Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Realno ovo je moralo biti 5-6 golova razlike u totalu, toliko su i bolje izgledali, i u prvoj utakmici se izmasilo, a evo i veceras previse.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nista bez Angela, ovo ostalo po mrvama hodalo.
A i sve situacije nisu ciste, tesko im je stvoriti visak cak i protiv 9 igraca u polju, izuzetno limitirana ekipa koja ne vidi se da ista radi na treninzima. Skup igraca kao da je neko sakupio na ulici.
Drugo poluvrijeme nigdje veze, jos Nantes pritisnuo s igracem manje. Lose lose, sve dok je ovaj na klupi i 1-2 klase ovako ce se igrati na neku izvlakusu, epizoda, crveni, trenutak genijalnosti pojedinca i to je to.
A i sve situacije nisu ciste, tesko im je stvoriti visak cak i protiv 9 igraca u polju, izuzetno limitirana ekipa koja ne vidi se da ista radi na treninzima. Skup igraca kao da je neko sakupio na ulici.
Drugo poluvrijeme nigdje veze, jos Nantes pritisnuo s igracem manje. Lose lose, sve dok je ovaj na klupi i 1-2 klase ovako ce se igrati na neku izvlakusu, epizoda, crveni, trenutak genijalnosti pojedinca i to je to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobije se 3-0 u gostima, a ovdje i dalje samo crnilo 

Nista specialno
Individualni potezi i crveni karton je bilo dovoljno
Di Maria
Individualni potezi i crveni karton je bilo dovoljno
Di Maria

Realno ovdje samo iz krajnosti u krajnost, sve zadrto ko magarad.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Najjace zadnjih 10 minuta kad su ih ovi stisnuli sa igracem manje a ujedno i realno stanje kakvo bi bilo da nema pojedinacne kvalitete
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT

Zadnja izmjena: J1897, dana/u 23 feb 2023, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Maksuz sam dosao da vidim sta italia kaze za ubjedljivo najboljeg kreativca u ekipin kojeg hejta i onda kaze da nije gledao 
Daj arsenal u ottavi.

Daj arsenal u ottavi.
Skontaj kako je sad meni. Kofol mi drago radi pobjede i Allegrija, a na drugu stranu ubi me sto cigan dade tri gola

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nije "cigan" kako zoves gospodina od cojka, inace, dao samo tri gola nego jedino sto nas cini imalo potentnim zadnjih mjeseci je kada on dobije loptu.
Kao chiesa onaj jedan period prosle sezone pa se povrijedi (i po mom skromnom misljenju nikada vise necemo gledati onaj vjetar na terenu).
Ma jasno, evidentan je napredak i rast njegovog kvaliteta otkako je dosao u Juve. Pogledaj samo njegove statistike sa pocetka i danas, a sve to zahvaljujuci iskljucivo Allegriju!dinoo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:06Nije "cigan" kako zoves gospodina od cojka, inace, dao samo tri gola nego jedino sto nas cini imalo potentnim zadnjih mjeseci je kada on dobije loptu.
Kao chiesa onaj jedan period prosle sezone pa se povrijedi (i po mom skromnom misljenju nikada vise necemo gledati onaj vjetar na terenu).
Naravno, to je bar jasno, mislim da ce se svi sloziti sa tim da allegri izvlaci maksimum iz kreativnih igraca...filuje ih loptama (na 65 metara od gola), napadaci su stalno u gol sansi, brz protok lopte sto se danas i trazi je nesto sto je allegri vec evo dvije sezone rasturio. Jednostavno protivniku ne damo da dise, ne dopustamo da pogleda na nasu polovinu.Italia je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:09Ma jasno, evidentan je napredak i rast njegovog kvaliteta otkako je dosao u Juve. Pogledaj samo njegove statistike sa pocetka i danas, a sve to zahvaljujuci iskljucivo Allegriju!dinoo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:06Nije "cigan" kako zoves gospodina od cojka, inace, dao samo tri gola nego jedino sto nas cini imalo potentnim zadnjih mjeseci je kada on dobije loptu.

Sve moze, samo nemoj blokPogba je napisao/la: ↑23 feb 2023, 01:31Pričaš pizdarije.
Jedina sramota je nastaviti braniti Allegria i jos se ponositi necim na sto ste upozoreni jos od Cardiffa od 2 forumasa ovdje prije svega.
Razumijevanje ti nije jača strana, jos malo ces reci da sam govorio da je Juve bio prime Real. Ovdje je na desetine puta objasnjeno na sta se tačno mislilo, do u detalje, ali logično da ti cujes samo sebe.
Sreca pa ti je jedan pajdo smor odustao, ali eto moramo tebe slušati jos. Ici ces na block listu naredni citat u vezi ove teme koja je obrađena uzduz i poprijeko.

Mi odavno ne diskutujemo o bilo cemu, a generalno diskusija na ovoj temi je umrla godinama unazad, za sto ste glavni krivci vi (al da ne ulazimo u to), zbog cega je i sam kvalitet na temi grohnuo na odvratan nacin. Ja znam kakva je bila diskusija dok smo bili 7. na tabeli, a gledaj ovdje posasti sinoc nakon pobjede od 0:3 u gostima. Znaci ovo je ANTI JUVENTUS tema i tu diskusija vise nema.
Ali svaki put kada ti i slicni slazete nesto ja cu vas citirati, da barem neki normalan narod koji cita komentare ne povjeruje u vase lazi. Od 2016/17 si ti i tebi slicni u kampanji anti Juve, anti Allegri, prenosis nekakve vijesti sa italijanskih foruma, mastas o nekakvim utopijama.. Covjece sad ce jos malo 10 godina kako ti mrzis klub za kojeg navijas zbog nekakvih imaginarnih ideala. Sto je okej, ali ne prosipaj svoj negativitet dalje.
U zadnji par godina si dosao tobe i elhamdulilah, mogu se citati tvoji postovi i stavovi od prvog do zadnjeg slova. Citiram te jer je post prigodan, ali kada si vidio da "mi" ovdje pisemo i velicamo lik i djelo Allegrija na svakom komentaru? Pa svako malo neko iz ove ekipe napise i kritiku za Allegrija, nsslaganje sa nekim stavovima, identificiramo greske. Jel Mig danima proziva igranje Woja, jel ja danima prozivam argentince?? Pa nije to kritika marketing direktoru vec Allegriju koji ih stavlja u tim, sto je normalno. Evo sjecam se one serije 8/8/0, gdje su svi poceli pisati da ovo nije sreca vec do trenera, i u tim komentarima je bilo najmanje ovih allegrijevaca.
Mi ovdje propagiramo i mislimo da je 100 problema oko i unutar kluba, izmedju ostalog i Allegri. Dok druga strana ISKLJUCIVO identificira Allegrija kao jedinog ultimativnog krivca za sve oko kluba. Znaci, bez Allegrija bi bilo sve odlicno i idealno. I sta da mi tu diskutujemo kada su takvi zadrti stavovi? A sjetit cemo se uvijek 18-19-20 sezona kada smo i vidjeli tu drugu stranu koju "ste" prizeljkivali.
Juventus pobjedi:
Nedovoljan broj golova,
Rezultat individualnog kvaliteta,
Ruzna igra
Juventus remizira ili izgubi:
Allegri **** li ti majku
I o cemu da pricamo ? Jesu li krajnosti iste ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
bice gusto. Fino alla fine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.