Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 13:23

HOPLIT je napisao/la:Porediti Beč i BL u ovom kontekstu je u najmanju ruku neozbiljno, isto važi za odigravanja italijanskog superkupa u Pekingu. Nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje ;) .
Igranje prijateljske utakmice je ok, odigravanje superkupa je nepotrebno dizanje tenzija kojih i bez toga ima previše, zato smatram da nam to ne treba.
Beograd nije preko bijela svijeta pa ko voli nek izvoli. Ja nikad nisam bio na utakmici CZ pa živim, i ništa manje ne volim Zvezdu zbog toga.
Cekaj,sto je neozbiljno,to moze biti neozbiljno i protivno samo nacionalistima koji sve mrze "preko Drine".Prvo je bila opcija da se igra u Chicagu sto su veciti odbili,pa se onda moglo ici u Australiu gde je kao i za Chicago sve placeno ali i to su odbili.Zatim je na red dosao Bec,ali sedam dana pred prvenstvo nikome ne odgovara da ide na taj put.
I dolazimo do RS,kazes prijateljska je ok,ali superkup nije. :? :roll:
Dolaze isti timovi,znaci situacija je ista,jer superkup je ustvari prijateljska,generalna proba samo eto sto imas neki trofej kao nagradu,ali vecina timova i u mnogo jacim ligama od Srbije i derbi utakmicama ulazi sa izmenjenim sastavima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 13:27

Devil je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Porediti Beč i BL u ovom kontekstu je u najmanju ruku neozbiljno, isto važi za odigravanja italijanskog superkupa u Pekingu. Nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje ;) .
Igranje prijateljske utakmice je ok, odigravanje superkupa je nepotrebno dizanje tenzija kojih i bez toga ima previše, zato smatram da nam to ne treba.
Beograd nije preko bijela svijeta pa ko voli nek izvoli. Ja nikad nisam bio na utakmici CZ pa živim, i ništa manje ne volim Zvezdu zbog toga.
Cekaj,sto je neozbiljno,to moze biti neozbiljno i protivno samo nacionalistima koji sve mrze "preko Drine".Prvo je bila opcija da se igra u Chicagu sto su veciti odbili,pa se onda moglo ici u Australiu gde je kao i za Chicago sve placeno ali i to su odbili.Zatim je na red dosao Bec,ali sedam dana pred prvenstvo nikome ne odgovara da ide na taj put.
I dolazimo do RS,kazes prijateljska je ok,ali superkup nije. :? :roll:
Dolaze isti timovi,znaci situacija je ista,jer superkup je ustvari prijateljska,generalna proba samo eto sto imas neki trofej kao nagradu,ali vecina timova i u mnogo jacim ligama od Srbije i derbi utakmicama ulazi sa izmenjenim sastavima.

Normalnim ljudima to ne bi trebalo smetati....Po tome bi i meni trebao smetati eventualni dolazak Galatasaraya na Grbavicu,prilikom obilježavnanja 90 godina Želje...Jer svi znaju izjave turskih zvaničnika o Bosni...kao njenom naslijeđi,itd....Naravno,tomine smeta,jer znam da dosta bošnjaka navija za Turske timove,i što se mene tiče neka gostuju .
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 feb 2011, 13:35

Superkup je zvanično takmičenje jedne države, prijateljska utakmica nije.
Nacionalista ( ja ni slučajno nisam jedan od njih) koji mrze u ovoj zemlji ima barem 80 %, samo što jedni to otvoreno priznavaju a drugi to znaju lijepo upakovati. U tome je problem dragi moj Devile. Politički kontekst se, iako politici nije mjesto u sportu, u slučaju odigravanja ovakve utakmice nažalost ne može izuzeti.
YNWA!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 19 feb 2011, 17:08

Супер "," $ на & $ је ? & евро ",$ наравно.С " $ " у " ' - $ " " $,& $ " ово ? $,? се $ $,наравно $ је " " ?,? не ' $ - $ $ " на ' $.
Све у ' & $ " ",& - $ се " " ?,& не ове $ $ $ ". :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 20:33

Koliko mogu da primetim neocekivano tih vikend nasih internacionalca,samo Despotovic sinoc za Gironu.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 20 feb 2011, 17:29

? " за " ?," ? за $ ".$ " $ у поразу %.
& $ - & " - & - &
ФСРС

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 feb 2011, 18:03

nije kuzmanovic pogodio

on je probio adlera
Thomas Müller - Fußballgott

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 21 feb 2011, 12:53

don_burza je napisao/la:nije kuzmanovic pogodio

on je probio adlera
Управо &,& &! :) :) :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 21 feb 2011, 20:16

evo sta je izjavio Ivan Obradovic: "Možemo na EP"

Ivan Obradović je dugo godina igrao za Partizan, iz kojeg je prešao u Saragosu. Sjajnog levog beka tada je u svojim redovima želeo Ajaks. To se, po holandskim medijima, nije promenilo. Skauti ponovo gledaju mečeve našeg reprezentativca, koji se nedavno oporavio od teške povrede kolena. Počeo je da igra za Saragosu i odmah dobio šansu i kod selektora Petrovića na prijateljskom meču sa Izraelom, koji je naša selekcija dobila sa 2:0.

Ivan Obradović je već dve godine na meti Ajaksa. Za poslednje interesovanje skauta, saznao je slučajno, iz novina.

"Iznenađen sam, jer je i pre potpisivanja za Saragosu postojala neka priča za Ajaks, nije se sve završilo kako sam planirao, ali posle dve godine i dalje sam im interesantan, i to prija, ako je isitina. Nisam razgovarao sa mojim menadžerom o tome, niti mi je bilo šta o tome rekao, tako da za sada ostaje na tome iz novina, ne mogu ništa više o tome kažem, ali mi je drago zbog toga", rekao je Obradović.

Od kako je prešao u Španiju, Obradovića su mučile povrede. Sada je, izgleda, i tome došao kraj.

"Osećam se dobro, imao sam par pehova prošle sezone, kada sam došao u Saragosu, ali evo ove sezone sve ide kako treba. Igram i ne igram, manje - više, na poslednjoj utakmici sam se nametnuo i nadam se da ću i za vikend protiv Atletiko Madrida dobiti šansu i početi utakmicu".

Obradović je bio deo tima koji se nije proslavio na SPu Južnoj Africi. Posle šampionata nije bio pozivan u tim. Novu priliku dobio je od novog selektora.

"Raduje me što sam ponovo u timu. Proveo sam dve, dve i po godine u reprezentaciji sa Radomirom Antićem, bilo mi je super, to je stvarno jedno lepo iskustvo. Kod novog selektora se nisam nametnuo, nije me bilo na jednoj prijateljskoj utakmici, i nije mi bilo drago zbog toga, ali evo opet sam tu, sa svojim drugarima. Prijala mi je ova nedelja u Izraelu, igrao sam 15-ak minuta, sasvim sam zadovoljan i nadam se da ću biti pozvan i za naredne kvalifikacione utakmice".

Srbija je praktično bez šansi za plasman na Euro, mada ima i onih koji ne misle tako. Obradović spada među optimiste.

"Fudbal je to, sve je moguće, pokazali smo na ovim prijateljskim utakmicama da možemo da igramo dobro. I van terena se dobro slažemo, bitno je da je atmosfera dobra. U narednim utakmicama imamo dobru šansu, sve zavisi od nas. Bodovna razlika nam ne prija, ali imamo kvalitet, to je ekipa koja se poznaje, igrali smo zajedno na Svetskom prvenstvu, par igrača se promenilo, ali sve je to isto. Sa ovim pobedama je samopouzdanje poraslo, tako da ćemo u naredne kvalifikacione mečeve ući dosta spremni, verujem da može da se ode na Evropsko prvenstvo".

Obradović je igrao u Srbiji, sada je u Španiji, možda će karijeru nastaviti u Holandiji. Osim nekoliko očiglednih razlika, on smatra da je fudbal svuda isti.

"Stadioni su puniji, bolji su tereni, nema velike razlike u treninzima, ali ima dosta kvalitetnih igrača, novac je tu presudan. Mi imamo dosta kvalitetnih mladih igrača u Srbiji, ali treba dosta ulagati u njih i izvesti ih na pravi put. Španci po kvalitetu nisu nešto preterano bolji od nas", rekao je Ivan Obradović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 17:55

Veliko priznanje za citav fudbal Srbije,dosao je u vidu sudije.Radi se o Miloradu Mazicu,jednom od najboljih sudija Srbije koji ce da "svira" revans mec na Anfieldu izmedju Liverpoola i Sparte.Ja trenutno ne mogu da se setim niti jednog sudije u novije doba koji je sudio neki mec u ovakvoj fazi EL a narocito LP.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2011, 18:28

Devil je napisao/la:Veliko priznanje za citav fudbal Srbije,dosao je u vidu sudije.Radi se o Miloradu Mazicu,jednom od najboljih sudija Srbije koji ce da "svira" revans mec na Anfieldu izmedju Liverpoola i Sparte.Ja trenutno ne mogu da se setim niti jednog sudije u novije doba koji je sudio neki mec u ovakvoj fazi EL a narocito LP.
Tog Mazica zovu u sudijskim krugovima i "Maznic". Toletov kadar. Nikakvo priznanje, vec samo potvrda trulosti naseg fudbala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 18:45

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:Veliko priznanje za citav fudbal Srbije,dosao je u vidu sudije.Radi se o Miloradu Mazicu,jednom od najboljih sudija Srbije koji ce da "svira" revans mec na Anfieldu izmedju Liverpoola i Sparte.Ja trenutno ne mogu da se setim niti jednog sudije u novije doba koji je sudio neki mec u ovakvoj fazi EL a narocito LP.
Tog Mazica zovu u sudijskim krugovima i "Maznic". Toletov kadar. Nikakvo priznanje, vec samo potvrda trulosti naseg fudbala.
Nema veze sto je on "Maznic",cast je za srpski fudbal da u knockout fazi ima sudiju pa makar on bio i licno Tole Karadzic.A Mazic u poslednjih godinu dana pa i vise nije imao toliko losih sudjenja,tek ono Javor-OFK-a kada su domaci hteli da ga likvidiraju. :lol: ,te onaj mec na Marakani protiv Jagodine kada je svirao penal kod 2:0 koji "nije" postojao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2011, 15:40

Futsal reprezentacija Srbije otputovala je danas u Roterdam gde ucestvuje na kvalifikacionom turniru za EP.Zreb nas pa mogu reci i nije nesta narocito pomilovao,u grupi smo sa Rusima,sa kojima skoro uvek tesko izlazimo na kraj,sa domacinom Holandijom koja nije suvi kvalitet,no davno sam ih poslednji put gledao, u onom mecu protiv BIH kada je BIH pobedila a Novoselac dao prekrasan gol makazicama,ali zbog domacinstva su nezgodni,te FInska koju moramo dobiti u poslednjem mecu ako bude odlucivao.
Sutra igramo prvu utakmicu protiv domacina,zatim u subotu protiv Rusa,te u nedelju sa Finskom.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2011, 22:04

Miralem metno 2 komada Anderlehtu... :)

Lazovic takodje strijelac za Zenit...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2011, 22:27

Milanovic u Palermu !

http://****.rs/news.php?id=45980

mislim da je on uz Subotica i Rajkovica buducnost na stoperskoj poziciji... + Nastasic i Cosic.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 feb 2011, 14:39

& " ?,? опет ?,$ ?..... :) :) :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 16:52

Osim fudbalera red je da se i Mazic i ostala petorka pohvali.Zaista onakvo sudjenje sinoc nisam ocekivao,bez jedne jedine velike greske koja mu moze doneti nizu ocenu,zaista sjajno.Da hoce ovako da nastavi i u JSL to bi bilo fenomenalno,ali tesko ce to da se dogodi,jer ipak tu ga ne gleda pola sveta,dok na evropskoj sceni uz Bobeka osvetljava obraz fudbala iz naseg dela evrope.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 feb 2011, 20:32

Devil je napisao/la:Osim fudbalera red je da se i Mazic i ostala petorka pohvali.Zaista onakvo sudjenje sinoc nisam ocekivao,bez jedne jedine velike greske koja mu moze doneti nizu ocenu,zaista sjajno.Da hoce ovako da nastavi i u JSL to bi bilo fenomenalno,ali tesko ce to da se dogodi,jer ipak tu ga ne gleda pola sveta,dok na evropskoj sceni uz Bobeka osvetljava obraz fudbala iz naseg dela evrope.
Bebeka. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 20:44

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Osim fudbalera red je da se i Mazic i ostala petorka pohvali.Zaista onakvo sudjenje sinoc nisam ocekivao,bez jedne jedine velike greske koja mu moze doneti nizu ocenu,zaista sjajno.Da hoce ovako da nastavi i u JSL to bi bilo fenomenalno,ali tesko ce to da se dogodi,jer ipak tu ga ne gleda pola sveta,dok na evropskoj sceni uz Bobeka osvetljava obraz fudbala iz naseg dela evrope.
Bebeka. ;)
A bio sam u dilemi da li je Zeljko Bebek ili Stjepan Bobek. :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 feb 2011, 21:02

Probaj sa Ivan Bebek. :idea:
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.