Klaun, jer na ovom gore snimku govori da je Madrid na sreću osvojio, najsretnija ekipa itd..
Toliko je sranja izvalio, da je malo reći da je klaun.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Klaun, jer na ovom gore snimku govori da je Madrid na sreću osvojio, najsretnija ekipa itd..
Po cemu?
Ljudi pamte onaj gol protiv Leverkuzena i po tome misle da je Zidan najbolji Realov vezni ikad...nesto slicno kao Kai Havertz sto i dalje ima kredita u Celsiju zbog gola u finalu protiv Sitija...
Nadam se da će ispuniti dječački san na ljetoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:41Hahahah kakva bolesna statistika kod Joška u LP ove sezone.
Ma skup će bit, ne mislim da FSG želi ulazit u borbu sa Cityjem i Realom u bidding war. A mislim da će i jedni i drugi ići po njega.Arvid je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:42Nadam se da će ispuniti dječački san na ljetoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:41Hahahah kakva bolesna statistika kod Joška u LP ove sezone.![]()
Bio je Aguero u Cityu pa nije imao veće brojke u ovom broju odigranih mečeva. A bolji je od Vlahovića i Mitrovića zajedno kao i Jovića.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:49a ovaj "pundit" na Areni 'ladno rece da bi Jovic, Mitrovic i Vlahovic imali vece brojke od Haalanda da igraju u Cityu
Ma ne možeš gore od ovog Richardsa, kaže prošle godine, tek tad se uvjerio da je Benzema na levelu Kanea, to je najgori take koji sam čuo u životu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:49a ovaj "pundit" na Areni 'ladno rece da bi Jovic, Mitrovic i Vlahovic imali vece brojke od Haalanda da igraju u Cityu
a Jokic bi bio i najbolji asistentakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:49a ovaj "pundit" na Areni 'ladno rece da bi Jovic, Mitrovic i Vlahovic imali vece brojke od Haalanda da igraju u Cityu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.