jel ovo spahić,prvi s desna?Pauk je napisao/la:Evo Edin Dzeko je i postao vrlo popularan kod cura odkad je prvak Njemacke
http://www.youtube.com/watch?v=shHbBC9t6do
Pogledajte oko 0:20 dvije plavke oko Dzeke
ps.Hocu i ja da budem prvak Njemacke
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
deni_m1312
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jel ovo Spaha sa njim,i ovaj sto ga zadaje fiziotarapeut repke i Sarajeva,ostale nemogu da prepoznam tacnije ne vidi se finoPauk je napisao/la:Evo Edin Dzeko je i postao vrlo popularan kod cura odkad je prvak Njemacke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el-fighter
- Kontakt:
Još ih boli glava od Džeke i kompanije, tako da još nisu došli sebi i nisu izabrali trebera. Akobogda Džeko na kraju kvalifikacija najbolji strijelac i BiH putuje JAR.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Fakat izgleda de je i Spahic tu, znam da su Dzeko i Spahic dobri prijatelji a Spahic je ovih dana vecinom u Sarajevu i Dubrovniku tako da je sigurno i on docekao Dzeku juce u Sarajevu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Najjače mi je kad ljudi vide Spahu u gradu po prvi put i začude se kako je sitne građe... **** ga kad ima srce LAVA!
hocu i ja da budem engleska kraljica, pa ne moze,,,,,,Pauk je napisao/la:Evo Edin Dzeko je i postao vrlo popularan kod cura odkad je prvak Njemacke
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ja sam očekivao da želiš biti plavalejla je napisao/la:hocu i ja da budem engleska kraljica, pa ne moze,,,,,,Pauk je napisao/la:Evo Edin Dzeko je i postao vrlo popularan kod cura odkad je prvak Njemacke
ps.Hocu i ja da budem prvak Njemacke![]()
![]()
![]()
![]()
al zato je dzekica bio u kantini ili kod fizioterapeuta ili na treningu dok si ga ti citavu godinu lomio
:D:D
Sad pici u Split kod senaida a vijerovatno ce i spahic sa njim.I onda ode u dubrovnik kod spahe.
Kad bi dzeko bio pametan pa da sune koju za spahica da ode u Wolsburg.
Ta liga i klub se ubili za njega ionako im treba jos jedan kvalitetan stoper sa Barzaglijem.Sad se Dzeko itekako pita za zdravlje u tom klubu.
Ta liga i klub se ubili za njega ionako im treba jos jedan kvalitetan stoper sa Barzaglijem.Sad se Dzeko itekako pita za zdravlje u tom klubu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mislim da je dugo vremena bilo polemike oko ovoga, ali je Senijadharishp je napisao/la:Sad pici u Split kod senaida a vijerovatno ce i spahic sa njim.I onda ode u dubrovnik kod spahe.
Kad bi Spahic dosao, a prica se da ce doci i Ibricic u Bundesku, zamisli obojica dodju u Vfl, a Dzeko i Miske ostanu... prava mala repka hehe. Naravno nema od toga nista, nego eto simpaticno zvuci ^^.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma u dusi sam ja plava.......emchoz je napisao/la:ja sam očekivao da želiš biti plavalejla je napisao/la: hocu i ja da budem engleska kraljica, pa ne moze,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma htio bi mene dzeko i smedju.......
dobra mi je ova..... hahaha....... nije ni meni lako.......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- FK Sarajevo
- Kontakt:
kamo srece ali ja mislim da ce ibricic ako bude biro izmedju werdera i wolfsburga izabrati werderGenghis je napisao/la:Kad bi Spahic dosao, a prica se da ce doci i Ibricic u Bundesku, zamisli obojica dodju u Vfl, a Dzeko i Miske ostanu... prava mala repka hehe. Naravno nema od toga nista, nego eto simpaticno zvuci ^^.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ma samo neka idu u vece klubove....to ce nam biti bolje i za repku...igrace jace utakmice!
- el-fighter
- Kontakt:
Džeko bi sada trebao progovoriti koju u Wolfsburgu za naše igrače tipa Spahića i Ibričića. Oni su kao stvoreni za Wolfsburg. Džeko sada ide na zaslužen odmor. Nadam se da će ostati u formi i da će u ovim prijateljskim utakmicama nastaviti igrati u ovom ritmu.
Velež do groba života mi moga
Heh, odigrao sjajnu 1 sezonu, polako neka samo nastavi za ovakvim igrama i u nastavku. Mnogi su tako propali, nosila ih euforija u propast, samo polako, mirne glave, ostalo će sve doći ako Bog da.
ma ja mislim da je za njega njemacka liga ne zato sto mislim da ne moze igrat u drugim nego cisto zato sto mu treba utakmica treba mu jos jedna sezena gdje ce biti standardan i steci rutinu i izgradit se ko igrac...ako ode u englesku vrlo lako se moze desit da sjedi na klupi i da ispadne iz fazona:) neam pojma nek mu je sa srecom:D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sada sam čitao o Magathu i kako je to išlo sa Džekom. Da krenem redom ipak treba ovo svako znati.
2007 Magath mazlumo nešto poslovno, najednom mu zazvoni mob . Zvao je predsjednik Vukova te gaodmah direktno pitao dali želi postati Manager i trener Vukova, Magath je odmah pristao. Došao je privatni avion od Vukova i tako je potpisan ugovor. Kada je došao imao je samo 12 igraća. Hanke bio prodan, Klimovitc također. Trebalo mu je napadaća. Tako se javio jedan manager i rekao ima jedan Edin Džeko. Kao što Magath kaže "Nikad prije nisam čuo za njega", igrao je Edin u Teplicama. Magath je poslao co-trenera(pomoćnog) da prati Edina te pregledao nekoliko DVD-a. Co-trener mu je rekao KUPI GA ODMAH. Magath je odmah otišau u Sarajevo te pričao sa Edinom i sa Babom mu. Kako kaže Feliks " Odmah je bio pristupačan, znao sam da ima potencijala i da je spreman za rad, trud , gledao me u oći dok sam mu sve pričao, ali ovakav brzi razvoj nisam očekivao".
Za Graifte je posebna prića, trebao mu je još jedan napadać. on zvao Jorginha bivšeg igrača Bayerna sada pomoćni trener u Brazilu, kaže dobar igrać i momak. Nije Magath bio siguran ko sa Džekom još su Francuzi željeli 8 miliona oštete, ipak je Magath rizikovo i ispaltilo mu se. Kako kaže niej nikad prije uložio toliko u jednog igrača naravno misle se na novce.
Za Marcelinha kaže da se nije uklopio u ekipu te da ga je zamjenio Misimovićem koji je fenomenalno igrao.
Eto bole me prste ali uživajte čitajući.
2007 Magath mazlumo nešto poslovno, najednom mu zazvoni mob . Zvao je predsjednik Vukova te gaodmah direktno pitao dali želi postati Manager i trener Vukova, Magath je odmah pristao. Došao je privatni avion od Vukova i tako je potpisan ugovor. Kada je došao imao je samo 12 igraća. Hanke bio prodan, Klimovitc također. Trebalo mu je napadaća. Tako se javio jedan manager i rekao ima jedan Edin Džeko. Kao što Magath kaže "Nikad prije nisam čuo za njega", igrao je Edin u Teplicama. Magath je poslao co-trenera(pomoćnog) da prati Edina te pregledao nekoliko DVD-a. Co-trener mu je rekao KUPI GA ODMAH. Magath je odmah otišau u Sarajevo te pričao sa Edinom i sa Babom mu. Kako kaže Feliks " Odmah je bio pristupačan, znao sam da ima potencijala i da je spreman za rad, trud , gledao me u oći dok sam mu sve pričao, ali ovakav brzi razvoj nisam očekivao".
Za Graifte je posebna prića, trebao mu je još jedan napadać. on zvao Jorginha bivšeg igrača Bayerna sada pomoćni trener u Brazilu, kaže dobar igrać i momak. Nije Magath bio siguran ko sa Džekom još su Francuzi željeli 8 miliona oštete, ipak je Magath rizikovo i ispaltilo mu se. Kako kaže niej nikad prije uložio toliko u jednog igrača naravno misle se na novce.
Za Marcelinha kaže da se nije uklopio u ekipu te da ga je zamjenio Misimovićem koji je fenomenalno igrao.
Gdje velis da si citao.inace dobar sastavRz88 je napisao/la:Sada sam čitao o Magathu i kako je to išlo sa Džekom. Da krenem redom ipak treba ovo svako znati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dao Feliks Magath intervju o njegovom radu u Wolfsburgu, imaš na Bild.de to, također na ostalim Njemačkim stranicama.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, COYGBiH, Cwirek, FerdinandF, hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 97 gostiju.