Zabija tvojoj mami redovno, šta misliš otkud onolike posjete Dubrovniku?JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:20Takodjer u zadnjih 10 utakmica ima 1 postignut gol. Ako ne zabije Portu, kome ce?
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Jasminaga, večeras fino mezu i pivce, pred TV i uživaj u majstorijama velikog Edina 

Koševo Zapad
Amri, logicno.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:20Porto mu je prilika da tek drugi put u karijeri prodje osminu-finala Lige prvaka.
Takodjer u zadnjih 10 utakmica ima 1 postignut gol. Ako ne zabije Portu, kome ce?

Ἀπόλλων 🏹
- baboedindzeko09
- Kontakt:
S kim igra Mandžukić večeras zna li se? Aha, on je završio karijeru prije 4 godine, zaboravio sam.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
To nije tema za nase diskusije.Lesin4r je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Amri, logicno.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:20Porto mu je prilika da tek drugi put u karijeri prodje osminu-finala Lige prvaka.
Takodjer u zadnjih 10 utakmica ima 1 postignut gol. Ako ne zabije Portu, kome ce?Samo tu i zabija
![]()
Nevjerovatno da je najveca devetka poslije debelog Ronalda tako neuspjesna na velikoj sceni. Nadajmo se da se to veceras mijenja.
- Shategabri
- Kontakt:
Čemu jeftina ironija?JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:40To nije tema za nase diskusije.Lesin4r je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Amri, logicno.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:20Porto mu je prilika da tek drugi put u karijeri prodje osminu-finala Lige prvaka.
Takodjer u zadnjih 10 utakmica ima 1 postignut gol. Ako ne zabije Portu, kome ce?Samo tu i zabija
![]()
Nevjerovatno da je najveca devetka poslije debelog Ronalda tako neuspjesna na velikoj sceni. Nadajmo se da se to veceras mijenja.
Nedostatak argumenata?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Argumenata? Sve izreceno sam debelo argumentirao, dok druga strana prica pricu bez pokrica i neko bi trebao povjerovati da je spica Rome ponajbolji napadac zadnjih 10 godina, a Montellu ne stavljaju ni u drugi razred napadaca 2000-2009Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:44Čemu jeftina ironija?JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:40To nije tema za nase diskusije.
Nedostatak argumenata?
- Shategabri
- Kontakt:
Top 15 napadač eurokontinenta u svojoj eri.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:46Argumenata? Sve izreceno sam debelo argumentirao, dok druga strana prica pricu bez pokrica i neko bi trebao povjerovati da je spica Rome ponajbolji napadac zadnjih 10 godina, a Montellu ne stavljaju ni u drugi razred napadaca 2000-2009Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:44Čemu jeftina ironija?JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:40
To nije tema za nase diskusije.
Nedostatak argumenata?
Top 10 strijelac.
Jedan od dva igrača koji ima u 3 lige petice 50+ golova.
Pogodi ko je drugi.
Uostalom, panj ne daje ovakve golove, slažeš li se?
Koševo Zapad
Tesko da je i debeli Ronaldo iznad Edina.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:40To nije tema za nase diskusije.Lesin4r je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:21Amri, logicno.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:20Porto mu je prilika da tek drugi put u karijeri prodje osminu-finala Lige prvaka.
![]()

Ἀπόλλων 🏹
-
- Kontakt:
Jesam li ja negdje napisao da je panj? Mozda sam u jednom trenutku napisao nesto grubo jer je druga strana puno ranije presla sve moguce granice, cak se spustila do te mjere da je pocela vrijedjati na licnoj osnovi.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:51Top 15 napadač eurokontinenta u svojoj eri.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:46Argumenata? Sve izreceno sam debelo argumentirao, dok druga strana prica pricu bez pokrica i neko bi trebao povjerovati da je spica Rome ponajbolji napadac zadnjih 10 godina, a Montellu ne stavljaju ni u drugi razred napadaca 2000-2009
Top 10 strijelac.
Jedan od dva igrača koji ima u 3 lige petice 50+ golova.
Pogodi ko je drugi.
Uostalom, panj ne daje ovakve golove, slažeš li se?
https://www.youtube.com/watch?
Dakle, nije panj. Ali nije prvorazredni spic. Takvi ne provedu najbolje godine u Romi. Montella je zabijao i vise u Serie A pa ga niko nikad nije smatrao top napadacem.
Dzeko ima svega par utakmica u KO fazi LP.
Argumenti su na mojoj strani, a vi se vodite osjecajima sto je bezveze. Dzeko u klubu igra za sebe.
Djasmin je pitar.Inzagi jeb. te Lukaku tamo gdje prdis.
-
- Kontakt:
Smatramo Monetellu dobrim napadacem, ali ne u rangu Dzeke, nego mozda u rangu Mandzukica, jer ima vise golova od njega u serie a, a i obojica su po trecinu golova zabijali po amaterskim ligama, Mandzo u hnl, a Montella u serie b i cJasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:46Argumenata? Sve izreceno sam debelo argumentirao, dok druga strana prica pricu bez pokrica i neko bi trebao povjerovati da je spica Rome ponajbolji napadac zadnjih 10 godina, a Montellu ne stavljaju ni u drugi razred napadaca 2000-2009Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:44Čemu jeftina ironija?JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:40
To nije tema za nase diskusije.
Nedostatak argumenata?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onda citav svijet prica pricu bez pokrica. Nema ko ga nije proglasio jednim od najboljih napadaca 21 stoljeca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Veceras ce bit strijelac makar jednog gola
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoce ako mu dadnu loptu.Još malo i otimace od njega loptu jeb.. ih sebicne.
- unitarista
- Kontakt:
ne ljuti se majstore, i ja bih te veceras izveo ovako rano:-)
grohnuo ovaj inter skroz, porto djeluje kao dosta organizovanija ekipa. Inter sve nesto na silu pokusava.
grohnuo ovaj inter skroz, porto djeluje kao dosta organizovanija ekipa. Inter sve nesto na silu pokusava.
Inter katastrofa...Dzeko katastrofa.
Sreća pa ga izvede ovako rano da bar utakmicu utakmicom mogu pogledati (Leipzig vs. City).
Inter ako zeli spasiti sezonu, jos večeras treba zahvaliti se Inzaghiju.
Dzeko proljeće za zaborav. Jedini trenutak vrijedan pažnje jeste gol Napoliju.
Sreća pa ga izvede ovako rano da bar utakmicu utakmicom mogu pogledati (Leipzig vs. City).
Inter ako zeli spasiti sezonu, jos večeras treba zahvaliti se Inzaghiju.
Dzeko proljeće za zaborav. Jedini trenutak vrijedan pažnje jeste gol Napoliju.