FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 22 feb 2023, 23:36

H8Z7 je napisao/la:
22 feb 2023, 23:28
benko21 je napisao/la:
22 feb 2023, 23:26
slika
Pidroni
Zaslužio je momak vala :salut:
Šta mu je se sve psovalo vjerojatno mu je svanulo kad je otišao.
Zasluzio jest
Ali ostat ce mi u sjecanju tekma s Leotarom u Trebinju zivce mu izvukao Milovic kad Pidro planu mislim da je se culo i na prenosu :lolno:
Jos uz to je Ilijaski zet :)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 feb 2023, 23:43

Ima li igdje na svijetu ovakvog ili bar sličnog cirkusa oko organizacije lige ?
Ja sve kontam ne može gore i jadnije a oni mene samo demantuju...

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 22 feb 2023, 23:59

Ma i svi ovi tereni ce se pocet raspadat za godinu, dvije i nikom nista!
Jjebo ti Zimbabwe sta smo mi... pleme u sred europe...

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 23 feb 2023, 00:21

Ovdje toliko ima odrona i nebuloza,lako mozes dici ruku na sebe,LjUDI SHVATITE DA NAM KLUB VODE AMATERI, koje jesenas hajcanje za clanske i sezonske a necemo posteno pogledati 5 utakmica klub se potuca po selendrama i igra utakmice a klub suti i aminuje.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 01:03

ajdohordas je napisao/la:
22 feb 2023, 23:43
Ima li igdje na svijetu ovakvog ili bar sličnog cirkusa oko organizacije lige ?
Ja sve kontam ne može gore i jadnije a oni mene samo demantuju...
Sve stoji. Liga za qrac, organizacija za qrac, Vico qrac...ali boli sto nase starlete ne rade nista da bar pokusaju zastititi klub. Evo objavili da nisu dobili zvanicnu odluku. I sta kad dobiju, jer je odluceno vec... Sklonit ce post sa fb o prodaji karata i tjt.
Amateri i to ti jee
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 23 feb 2023, 01:42

Hajd sve ostale stvari, ali je li realno da preko instagram stranice (pod uslovom da je istina) saznajemo da je raskinut ugovor sa glavnim distributerom opreme. I sta sad, opet ne znamo je li postpisan novi ugovor sa Erreom pa se zato nista nije iznosilo u javnost ili na ljeto ganjamo novog distributera. Ma vracaj Legeu ili Royal za bolje i nismo
90!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 feb 2023, 04:30

Zar NS BH, nebi trebao po izboru naseg kluba da igra u vrapcicima utakmicu imati info mogul navijaci prisustovat utakmici..

Borac
Sliboda
Tc
Velez

Igrali sve utakmice sa domacim navijacima

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 23 feb 2023, 06:52

Navijaci fk aylah mirhah idite na utakmice ko vam brani :urnebes:
Do smrti odani!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 feb 2023, 06:53

cirkus :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 23 feb 2023, 07:11

FCUM je napisao/la:
23 feb 2023, 06:53
Nije ovo cirkus, ovo je anarhija od strane Vice, a što mi ti ne kontamo to je druga strana medalje. Ovde su krivi svi u klubu jer odmah ne dignu frku, mi sve nesto ćutimo a drugi naš hladno pisju i tako je već decenijama... Borac ne moze nikoga dobiti normalno, a to su Vici i kompanija svjesni, pa na sve moguće načine će probati da nas odmah u startu udalje od Evrope. Kome je ovo smiješno i drago i ko se ovim nasladzuje, a imai ih dosta na ovoj temu, sigurno nije navijac Sarajeva.
Evo i oni tebe selame!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 feb 2023, 07:16

FK Rasulo
ISTINA ZA VEDRANA!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 07:29

BordoBBoja je napisao/la:
22 feb 2023, 22:58
slika
Jel ovo onaj srednjoskolac debil sto prijeti adresama?

P.S a pritom krije svoju pravu adresu :urnebes: mangup

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 feb 2023, 07:38

mi smo sami sebi dovoljni, i da smo sami u ovoj zemlji bez srba i hrvata, bili bi podjeljeni na plemenske zajednice ko jemen.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 feb 2023, 07:53

FCUM je napisao/la:
Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
U klubu nema niko ko ima konekcije sa fudbalskim svijetom. Zato se i desavaju ovakve stvari ,one pustaju karte u prodaju ,a NS otkazuje gledaoce isti dan. Sto znaci nas instagram predsjednik je samo uhvatio priliku da se slika sa Vicom a covjeka uopste ne poznaje. Jadno i bijedno.
I kako da fudbaleri igraju normalno u ovom cirkusu ? Kako da dodje ozbiljan trener kod nas ?? Da mu Ajlah kupuje igrace i odredjuje sastav ?
Naravno da se samo Mirzah uklapa u tu semu !!

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 feb 2023, 08:30

Antikloc je napisao/la:
23 feb 2023, 07:53
FCUM je napisao/la:
Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
U klubu nema niko ko ima konekcije sa fudbalskim svijetom. Zato se i desavaju ovakve stvari ,one pustaju karte u prodaju ,a NS otkazuje gledaoce isti dan. Sto znaci nas instagram predsjednik je samo uhvatio priliku da se slika sa Vicom a covjeka uopste ne poznaje. Jadno i bijedno.
I kako da fudbaleri igraju normalno u ovom cirkusu ? Kako da dodje ozbiljan trener kod nas ?? Da mu Ajlah kupuje igrace i odredjuje sastav ?
Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira? :urnebes:

Odjesece glavu zmiji i zmije vise nema... Kad se mirvic povuce, onda mozete postaviti svog covjeka sa 6,5KM u djepu da odlucuje da li ce sijalice na frizideru kod igraca da rade i koliko virsli ce danas moci da igraci pojedu.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2023, 08:33

Aduka87 je napisao/la:
22 feb 2023, 23:07
Iz kluba se oglasili da nisu dobili nikakvu inf od saveza povodom zabrane dolaska na utakmicu :rol:
Ništa onda, idemo.
A kad poljubimo vrata, direktorica da nam plati troškove i odštetu što smo džabe išli.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 08:36

ZipSarajevo je napisao/la:
23 feb 2023, 08:30
Antikloc je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira? :urnebes:

Odjesece glavu zmiji i zmije vise nema... Kad se mirvic povuce, onda mozete postaviti svog covjeka sa 6,5KM u djepu da odlucuje da li ce sijalice na frizideru kod igraca da rade i koliko virsli ce danas moci da igraci pojedu.
"U periodu od februara do septembra 2021. godine u kojem nažalost zbog problema s pandemijom koronavirusa kao klub nismo imali nikakvu finasijsku pomoć od tadašnjeg vlasnika upravljačkih prava Nama i njegove poslovne grupacije iz Vijetnama. Jedina finansijska pomoć da bi izmirili finansijske obaveze kluba iz prethodnog perioda pored prihoda koje je klub direktno ostvarivao bila je pomoć Mirvića kao navijača i prijatelja kluba"

"Ne znam da li ste znali, ali u skladu s odlukom Skupštine povjerilaca u jednom sudskom predmetu zbog novčanog dugovanja iz prošlosti, klub je bio na 30 dana od otvaranja stečajnog postupka, tako da nikada neću zaboraviti bezbroj sastanaka kojim sam kao član UO prisustvovao s tadašnjim predsjednikom Kusturicom sa stečajnim sudijom, stečajnim upravnikom i stečajnim povjeriocima da bi zaustavili otvaranje stečajnog postupka protiv kluba... I sada imam tu odluku u kancelariji. Ne ponovilo se." Hajrudin Kapetanović

Kako smo krenuli ponovice se itekako. Pa imas ih ovdje sve bi dali da ode Mirvić, samo da kazu jesam vam reko. Nakotilo se debila ovdje, nema ih na svim temama zajedno! Qurac me zaboli i za Ajlu i za bilo koga u klubu, vise volim svakog iskrenog navijaca FKS nego i jednog od njih. Ali ljudi nikako da shvate da je MIRVIĆ ovdje glavni lik i tjerati neke ljude koji njemu odgovaraju nema smisla nikakvog.
Ovo boldirano posebno za ove debile sto prizivaju sve i svasta!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 feb 2023, 08:40

Antikloc je napisao/la:
FCUM je napisao/la:

Zato što Mirvić ima dobre namjere i to je dokazao više puta. Na kraju krajeva i da ode očekivanja će biti manja i niko neće tražiti titulu svake godine. Ovako, što napisa neko jučer, imaš stalno neke milionere i milijardere u klubu, a nabija te Leotar, Sloga, Sloboda i Igman. Dakle, zadnje četiri ekipe lige te dobiju i ti ne vidiš ili nećeš da vidiš da nešto ne štima.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 feb 2023, 09:00

Upitne su vala i njegove namjere, kad vidis kakve objave lajka na onoj stranici i kakve komentare lajka na zvanicnoj. Jedino ako zamislja gradit fudbalski klub bez navijaca. A vec je duboko usao u taj rat i sukob sa Hordama.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 feb 2023, 09:00

Antikloc je napisao/la:
FCUM je napisao/la:

Ko to mi ?? Ja govorim iskljucivo u svoje ime. Moj je stav da Mirvaha i njegove quravele ,treba hovnjivom motkom tjerati. No,nije Mirvah glava,glava je Tan. Sad kad mu Mirvah neuspjesno sprzi jos jednu turu para sto mu je Tan dao,ne bi mu bio u kozi. S nama se moze zahebavati s Tanom ce tesko ici :mrgreen:
A kad smo vec kod virsli,tada smo bili beton za ovo Mirvahovo Sarajevo. Igracki ,rezultatski a isto tako po radu uprave.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”