Ulaže Ajla u bordo prijatelji na instagramu, on glupan prati stranicu. I da ona licno pise ako ko ne vjeruje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde vidjet ćemo kakav je taj U15 trener, pretpostavljam da je to Dogan znao njegove kvalitete još dok je radio tamo pa ga doveo.
Generalno vjerujem u Dogana, odličan je stručnjak, vjerujem da mu treba i vremena da posloži to sve kako on smatra da treba.
[/quote]
Dogan je odlican, stranan profesor i predavacc, teoreticar. Vidjet cemo kako to u praksi izgleda jer nije isto prenositi znanje, i koristiti ga u radu.
Za Hasancica bukvalno nema opravdanja i to je samo pokaz u kom smijeru se razvijaju stvari. Ima jos pokaznih stvari ali nije za foruma. Uglavnom, bio sam u "akademijama" sa vise od duplo manjim budzetom od naseg, koji prave igrace za top evropske klubove... ali tamo rade mladi, skolovani momci od 25-35 godina, zeljni rada po 5-10 sati dnevno, svaki dan, analiziranja, pracenja utakmica, treninga itd... Ako nema rezultat i kvalitet proizvoda, lijepo se pozdrave sa njim i dovedu novoga... bosna je jedina zemlja u evropi gdje treneri u akademiji imaju ugovor za stalno

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dogan je odlican, stranan profesor i predavacc, teoreticar. Vidjet cemo kako to u praksi izgleda jer nije isto prenositi znanje, i koristiti ga u radu.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2023, 18:12Hajde vidjet ćemo kakav je taj U15 trener, pretpostavljam da je to Dogan znao njegove kvalitete još dok je radio tamo pa ga doveo.
Generalno vjerujem u Dogana, odličan je stručnjak, vjerujem da mu treba i vremena da posloži to sve kako on smatra da treba.
Za Hasancica bukvalno nema opravdanja i to je samo pokaz u kom smijeru se razvijaju stvari. Ima jos pokaznih stvari ali nije za foruma. Uglavnom, bio sam u "akademijama" sa vise od duplo manjim budzetom od naseg, koji prave igrace za top evropske klubove... ali tamo rade mladi, skolovani momci od 25-35 godina, zeljni rada po 5-10 sati dnevno, svaki dan, analiziranja, pracenja utakmica, treninga itd... Ako nema rezultat i kvalitet proizvoda, lijepo se pozdrave sa njim i dovedu novoga... bosna je jedina zemlja u evropi gdje treneri u akademiji imaju ugovor za stalno

[/quote]
Dogan i Akademija FKS
teorija-------> praksa
vidjet cemo vrlo brzo kada "ispari" radi dosadasnjih, a pocne se prikazivati rad sadasnjih. Dakle, godinui pol do dvije...
-
- Kontakt:
Sad vec mozemo pricati da imamo i najuspjesniju administraciju ikad, uspjeli su registrovati svih 9 pojacanja.
-
- Kontakt:
Može li mi neko ko je gledao pripreme zrinje i kup reći kako igraju?
Što se kupa tiče, realno nisu se ni oznojili, sa pola snage dobili. Na prekidima standardno jaki, imaju Bilbiju znači dobri subordobijelisampion je napisao/la: ↑23 feb 2023, 19:44Može li mi neko ko je gledao pripreme zrinje i kup reći kako igraju?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Plus uspjeli pustiti u prodaju karte za utakmicu na kojoj nema publikeZipSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 19:39Sad vec mozemo pricati da imamo i najuspjesniju administraciju ikad, uspjeli su registrovati svih 9 pojacanja.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da smo neki navijači, trebali bi kupiti ulaznice bez obzira što je zabranjeno ići na utakmicu.
Cim odstupi krava, masnokosi narkos, i celava ubleha.
Podrska za akcije, bilo kakve.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ja bih prvi kupio nekoliko karti da ne bojkotujem, odnosno da nije Mirza postavljen za trenera nakon upozorenja navijaca da ga ne postavljaju zbog problema od prije
Ako jedini iskreni navijaci, tj. Hz objave takvu akciju, rado cu se pridruziti sa 20 ulaznica
NEMA NAZAD
Mirza nije tu doživotno, Mirvić radi dobar posao. Treba Mirviću pomoći da ostvari što je planirao. Ja uzimam sezonske ulaznice od nekoliko niželigaša a ne idem ih gledati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 20:48Ja bih prvi kupio nekoliko karti da ne bojkotujem, odnosno da nije Mirza postavljen za trenera nakon upozorenja navijaca da ga ne postavljaju zbog problema od prije
Kako se to mjeri, ko je iskreni navijač ?
Tako sto je protiv tebe i svega sto ti i kenohz podrzavate
NEMA NAZAD
Definisi mi dobar posao?fks74 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 20:57Mirza nije tu doživotno, Mirvić radi dobar posao. Treba Mirviću pomoći da ostvari što je planirao. Ja uzimam sezonske ulaznice od nekoliko niželigaša a ne idem ih gledati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 20:48Ja bih prvi kupio nekoliko karti da ne bojkotujem, odnosno da nije Mirza postavljen za trenera nakon upozorenja navijaca da ga ne postavljaju zbog problema od prije
- FKS -
mislis? Raspitaj se

Sta je ulozeno u akademiju
Mirvic je ulizio
Mnogo veca kuca u kojoj zive akademci, negdje sam gledao snimak kuca opremljena boli glava ne kuca vec VILLA SA 5 zvjezdica
MENSUR DOGAN
Platio dug ocistio kompletan tim od starih igraca doveo kompletno novu krv
Jer od
Od Dupovca i co nema nista sto (igman tacnij nas B tim) i pokazuje sa osvojenim zadnjim mjestom.. koji ce i ispast iz lige
To sto nije ekipa na 3 mjestu ima dosta i do ne sportski stvari i peha
Promjena stadion (imali 3/3)
Ilali peh sloboda penal u 93 min, zeljo go za2-2 u 95 min, sb 10 100% sansi dok je sb ima 0% polu sansu. Trener sb izjavio posle utakmice da je pobjec sa ovim bodom dok ljudi nisu se predomislili jer igrom to nismo zasluzili.. desava se to kodro protiv borca 98 godine za titulu protiv kona itd to je sport
Kao i utakmica protiv radnika kad smo osvajali 3 boda u zadnjoj sekundi handzic Tino ahmet
Mirvic je ulizio
Mnogo veca kuca u kojoj zive akademci, negdje sam gledao snimak kuca opremljena boli glava ne kuca vec VILLA SA 5 zvjezdica
MENSUR DOGAN
Platio dug ocistio kompletan tim od starih igraca doveo kompletno novu krv
Jer od
Od Dupovca i co nema nista sto (igman tacnij nas B tim) i pokazuje sa osvojenim zadnjim mjestom.. koji ce i ispast iz lige
To sto nije ekipa na 3 mjestu ima dosta i do ne sportski stvari i peha
Promjena stadion (imali 3/3)
Ilali peh sloboda penal u 93 min, zeljo go za2-2 u 95 min, sb 10 100% sansi dok je sb ima 0% polu sansu. Trener sb izjavio posle utakmice da je pobjec sa ovim bodom dok ljudi nisu se predomislili jer igrom to nismo zasluzili.. desava se to kodro protiv borca 98 godine za titulu protiv kona itd to je sport
Kao i utakmica protiv radnika kad smo osvajali 3 boda u zadnjoj sekundi handzic Tino ahmet
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 23 feb 2023, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, addi93, Aduka87, benko21, broj6, dark44, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], James1987, mnon46, nedimmmm1337, QUARESMA 18<<<, riki46, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, TefalTava, Vanja8, VolimoSarajevo i 214 gostiju.