Zasluzio jest
Ali ostat ce mi u sjecanju tekma s Leotarom u Trebinju zivce mu izvukao Milovic kad Pidro planu mislim da je se culo i na prenosu

Jos uz to je Ilijaski zet

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zasluzio jest
Sve stoji. Liga za qrac, organizacija za qrac, Vico qrac...ali boli sto nase starlete ne rade nista da bar pokusaju zastititi klub. Evo objavili da nisu dobili zvanicnu odluku. I sta kad dobiju, jer je odluceno vec... Sklonit ce post sa fb o prodaji karata i tjt.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:43Ima li igdje na svijetu ovakvog ili bar sličnog cirkusa oko organizacije lige ?
Ja sve kontam ne može gore i jadnije a oni mene samo demantuju...
Nije ovo cirkus, ovo je anarhija od strane Vice, a što mi ti ne kontamo to je druga strana medalje. Ovde su krivi svi u klubu jer odmah ne dignu frku, mi sve nesto ćutimo a drugi naš hladno pisju i tako je već decenijama... Borac ne moze nikoga dobiti normalno, a to su Vici i kompanija svjesni, pa na sve moguće načine će probati da nas odmah u startu udalje od Evrope. Kome je ovo smiješno i drago i ko se ovim nasladzuje, a imai ih dosta na ovoj temu, sigurno nije navijac Sarajeva.
Jel ovo onaj srednjoskolac debil sto prijeti adresama?
Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira?Antikloc je napisao/la: ↑23 feb 2023, 07:53Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
U klubu nema niko ko ima konekcije sa fudbalskim svijetom. Zato se i desavaju ovakve stvari ,one pustaju karte u prodaju ,a NS otkazuje gledaoce isti dan. Sto znaci nas instagram predsjednik je samo uhvatio priliku da se slika sa Vicom a covjeka uopste ne poznaje. Jadno i bijedno.
I kako da fudbaleri igraju normalno u ovom cirkusu ? Kako da dodje ozbiljan trener kod nas ?? Da mu Ajlah kupuje igrace i odredjuje sastav ?
Naravno da se samo Mirzah uklapa u tu semu !!
Ništa onda, idemo.
"U periodu od februara do septembra 2021. godine u kojem nažalost zbog problema s pandemijom koronavirusa kao klub nismo imali nikakvu finasijsku pomoć od tadašnjeg vlasnika upravljačkih prava Nama i njegove poslovne grupacije iz Vijetnama. Jedina finansijska pomoć da bi izmirili finansijske obaveze kluba iz prethodnog perioda pored prihoda koje je klub direktno ostvarivao bila je pomoć Mirvića kao navijača i prijatelja kluba"ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 08:30Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira?Antikloc je napisao/la: ↑23 feb 2023, 07:53Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
U klubu nema niko ko ima konekcije sa fudbalskim svijetom. Zato se i desavaju ovakve stvari ,one pustaju karte u prodaju ,a NS otkazuje gledaoce isti dan. Sto znaci nas instagram predsjednik je samo uhvatio priliku da se slika sa Vicom a covjeka uopste ne poznaje. Jadno i bijedno.
I kako da fudbaleri igraju normalno u ovom cirkusu ? Kako da dodje ozbiljan trener kod nas ?? Da mu Ajlah kupuje igrace i odredjuje sastav ?
Naravno da se samo Mirzah uklapa u tu semu !!![]()
Odjesece glavu zmiji i zmije vise nema... Kad se mirvic povuce, onda mozete postaviti svog covjeka sa 6,5KM u djepu da odlucuje da li ce sijalice na frizideru kod igraca da rade i koliko virsli ce danas moci da igraci pojedu.
Zato što Mirvić ima dobre namjere i to je dokazao više puta. Na kraju krajeva i da ode očekivanja će biti manja i niko neće tražiti titulu svake godine. Ovako, što napisa neko jučer, imaš stalno neke milionere i milijardere u klubu, a nabija te Leotar, Sloga, Sloboda i Igman. Dakle, zadnje četiri ekipe lige te dobiju i ti ne vidiš ili nećeš da vidiš da nešto ne štima.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 08:30Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira?Antikloc je napisao/la: ↑23 feb 2023, 07:53Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
Odjesece glavu zmiji i zmije vise nema... Kad se mirvic povuce, onda mozete postaviti svog covjeka sa 6,5KM u djepu da odlucuje da li ce sijalice na frizideru kod igraca da rade i koliko virsli ce danas moci da igraci pojedu.
Ko to mi ?? Ja govorim iskljucivo u svoje ime. Moj je stav da Mirvaha i njegove quravele ,treba hovnjivom motkom tjerati. No,nije Mirvah glava,glava je Tan. Sad kad mu Mirvah neuspjesno sprzi jos jednu turu para sto mu je Tan dao,ne bi mu bio u kozi. S nama se moze zahebavati s Tanom ce tesko iciZipSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 08:30Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira?Antikloc je napisao/la: ↑23 feb 2023, 07:53Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, Beli98, bordobijeli, Direktorcic, endeende, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Haksss, macahz, Mahalac7, miguelramos, mire971, muhamedhulk, Pitar6785, pitara, Posejdon, StevieG8, TefalTava, zagorski, zlo87 i 139 gostiju.