Posteno,pozdravljam odlukuManijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:58Karte ce dobiti 90% oni koji su aktivni na gostovanjima i koji su clanovi grupe
Nece svako moci kupiti
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
lijepistrah
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Samo da kazem da to nije zvanicna odluka, to su samo moje pretpostavke i vjerujem da ce biti takolijepistrah je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:01Posteno,pozdravljam odlukuManijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:58Karte ce dobiti 90% oni koji su aktivni na gostovanjima i koji su clanovi grupe
Nece svako moci kupiti
Jednostavno dodes u Konjic i kupis kartu i gledas utakmice sa centralne tribine...
-
lijepistrah
- Kontakt:
Ako bude karata druze, u tome je stvar, ispod ruke se prodaju ko da je liga sampiona, ne znam hoce li se prodavati normalno na dan utakmice, ko je u mogucnosti da prije obezbjedi kartu, nek kupi
ima i jedna tribina nesluzbena,ispod pruge...tu ti i ne treba kartalijepistrah je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:20Ako bude karata druze, u tome je stvar, ispod ruke se prodaju ko da je liga sampiona, ne znam hoce li se prodavati normalno na dan utakmice, ko je u mogucnosti da prije obezbjedi kartu, nek kupi
-
lijepistrah
- Kontakt:
Na kraju krajeva i pruga hahaha
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Zavrsit ću vam ja karte s udarnom ekipom anonimno i zgembopopuslic,ako bude trebalo
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma ljubi majka huligana sportsport,što je on opasanzeljodogroba je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:48Djecak, ti sebi ne mozes dvicu iz tjelesnog sredit, kasno je hajmo hapa pa spavanje
Na osnovu liga i klubova u kojim su igrali sigurno da se ne mogu porediti, na osnovu kvaliteta koji posjeduju jedan i drugi sigurno se mogu porediti. Hodzic je prije par sezona isao vani gdje ocigledno nije uspio, iz kojih razloga ne znam al svako ko imalo prati fudbal zna da se mnoge stvari moraju poklopit kad neko iz nase lige ode vani da bi uspio na pravi nacin. Bar je to moje subjektivno misljenje, ne mora znacit da sam u pravu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:54Vidi brt ne mozes prcica i hodzica staviti u isti recenicu al nikakoestufi98 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:24Kako bolan nije za repke, pa neki polovnjaci dobijaju pozive, Prcic redovan na okupljanjima a ni u kom smislu nije bolji od Hodzica, bar po meni... Drugo je to sto je nasa liga previse podcijenjena i vecina ljudi su mišljenja da najbolji igraci iz nase lige nemaju mjesta u reprezentaciji, a to nije tacno. Siguran sam da Hodzic ima kvalitet makar da ga pozovuManijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:14
Budimo realni niko iz nase lige nije za repke bez obzira bio nas igrac il tudji
I zaboravio si Prcica i Hadziahmetovica jos ako mali Huseinbasic dodje …
Prcic igro u Seriji A , la ligi i sad opet u Ligi 1
Znaci tri lige petice i nije nikad igro izvan lige petice
A hole koliko god ga mi svi voljeli cinjecina je da nema minute izvan nase lige
A nasa liga nije potcijenjena vec je qarina u pordjenju sa ostalim
Rezultati sve govore kosovo koje je historjiski gledano u fusbalu qarina za nas ali imali su klub u grupnoj fazi
Mi jos nemamo i tu je kraj price
Lagano napreduje liga ali to je jos tanko
Ja ću se popet na Glaviticevo ima jaran vikendicu i pogled vidi se janje na Jablanici kad se okrece.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Nije uspio vani zato sto nije bio kvalitet , a ivaj drugi je u ligi petice zato sto je kvalitetanestufi98 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 00:16Na osnovu liga i klubova u kojim su igrali sigurno da se ne mogu porediti, na osnovu kvaliteta koji posjeduju jedan i drugi sigurno se mogu porediti. Hodzic je prije par sezona isao vani gdje ocigledno nije uspio, iz kojih razloga ne znam al svako ko imalo prati fudbal zna da se mnoge stvari moraju poklopit kad neko iz nase lige ode vani da bi uspio na pravi nacin. Bar je to moje subjektivno misljenje, ne mora znacit da sam u pravu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:54Vidi brt ne mozes prcica i hodzica staviti u isti recenicu al nikakoestufi98 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:24
Kako bolan nije za repke, pa neki polovnjaci dobijaju pozive, Prcic redovan na okupljanjima a ni u kom smislu nije bolji od Hodzica, bar po meni... Drugo je to sto je nasa liga previse podcijenjena i vecina ljudi su mišljenja da najbolji igraci iz nase lige nemaju mjesta u reprezentaciji, a to nije tacno. Siguran sam da Hodzic ima kvalitet makar da ga pozovu
Prcic igro u Seriji A , la ligi i sad opet u Ligi 1
Znaci tri lige petice i nije nikad igro izvan lige petice
A hole koliko god ga mi svi voljeli cinjecina je da nema minute izvan nase lige
A nasa liga nije potcijenjena vec je qarina u pordjenju sa ostalim
Rezultati sve govore kosovo koje je historjiski gledano u fusbalu qarina za nas ali imali su klub u grupnoj fazi
Mi jos nemamo i tu je kraj price
Lagano napreduje liga ali to je jos tanko
Ali neq sta napredovo je hola dosta
A to za nase igrace vani je normalno jer nema klupskog uspjeha u europi , nit nam repka igra svjetska i europska
da bi nase trziste zanimkjivo bilo moras imat ovo gore
A mi nemamo zato rijetko ko veliki ce i pogledat nase ihrace a kamoli dati preko 500.000 eura za nekog
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 23 feb 2023, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Danas u shopu prodaja karata od 12 do 18
Cijena karte 5 km
Organizovanog prijevoza nema ali bice organizovan zajednicki polazak auta
Cijena karte 5 km
Organizovanog prijevoza nema ali bice organizovan zajednicki polazak auta
Da li je moguce da nam Bandic sudi
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Meni se cini da necemo igrati kup 1.marta
Prica se da je pomjerena nasa utakmica za dan ranije 28. februara? Je li to zvanicno?
-
demirza1921
- Kontakt:

Karte možete kupiti na stadionu Igmana , sudeći po prodaji bit ce sigurno 50,60% naših na "domaćoj" tribini.
SVI U KONJIC !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 18 gostiju.