FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 feb 2023, 20:12

Jbt gledam ovi naši juniori dobili danas Kolinu Ustikolinu 6:2, neki dan Unisa 5:1 ,pišem ovo jel su ove dvije ekipe u istoj ligi kao Čelik(Kolina dva boda manje od Celika ima ) i ta ekipa izbaci naš prvi tim,a juniori nam se sprdaju sa ekipama iz te lige :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 feb 2023, 20:18

miky_hz je napisao/la:
22 feb 2023, 20:12
Jbt gledam ovi naši juniori dobili danas Kolinu Ustikolinu 6:2, neki dan Unisa 5:1 ,pišem ovo jel su ove dvije ekipe u istoj ligi kao Čelik(Kolina dva boda manje od Celika ima ) i ta ekipa izbaci naš prvi tim,a juniori nam se sprdaju sa ekipama iz te lige :roll:
Ma šta se čudiš, bojkotovali Feđu, pogotovo ono go.vno na golu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 feb 2023, 20:20

Eh, ako su bojkotovali Feđu, a onakva atmosfera sa njim bila, šta će tek sada biti...

Hajrudin :clap:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 22 feb 2023, 20:24

mnon46 je napisao/la:
22 feb 2023, 20:18
miky_hz je napisao/la:
22 feb 2023, 20:12
Ma šta se čudiš, bojkotovali Feđu, pogotovo ono go.vno na golu.
Previše je ofirno da bi bilo slučajno, vjerujem da je bojkot Feđe od strane igrača rezultirao nažalost ispadanjem iz kupa.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 22 feb 2023, 20:26

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 feb 2023, 20:03
Amcho1 je napisao/la:
22 feb 2023, 19:55
hz033 je napisao/la:
22 feb 2023, 19:24
Vico koristi svaku priliku da ga sukne negdje, ovaj put kao bez publike. E ja i ekipica cemo sad namjerno otici pa taman ispred stadiona camili iako sam se dvoumio. Hvala savezu sto su mi promjenili misljenje!!!!
Igre su to velike, preslikano stanje sa države, gdje se samo gleda kako će se kontrirati ili smijestiti, uvijek blokiranje, negiranje i vožnja u rikverc, jednostavno ne daju naprijed. Tuga. Situacija im je olakšana jer mi kao narod generalno (preslik navijači) nismo složni i kao takvi smo debelo ranjivi, te takvo stanje omogućava lagano provođenje raznoraznih igrica u djela. Bitno je da Borac može igrati na svom stadionu, kofol malo kašnjenja kao alibi (i nama su kasnili). Cirkus... Ali ne vidimo mi to, nama je najlakše udariti po nama samima, možda i ne zaslužujemo bolje.

Tako je amcho1.

Da su onu sjemenaru obicnu posijali do sad bi pista travnjak bio.

Upravi zamjeram samo sto se borba ne vodi dan, konstantno se borba vodi. Zoves, pises, saljes saopstenja… a ne sjediti skrstenih ruku i nek nam ga Vista vico.

Sto kaze gore brat, kako su borcu travnjak zavrsili…

Zato se trebamo jos jednom ujediniti, energija se emituje i svaki pojedinac bitan. Doduse nemamo se sta ujediniti, predstava je iza zatvorenih vrata. Svakom gostu odgovara prazno gledaliste.
Sve si upravu Drug, ali činjenično stanje da mi kao narod možemo biti ujedinjeni samo kada smo na totalnom dnu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 feb 2023, 20:39

Dzaba mi krivimo Vicu, ovakve odluke se ne donose bez koncenzusa tjst i bosnje su digle ruke za ovo :puke:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 22 feb 2023, 20:58

esprit24 je napisao/la:
22 feb 2023, 20:39
Dzaba mi krivimo Vicu, ovakve odluke se ne donose bez koncenzusa tjst i bosnje su digle ruke za ovo :puke:
Bošnje su digle ruke i za odigravanje prijateljske utakmice repke sa Rusijom (cilj-loša reklama prema svijetu), vožnja u rikverc ponovo, jer očito i nažalost dobar broj Bošnja ima oraha u džepu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 feb 2023, 21:04

Pa ponuđeno je našima da igraju pred publikom u Doboju kod Kaknja, pa odbiše.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 feb 2023, 21:05

Amcho1 je napisao/la:
22 feb 2023, 20:26
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 feb 2023, 20:03
Amcho1 je napisao/la:
22 feb 2023, 19:55

Igre su to velike, preslikano stanje sa države, gdje se samo gleda kako će se kontrirati ili smijestiti, uvijek blokiranje, negiranje i vožnja u rikverc, jednostavno ne daju naprijed. Tuga. Situacija im je olakšana jer mi kao narod generalno (preslik navijači) nismo složni i kao takvi smo debelo ranjivi, te takvo stanje omogućava lagano provođenje raznoraznih igrica u djela. Bitno je da Borac može igrati na svom stadionu, kofol malo kašnjenja kao alibi (i nama su kasnili). Cirkus... Ali ne vidimo mi to, nama je najlakše udariti po nama samima, možda i ne zaslužujemo bolje.

Tako je amcho1.

Da su onu sjemenaru obicnu posijali do sad bi pista travnjak bio.

Upravi zamjeram samo sto se borba ne vodi dan, konstantno se borba vodi. Zoves, pises, saljes saopstenja… a ne sjediti skrstenih ruku i nek nam ga Vista vico.

Sto kaze gore brat, kako su borcu travnjak zavrsili…

Zato se trebamo jos jednom ujediniti, energija se emituje i svaki pojedinac bitan. Doduse nemamo se sta ujediniti, predstava je iza zatvorenih vrata. Svakom gostu odgovara prazno gledaliste.
Sve si upravu Drug, ali činjenično stanje da mi kao narod možemo biti ujedinjeni samo kada smo na totalnom dnu.
Tako je!
Kako bi se mi ujedinili da je upitno stanje kluba.
Nego ovako, svaka glupost nam smeta. Ima naravno i realnih idiotluka u klubu.
Umjesto da se zajedno borimo da se maknu neki ljudi ako se vec konstatovalo da stete klubu. Jok, daj bojkot 37mi po redu!
Hajrudin :clap:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 feb 2023, 21:07

Kako piše Klix, za takav rasplet je krivo samo rukovodstvo Sarajeva, koje je odbacilo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, gdje bi njihovi navijači mogli biti na tribinama.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 feb 2023, 21:23

Sada pojedinci podrzavaju Hajru, do nedavno podrzavali izjave Ayle i njenih pusikuraca da je on pokretac bojkota i cak vodja Hordi Zla.

Mi, pojedini, kad smo vam pricali koji su njegovi stavovi i sta je pricao na tom skupu, ovo sto sada pise na klixu, MNOGI SU OVDJE PISALI DA LAZEMO.

E eto ko govori istinu, ciji stavovi su istiniti i ko vas konstantno laze, petlja i manipulise s vama. Ayla i njeni pusikurci.

Samo uklucite mozak, i 2+2 su uvijek, ali uvijek 4.
- FKS -

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 22 feb 2023, 21:27

Ma sve ce ovo biti dobro. Trava ce se sredit i imat cemo extra teren sigurno vec brzo. Dovedena extra pojacanja. Ocekujem glat pobjedi u nedelju

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 feb 2023, 21:27

esprit24 je napisao/la:
22 feb 2023, 20:39
Davno ispričana prica, gotovo svi bošnjački članovi Izvršnog odbora NSBiH su Vicini igrači i oni sviraju po njegovim nogama. Oni ce za plate, dnevnice, honorare, putovanja, privilegije.......uraditi sve što se od njih traži.Da se sutra mi ili kone, Velež, Čelik.....nađemo pred gašenjem, oni prstom ne bi mrdnuli.
Evo ti primjer one konobarske seljačine i prijeratnog sarajevskog klošara i šibicara Fuada Čolpe koji predstavlja sarajevski kanton u Savezu. Pa znaš koliko njega zanima neki naš problem, problem kona.....pa ko lanjski snijeg, samo je tu da radi šta mu se kaže sa vrha, čovjek hladno glasao da igramo sa Rusuma.Jedini koji u tom Izvršnom odboru nije poslušnik i dizač ruku je Sisoje Husić, samo iz razloga što je milioner i sto mu plata, honorari i privilegije Saveza ne znače ništa.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 22 feb 2023, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 feb 2023, 21:28

Hajdeee je napisao/la:
22 feb 2023, 21:23
Sada pojedinci podrzavaju Hajru, do nedavno podrzavali izjave Ayle i njenih pusikuraca da je on pokretac bojkota i cak vodja Hordi Zla.

Mi, pojedini, kad smo vam pricali koji su njegovi stavovi i sta je pricao na tom skupu, ovo sto sada pise na klixu, MNOGI SU OVDJE PISALI DA LAZEMO.

E eto ko govori istinu, ciji stavovi su istiniti i ko vas konstantno laze, petlja i manipulise s vama. Ayla i njeni pusikurci.

istina je kao voda uvijek nadje put
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 22 feb 2023, 21:28

ko da im totmastom maže oči plava kalaštura
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 feb 2023, 21:29

Kako smo samo naivni i glupi, umjesto da mirno dočekamo prvenstvo, važne tekme u borbi za Evropu, ja moram čitati kojekakve spinove i nebuloze nebitnih ljudi

E moji pitari nikad pameti doci..

Tiha voda bregove valja!

Sretno momci u nedjelju, yebite izrode iz matične knjige rođenih!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 feb 2023, 21:34

E sta smo docekali da nas ova glupaca hebe u mozak ... jojojojojojjjjj
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 21:58

Hajdeee je napisao/la:

Ne bi ulazio u nikakve diskusije, ali eno onaj profil na instagramu bordo_prijatelji je zapratio Mirvić, čak koliko sam upratio i lajkao zadnje dvije objave.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 feb 2023, 22:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 feb 2023, 21:58
Hajdeee je napisao/la:

Ne bi ulazio u nikakve diskusije, ali eno onaj profil na instagramu bordo_prijatelji je zapratio Mirvić, čak koliko sam upratio i lajkao zadnje dvije objave.
Da, objavu "Šta smeta hordama?" i objava gdje se Ajla hvali...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 22 feb 2023, 22:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 feb 2023, 21:58
Hajdeee je napisao/la:

Koga boli kita sta on lajka ...
Instagramuse sa njim na celu su napravili instagram klub Sarajevo...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Sanchez87hz i 35 gostiju.