Đuturum si pa ti se halali

Da uprave hoće lahko mogu doći do rješenja. Problem je što se neće...tabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:32Moglo je, ali bi u tom slučaju mi bili “domaćin” i samim tim bi trebali dobiti većinu stadiona. Koliko bi to vaša uprava a i navijači dopustili?kolezeljovac je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:32Jedna stvar mi nije jasna, uprave naše su se mogle dogovoriti. Kako?
Pa evo da se ovaj derbi odigrao na Grbavici, a da se u trećem krugu bez obzira na tabelu i onaj raspored koji zavisi od pozicije na istoj utakmica igra na Koševu (pod uslovom da se Koševo završi do tad).
Zar nije moglo nešto ovako majku mu....
Cuj nemaju nikog u savezu a Dzemidzic im titulu donio, prekino prvenstvo kad im je odgovaralo haha popunjeni ste vi po vertikali samo vam od odlaska Begica fali predsjednik.
mrs u tri picke materineNAPADAJ je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:22Cuj nemaju nikog u savezu a Dzemidzic im titulu donio, prekino prvenstvo kad im je odgovaralo haha popunjeni ste vi po vertikali samo vam od odlaska Begica fali predsjednik.
Sto se tice politike nije vas Tan na googlu nasao i dok nije ridjobradi aminovo nije se ni zavrsilo.
Hajde lijepi pucaj... U šta?
Eh može, ti si kole ozbiljan i normalan insan. Ja sam samo ozbiljan. Hoćemo kakav avatar, potpis, dvije sedmice? Ono klasika, tebi pobjeda Željkana, meni Mirzine ekspedicije, remi nikom ništa. Otvoren sam za prijedloge s tvoje strane.
Hoćemo sabriju iduće kolo protiv Borca kući ako može
Haha ma jok, doce vam kazlagic (sabrija II) A unistice nas petrovic u Nedelju, ode ovo u X, ko kuca, da niko ne prilazi boycu. Ne ljudi poklopili kompletno kolo sudijama, mamu im yebem.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 feb 2023, 10:36Hoćemo sabriju iduće kolo protiv Borca kući ako može![]()
Standardno Balja, ništa novo.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2023, 11:45Haha ma jok, doce vam kazlagic (sabrija II) A unistice nas petrovic u Nedelju, ode ovo u X, ko kuca, da niko ne prilazi boycu. Ne ljudi poklopili kompletno kolo sudijama, mamu im yebem.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 feb 2023, 10:36Hoćemo sabriju iduće kolo protiv Borca kući ako može![]()
Dogovorenojoker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 10:18Eh može, ti si kole ozbiljan i normalan insan. Ja sam samo ozbiljan. Hoćemo kakav avatar, potpis, dvije sedmice? Ono klasika, tebi pobjeda Željkana, meni Mirzine ekspedicije, remi nikom ništa. Otvoren sam za prijedloge s tvoje strane.![]()
Ne moze Hifa odluciti bez dozvole kluba ! Nije ni Ligata odlucio sam od sebe da otme broj od bolesne djece i dodijeli ga vama...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:52To je hifa odlucila a ne mi
Nasi navijaci imaju popust na gorivo