Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Pa to mi reci. Prvo treba rjesiti se hasanovice, burice, misinovice. Salko nije vala toliko los. Neznam gdje si ti vidio da je dobio prilike. Jel ikad odigro 5 utakmica za redom 90 min?? Nije tako da je djaba pricati o Salki. Ovo sa Belminom zalosno, jad i cemer. Bruka i sramotahusrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:25Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Nargalic nista nije bolji od pomenutih (Mesinovic,Buric i jos par ..) Ako vec poredimo Mesinovic moze odigrati beka, ima neku brzinu, sto po meni Nargalic nema. Nije ni fizicki jak da mize da se nosi sa protivnickom odbranom..Sjecam se par utakmica gdje nije uspio u 20-30 minuta ostvariti ozbiljan kontakt sa loptom..Imamo veliki broj igraca, jednostavno nekog se moramo i odreci u ovom trenutku su ova dvojica.Da se ne lazemo Buric znamo zasto je uopste u klubu i prema tome necu uopste da ga komentarisem. Sto se tice Ferreyre na njegov zahtjev je potpisan sporazumni raskid, nije bio zadovoljan svojim statusom. U kombinaciji Mehmedovic-Nargalic otpao je Nargalic.husrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:25Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
Tuzla City / Sloga Simin Han
"Hazre"
Balja drug sta ovo rade u klubu? I onako nemamo napadaca ni u21, sto bolan odpustise Nargalica?? Ne kontam
Ma šta će nam Nargalić,momak nema ni talenta ni ambicije, nego ga neko gura nazor.
Balja drug sta ovo rade u klubu? I onako nemamo napadaca ni u21, sto bolan odpustise Nargalica?? Ne kontam
Ma šta će nam Nargalić,momak nema ni talenta ni ambicije, nego ga neko gura nazor.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 feb 2023, 10:08, ukupno mijenjano 6 puta.
Nargalić je značajno bolji igrač i od Mešinovića i od Burića ali ipak još uvijek nedovoljno dobar da bude ozbiljna opcija .Njegov odlazak bi mogao značiti da će doći novi napadač.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:37Nargalic nista nije bolji od pomenutih (Mesinovic,Buric i jos par ..) Ako vec poredimo Mesinovic moze odigrati beka, ima neku brzinu, sto po meni Nargalic nema. Nije ni fizicki jak da mize da se nosi sa protivnickom odbranom..Sjecam se par utakmica gdje nije uspio u 20-30 minuta ostvariti ozbiljan kontakt sa loptom..Imamo veliki broj igraca, jednostavno nekog se moramo i odreci u ovom trenutku su ova dvojica.Da se ne lazemo Buric znamo zasto je uopste u klubu i prema tome necu uopste da ga komentarisem. Sto se tice Ferreyre na njegov zahtjev je potpisan sporazumni raskid, nije bio zadovoljan svojim statusom. U kombinaciji Mehmedovic-Nargalic otpao je Nargalic.husrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:25Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
Mislim da je donijete prava odluka i ja bih prije ostavio Mehmedovica u odnosu na Salku. Vjerovatno su pripreme dale odgovor ko je od njih dvojice potrebniji.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:37Nargalic nista nije bolji od pomenutih (Mesinovic,Buric i jos par ..) Ako vec poredimo Mesinovic moze odigrati beka, ima neku brzinu, sto po meni Nargalic nema. Nije ni fizicki jak da mize da se nosi sa protivnickom odbranom..Sjecam se par utakmica gdje nije uspio u 20-30 minuta ostvariti ozbiljan kontakt sa loptom..Imamo veliki broj igraca, jednostavno nekog se moramo i odreci u ovom trenutku su ova dvojica.Da se ne lazemo Buric znamo zasto je uopste u klubu i prema tome necu uopste da ga komentarisem. Sto se tice Ferreyre na njegov zahtjev je potpisan sporazumni raskid, nije bio zadovoljan svojim statusom. U kombinaciji Mehmedovic-Nargalic otpao je Nargalic.husrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:25Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Nas problem je sto trpimo par igraca koji ne zasluju da nose dres nase ekipe. Razumijem razocarenje i stavove navijaca, jer ako je po nekom redu prvo treba tim igracima uruciti otkaz. Ali ako pogledamo drugu stranu price, ako znamo ko je nas finansijer, ko nas drzi na povrsini vode, onda moramo i da shvatimo da je on taj koji drzi i placa odredjene igrace iz prijateljskih, poslovnih ili famelijarnih linija. Ako je po tome, a znam da jeste, onda mu ja to mogu i moram "progutati" . Da smo jasni, ne drage volje, ali ako moze toliko od sebe dati, pa zasluzuje makar takav "luksuz" da drzi i placa jednog Mesinovica i Buricahusrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:35Mislim da je donijete prava odluka i ja bih prije ostavio Mehmedovica u odnosu na Salku. Vjerovatno su pripreme dale odgovor ko je od njih dvojice potrebniji.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:37Nargalic nista nije bolji od pomenutih (Mesinovic,Buric i jos par ..) Ako vec poredimo Mesinovic moze odigrati beka, ima neku brzinu, sto po meni Nargalic nema. Nije ni fizicki jak da mize da se nosi sa protivnickom odbranom..Sjecam se par utakmica gdje nije uspio u 20-30 minuta ostvariti ozbiljan kontakt sa loptom..Imamo veliki broj igraca, jednostavno nekog se moramo i odreci u ovom trenutku su ova dvojica.Da se ne lazemo Buric znamo zasto je uopste u klubu i prema tome necu uopste da ga komentarisem. Sto se tice Ferreyre na njegov zahtjev je potpisan sporazumni raskid, nije bio zadovoljan svojim statusom. U kombinaciji Mehmedovic-Nargalic otpao je Nargalic.husrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:25
Uz dužno poštovanje, Salko je dobijao priliku u više navrata i nije to to. Možda od njega bude nekad igrac ali bolje je da ode negdje gdje će igrati nego da sjedi na klupi to se odnosi na svakog mladog igrača. Treba vidjeti šta i sa Buricem mislim da i od njega nema neke nafake. O Misinovicu ne vrijedi više ni pisati jer što ga više kritikujemo on je sve više standardniji.
Sve je to jasno. Al posto ima više djelatnosti i firmi neka im nađe drugo mjesto. Haj nekako što treniraju Al gurat Misinovica da mora igrati predstavlja problem treneru. Kako tražiti ozbiljnost u igri a stavljas igrača da igra a on to nije zaslužio. Puno je tri igrača slepat ne sa aspekta plaćanja to odlučuje gazda već smanjenjem konkurencije.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:53Nas problem je sto trpimo par igraca koji ne zasluju da nose dres nase ekipe. Razumijem razocarenje i stavove navijaca, jer ako je po nekom redu prvo treba tim igracima uruciti otkaz. Ali ako pogledamo drugu stranu price, ako znamo ko je nas finansijer, ko nas drzi na povrsini vode, onda moramo i da shvatimo da je on taj koji drzi i placa odredjene igrace iz prijateljskih, poslovnih ili famelijarnih linija. Ako je po tome, a znam da jeste, onda mu ja to mogu i moram "progutati" . Da smo jasni, ne drage volje, ali ako moze toliko od sebe dati, pa zasluzuje makar takav "luksuz" da drzi i placa jednog Mesinovica i Buricahusrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:35Mislim da je donijete prava odluka i ja bih prije ostavio Mehmedovica u odnosu na Salku. Vjerovatno su pripreme dale odgovor ko je od njih dvojice potrebniji.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 19:37
Nargalic nista nije bolji od pomenutih (Mesinovic,Buric i jos par ..) Ako vec poredimo Mesinovic moze odigrati beka, ima neku brzinu, sto po meni Nargalic nema. Nije ni fizicki jak da mize da se nosi sa protivnickom odbranom..Sjecam se par utakmica gdje nije uspio u 20-30 minuta ostvariti ozbiljan kontakt sa loptom..Imamo veliki broj igraca, jednostavno nekog se moramo i odreci u ovom trenutku su ova dvojica.Da se ne lazemo Buric znamo zasto je uopste u klubu i prema tome necu uopste da ga komentarisem. Sto se tice Ferreyre na njegov zahtjev je potpisan sporazumni raskid, nije bio zadovoljan svojim statusom. U kombinaciji Mehmedovic-Nargalic otpao je Nargalic.![]()
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Nece oni da rade bilo stahusrefbeg je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:46Sve je to jasno. Al posto ima više djelatnosti i firmi neka im nađe drugo mjesto. Haj nekako što treniraju Al gurat Misinovica da mora igrati predstavlja problem treneru. Kako tražiti ozbiljnost u igri a stavljas igrača da igra a on to nije zaslužio. Puno je tri igrača slepat ne sa aspekta plaćanja to odlučuje gazda već smanjenjem konkurencije.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:53Nas problem je sto trpimo par igraca koji ne zasluju da nose dres nase ekipe. Razumijem razocarenje i stavove navijaca, jer ako je po nekom redu prvo treba tim igracima uruciti otkaz. Ali ako pogledamo drugu stranu price, ako znamo ko je nas finansijer, ko nas drzi na povrsini vode, onda moramo i da shvatimo da je on taj koji drzi i placa odredjene igrace iz prijateljskih, poslovnih ili famelijarnih linija. Ako je po tome, a znam da jeste, onda mu ja to mogu i moram "progutati" . Da smo jasni, ne drage volje, ali ako moze toliko od sebe dati, pa zasluzuje makar takav "luksuz" da drzi i placa jednog Mesinovica i Burica![]()
Ja nisam ocekivao odlazak Nargalica u ovom trenutku...
Uglavnom zato sto je u21 igrac kojih i nemamo bas previse...
Nadam se da je plan da se otvori mjesto za neko kvalitetnije rjesenje u napadu.
Sto se tice samog Nargalica, malo je igrao, nema neku veliku prisutnost na terenu...
Ali ne bih previse da kritikujem, jer kao sto rekoh - nije se bas naigrao za nas...
Na osnovu ove prethodne polusezone moglo bi se zakljuciti da treneri bas i nemaju veliko povjerenje u njega, zato sto i pored povrede Smajlagica koji mu je bio jedina prava konkurencija on nije dobijao neku veliku minutazu.
Cak su napadaca glumili Veselinovic, Mesinovic, Elouet vise puta... ma nema ko nije igrao "devetku” kod nas na jesen… to I jeste jedan od glavnih razloga zasto smo spali na borbu za opstanak…
Pamticu ga po ta prva dva gola za City na evropskoj sceni… Spasio nas je bruke s tim golovima I hvala mu za to I sretno u karijeri…
Sto se tice samog Nargalica, malo je igrao, nema neku veliku prisutnost na terenu...
Ali ne bih previse da kritikujem, jer kao sto rekoh - nije se bas naigrao za nas...
Na osnovu ove prethodne polusezone moglo bi se zakljuciti da treneri bas i nemaju veliko povjerenje u njega, zato sto i pored povrede Smajlagica koji mu je bio jedina prava konkurencija on nije dobijao neku veliku minutazu.
Cak su napadaca glumili Veselinovic, Mesinovic, Elouet vise puta... ma nema ko nije igrao "devetku” kod nas na jesen… to I jeste jedan od glavnih razloga zasto smo spali na borbu za opstanak…
Pamticu ga po ta prva dva gola za City na evropskoj sceni… Spasio nas je bruke s tim golovima I hvala mu za to I sretno u karijeri…
Bas tako 100%! To je sto sam i ja pisao. Pa su me kritikovali, da nargalic imso sanse pa nije iskoristio. Ja neznam gdje dobivo sanse? Plus u21 igrac. Mi nemamo taj luksuz. Po meni je imao prednost od Mehmedovica, e on je imao prilika i pokazao da mu je federalna plafon! Ma kakav novi napadac drug, kad ga do sad nismo nasli, nema nista od toga.emir012 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:33Ja nisam ocekivao odlazak Nargalica u ovom trenutku...
ŠUKILOVIĆU NOVI ČETVEROGODIŠNJI UGOVOR
22. Februara 2023. 333 Pregleda
Mustafa Šukilović potpisao je novi četverogodišnji ugovor sa Tuzla Cityjem!
Ovaj 20-godišnji stoper Plavih, u naš klub je stigao prije dvije sezone iz bijeljinskog Radnika.
Standardni je stoper bio kod Musemića, zatim Jovića a evo sada i kod Bošnjakovića, dok je i član U21 reprezentacije BiH a ranije je bio i U19 tima naše države.
– Bez razmišljanja sam potpisao novi ugovor. Ovo je klub koji je prepoznao moj kvalitet, dao mi šansu a ja želim da mu se na najbolji način odužim na tome, kazao je Šukilović.
U prvoj proljetnoj utakmici u okviru Kupa BiH gdje su Plavi izbacili Širokog, Šukilović je odigrao svih 90 minuta, a u ovoj sezoni upisao je 16 nastupa.
22. Februara 2023. 333 Pregleda
Mustafa Šukilović potpisao je novi četverogodišnji ugovor sa Tuzla Cityjem!
Ovaj 20-godišnji stoper Plavih, u naš klub je stigao prije dvije sezone iz bijeljinskog Radnika.
Standardni je stoper bio kod Musemića, zatim Jovića a evo sada i kod Bošnjakovića, dok je i član U21 reprezentacije BiH a ranije je bio i U19 tima naše države.
– Bez razmišljanja sam potpisao novi ugovor. Ovo je klub koji je prepoznao moj kvalitet, dao mi šansu a ja želim da mu se na najbolji način odužim na tome, kazao je Šukilović.
U prvoj proljetnoj utakmici u okviru Kupa BiH gdje su Plavi izbacili Širokog, Šukilović je odigrao svih 90 minuta, a u ovoj sezoni upisao je 16 nastupa.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Imao je oko 360 minuta nargalic u nasem dresu, mene licno nije uvjerio da je zasluzio da nosi nas dres (kao ni mnogi drugi) Nije pokazao neku tehnicku sposobnost, skok igru, duel igru...ma ne znam ama bas nista nije ostavilo nekog traga, osim sto je u nekim utakmicama bio bezvoljan...Ispade po vama da je razlika izmedju Mehmedovica i Nargalica ogromna i da smo mi pretrpili ogromnu stetu njegovim odlaskom. Sjecam se utakmice sa Slobodom, sastavio se sa loptom nije, utakmica sa Slgom Doboj isto tako...Svi imamo neke svoje "uglove gledanje" jasno je da imamo razlicita misljenja..Postujem vase misljenje da je trebao ostati, ada je neko drugi trebao otici. Mi imamo presirok roster, neko ke mirao otici ili visiti na tribinama.Hazre je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:43Bas tako 100%! To je sto sam i ja pisao. Pa su me kritikovali, da nargalic imso sanse pa nije iskoristio. Ja neznam gdje dobivo sanse? Plus u21 igrac. Mi nemamo taj luksuz. Po meni je imao prednost od Mehmedovica, e on je imao prilika i pokazao da mu je federalna plafon! Ma kakav novi napadac drug, kad ga do sad nismo nasli, nema nista od toga.emir012 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:33Ja nisam ocekivao odlazak Nargalica u ovom trenutku...
Slazem se sa tim stvarima sto si naveo Balja. Htio sam reci da nema velike razlike izmedju mehmedovica i nargalica. A nargalic u21 zato sam njega vise preferiro. De nam reci hoce li doci jos jedan top napadac ili smo zavrsili sa transferima? Da se vise ne nadamoelvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2023, 10:26Imao je oko 360 minuta nargalic u nasem dresu, mene licno nije uvjerio da je zasluzio da nosi nas dres (kao ni mnogi drugi) Nije pokazao neku tehnicku sposobnost, skok igru, duel igru...ma ne znam ama bas nista nije ostavilo nekog traga, osim sto je u nekim utakmicama bio bezvoljan...Ispade po vama da je razlika izmedju Mehmedovica i Nargalica ogromna i da smo mi pretrpili ogromnu stetu njegovim odlaskom. Sjecam se utakmice sa Slobodom, sastavio se sa loptom nije, utakmica sa Slgom Doboj isto tako...Svi imamo neke svoje "uglove gledanje" jasno je da imamo razlicita misljenja..Postujem vase misljenje da je trebao ostati, ada je neko drugi trebao otici. Mi imamo presirok roster, neko ke mirao otici ili visiti na tribinama.Hazre je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:43Bas tako 100%! To je sto sam i ja pisao. Pa su me kritikovali, da nargalic imso sanse pa nije iskoristio. Ja neznam gdje dobivo sanse? Plus u21 igrac. Mi nemamo taj luksuz. Po meni je imao prednost od Mehmedovica, e on je imao prilika i pokazao da mu je federalna plafon! Ma kakav novi napadac drug, kad ga do sad nismo nasli, nema nista od toga.emir012 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:33Ja nisam ocekivao odlazak Nargalica u ovom trenutku...
Protiv Veleža očekujem istu početnu postavu kao protiv Širokog.Od 45' će umjesto Mešinovića ući Nukić ili Mujarić.
RIZIČNO BI BILO DA STARTUJE HARUN,ON JE SKLON ISPADANJU I GREŠKAMA . UTAKMICA PROTIV VELEŽA NOSI VELIKI PRITISAK.
RIZIČNO BI BILO DA STARTUJE HARUN,ON JE SKLON ISPADANJU I GREŠKAMA . UTAKMICA PROTIV VELEŽA NOSI VELIKI PRITISAK.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 feb 2023, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ovde se spominje Mehmedović,međutim, on je igrač OFK Gradine do ljeta 2023.
SUBAŠIĆJE ZAMJENA ZA HADŽIĆA NA MJESTU CENTARFORA.
NARGALIĆ BI SAMO DŽABA SJEDIO NA KLUPI,BOLJE MU JE DA ODE NEGDJE IGRATI.
SUBAŠIĆJE ZAMJENA ZA HADŽIĆA NA MJESTU CENTARFORA.
NARGALIĆ BI SAMO DŽABA SJEDIO NA KLUPI,BOLJE MU JE DA ODE NEGDJE IGRATI.
FK TUZLA CITY - FK VELEŽ 26.02.2023 13:00 --TV prenos MOJA TV ,
Sudija:Petrović Dragan BanjaLuka
A 1 Smiljanić Aleksandar – Laktaši
A2 Ibrišimbegović Senad – Travnik
4 - Gigović Miloš - Gradiška
Kontrolor suđenja: Halilagić Ermin - Sarajevo
Delegat:Ćupina Samir - Sarajevo
Sudija:Petrović Dragan BanjaLuka
A 1 Smiljanić Aleksandar – Laktaši
A2 Ibrišimbegović Senad – Travnik
4 - Gigović Miloš - Gradiška
Kontrolor suđenja: Halilagić Ermin - Sarajevo
Delegat:Ćupina Samir - Sarajevo
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 feb 2023, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

Petrović Dragan

Petrović Dragan
- BIO NA STADIONU.GOLOVI SU POSTAVLJENI.
- ISKOPAN KANAL OD TRAFO STANICE DO ELEKTRO-ORMARA ZA GRIJANJE.IZGLEDA DA ĆE SPOJITI GRIJAČE STADIONA NA ELEKTRIČNU MREŽU.POLOŽENA JE CIJEV OD ALKATMERA KROZ KOJU ĆE PROĆI KABAL.
- TRAVA TANKOSAVA ,BLIJEDO-ŽUTA.GLEDAM OVA PO PARKOVIMA SE UVELIKO ZAZELENILA .
- ISKOPAN KANAL OD TRAFO STANICE DO ELEKTRO-ORMARA ZA GRIJANJE.IZGLEDA DA ĆE SPOJITI GRIJAČE STADIONA NA ELEKTRIČNU MREŽU.POLOŽENA JE CIJEV OD ALKATMERA KROZ KOJU ĆE PROĆI KABAL.
- TRAVA TANKOSAVA ,BLIJEDO-ŽUTA.GLEDAM OVA PO PARKOVIMA SE UVELIKO ZAZELENILA .
S lažem se da je Harun sklon ponekoj greški pa nije mu strano ni da ispadne iz igre. Međutim ja bih volio da starta on pa ga u poluvremenu ako treba ostaviti u svlačionici zbog prostog razloga: to što on radi ponekad pogrešno Belmin radi konstantno. Al" šta da se radi...pročitali smo Baljin post, moramo istrpit momka il dok proradi ili konačno digne sidro.