, bvsic, Direktorcic, feniksptica, gh0stHZ, Haksss, hazarder, mire971, riki46, sekac, SineTalexy i 82 gosta.