Po čemu to, Herr Ljevo, Bayern igra vrlo loše u Bundesligi? Pogledao li si neku od zadnjih utakmica?Bayern želi osvetu protiv Intera
Piše: H. Ljevo
Srijeda, 23.02.11. 09:49.
Jedan od najzanimljivijih duela osmine finala Lige prvaka igra se na Giuseppe Meazza stadionu gdje će se u reprizi prošlogodišnjeg finala sastati Inter i Bayern.
Inter je prošle sezone osvojio sve trofeje, ali više nema na klupi Josea Mourinha. Sada je tu Leonardo, koji je probudio ekipu iz kome u kojoj su bili prije dva mjeseca kada ih je vodi Rafael Benitez. Mladi brazilski stručnjak nema previše iskustva u Ligi prvaka, ranije je vodio samo Milan jednu sezonu, dok mu je na klupi Intera ovo prva utakmica u najjačem evropskom klupskom takmičenju.
S druge strane bavarsku momčad vodi Louis Van Gaal, kojem je ovo deveta sezona u Ligi prvaka. Bayern u Bundesligi igra vrlo loše, dok je u Ligi prvaka jedan od najboljih klubova prema statistici iz prve faze takmičenja.
Naime, Bayern je u grupnoj fazi skupio manje bodova samo od Reala, dok su samo Arsenal i Tottenham postigli više pogodaka. Protiv njemačkih klubova na svom stadionu Inter ima skor od 10 pobjeda, jednog remija i četiri poraza, dok je Bayern u Italiji slavio samo četiri puta u 17 utakmica. Dvije utakmice je odigrao neriješeno, dok se u Njemačku devet puta vraćao pognute glave.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
http://www.powerplaymanager.com/r219458
kako ste se usutarili ha,hastara vas jelde

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Mozda i bi strahovali kad mi imali od cega ali sada jednostavno nema razloga za toamell je napisao/la:kako ste se usutarili ha,hastara vas jelde![]()
![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
najavljeni sastavi
FC Internazionale Milano
_____________________J.Cesar______________________
Maicon_________Lucio_________Ranocchia__________Chivu
_______J.Zanetti_______Motta_________Cambiasso_______
______________Stanković_____Sneijder_________________
______________________Eto'o________________________
FC Bayern Munchen
______________________Kraft_________________________
Lahm_______Tymoshchuk______Badstuber__________Pranjic
___________Schweinsteiger___Luiz Gustavo_______________
Robben________________Muller____________________Ribery
______________________Gomez________________________
FC Internazionale Milano
_____________________J.Cesar______________________
Maicon_________Lucio_________Ranocchia__________Chivu
_______J.Zanetti_______Motta_________Cambiasso_______
______________Stanković_____Sneijder_________________
______________________Eto'o________________________
FC Bayern Munchen
______________________Kraft_________________________
Lahm_______Tymoshchuk______Badstuber__________Pranjic
___________Schweinsteiger___Luiz Gustavo_______________
Robben________________Muller____________________Ribery
______________________Gomez________________________
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
zieh die bayern leder hose aus
ne znam hocu li stici navratiti na forum do pocetka tekme, pa da napisem par rijeci.
da interisti ne misle kako smo lajavi, bahati isl. optimizam koji vlada kod mene nije iz razloga sto ja podcjenjujem inter, daleko bilo. cak sam vise zelio da je bayern izvukao milan (bez obzira na negativan skor sa tom ekipom). inter je svakako tezi rival, ali i sami znate da to nije to, kada jose ne diriguje.
gledajuci bayernove utakmice i konacno kompletiranje ekipe nakon svih tih pehova sa povredama, optimizam se sam od sebe namece. takav bi bio da igramo protiv bilo koje ekipe (osim mozda barce) tako da me pogresno ne shvatite kako ja omalovazavam talijansku ekipu.
znam da ste defanzivno jaci, defanzivno nastrojena ekipa, koja dolaskom leonarda pokusava da se nadigrava. primjetno je da je njegovim dolaskom inter postao efikasniji, ali je nerijetko i primao golove koji nisu bili bas uobicajni za ovu ekipu.
normalno je da su sanse podjednake, obje ekipe imaju svoje adute, sitnice mogu odluciti, svaka se greska skupo placa.
vazan faktor je i sudija (veceras utakmicu vodi madjar kassai, koji je interu vec sudio u porazu protiv t´hama).
Auf die Roten!!!
da interisti ne misle kako smo lajavi, bahati isl. optimizam koji vlada kod mene nije iz razloga sto ja podcjenjujem inter, daleko bilo. cak sam vise zelio da je bayern izvukao milan (bez obzira na negativan skor sa tom ekipom). inter je svakako tezi rival, ali i sami znate da to nije to, kada jose ne diriguje.
gledajuci bayernove utakmice i konacno kompletiranje ekipe nakon svih tih pehova sa povredama, optimizam se sam od sebe namece. takav bi bio da igramo protiv bilo koje ekipe (osim mozda barce) tako da me pogresno ne shvatite kako ja omalovazavam talijansku ekipu.
znam da ste defanzivno jaci, defanzivno nastrojena ekipa, koja dolaskom leonarda pokusava da se nadigrava. primjetno je da je njegovim dolaskom inter postao efikasniji, ali je nerijetko i primao golove koji nisu bili bas uobicajni za ovu ekipu.
normalno je da su sanse podjednake, obje ekipe imaju svoje adute, sitnice mogu odluciti, svaka se greska skupo placa.
vazan faktor je i sudija (veceras utakmicu vodi madjar kassai, koji je interu vec sudio u porazu protiv t´hama).
Auf die Roten!!!
Vom Jäger zum Gejagten
Napokon dosla srijeda i tekma
Nezz nesto sam optimista sto se tice rezultata veceras valjda jer igraju i Rib i Rob
Sretno nam i da izvucemo dobar rezultat za revans...

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- moustapha
- Kontakt:
Imamo super napad sa raspolozenim Riberijem i Robbenom, tako da mozemo ocekivati golove. Medjutim, imamo i kriticnu odbranu, zbog koje isto tako mozemo ocekivati golove u nasoj mrezi. Sa ovakvim Bayernom je ne moguce ocekivati dosadnu utakmicu, bez prevelikih uzbudjenja. To je ono sto nas prati od dolaska van Gaala.
Samo se nadam da cemo iz ovog duela izaci sa vise postignutih, nego primljenih golova.
Samo se nadam da cemo iz ovog duela izaci sa vise postignutih, nego primljenih golova.
#divovi
Znaci, ocakujem pobjedu Bayerna a i prolazak dalje u 1/4.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Robben protiv Sneijdera, Gomez protiv Eto-a, Stankovic protiv Riberyja
, van Gaal protiv Leonarda i konacno UMJETNOST protiv ANTINOGOMETA.
Ko ce biti bolji veceras (znam odgovor al' necu da vam kazem
)?
Bit ce golova veceras, u to sam ubijedjen.
Licno ne bih ima nista protiv remija sa dosta golova.
FC BAYERN!
[youtube][/youtube]

Ko ce biti bolji veceras (znam odgovor al' necu da vam kazem

Bit ce golova veceras, u to sam ubijedjen.
Licno ne bih ima nista protiv remija sa dosta golova.
FC BAYERN!
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Večeras očekujem tekmu sličnu onoj kad smo tukli Inter 2:0.
[youtube][/youtube]
Inter bi trebao biti nervozan ako u prvom poluvremenu ne postigne gol što bi na kraju moglo rezultirati i crvenim kartonima jer će sve biti napaljeno večeras da se dođe do pobjede.Moja prognoza je 2:1 ili 3:2 za Bayern.
[youtube][/youtube]
Inter bi trebao biti nervozan ako u prvom poluvremenu ne postigne gol što bi na kraju moglo rezultirati i crvenim kartonima jer će sve biti napaljeno večeras da se dođe do pobjede.Moja prognoza je 2:1 ili 3:2 za Bayern.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Upravo tako - napad koji ulijeva strah u kosti svakoj odbrani u Europi.moustapha je napisao/la:Imamo super napad sa raspolozenim Riberijem i Robbenom, tako da mozemo ocekivati golove. Medjutim, imamo i kriticnu odbranu, zbog koje isto tako mozemo ocekivati golove u nasoj mrezi. Sa ovakvim Bayernom je ne moguce ocekivati dosadnu utakmicu, bez prevelikih uzbudjenja. To je ono sto nas prati od dolaska van Gaala.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nekako cijeli dan imam pozitivan osjecaj i mislim da cete na kraju slaviti. Moja prognoza je 3-1 za Bayern. Ne znam sto ali mi ovaj rezultat prolazi kroz glavu par dana, a nadam se da ce na kraju biti i tako.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- pazzoetoogol
- Kontakt:
ubitacan napad
hajd da i to cudo veceras vidimo

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ubitačan napad?
Kapa dolje pomenutom trojcu (Ribery,Muller,Roben),ali Gomez je kloc,a kako vidim,on igra u vrhu napada.
Večeras je za vas najbitnije da zabijete gol.Inter čak i sa 1:0 ima 70% šansi odmah da prođe, i nula sa obje strane po meni bolje odgovara Interu,dakle,moje mišljenje je da večeras morate zabiti gol ako želite proći u 1/4 finala.

Kapa dolje pomenutom trojcu (Ribery,Muller,Roben),ali Gomez je kloc,a kako vidim,on igra u vrhu napada.
Večeras je za vas najbitnije da zabijete gol.Inter čak i sa 1:0 ima 70% šansi odmah da prođe, i nula sa obje strane po meni bolje odgovara Interu,dakle,moje mišljenje je da večeras morate zabiti gol ako želite proći u 1/4 finala.
You'll never walk alone.
izzo je napisao/la:Znaci, ocakujem pobjedu Bayerna a i prolazak dalje u 1/4.
Znaci i ja bi 100.000 maraka i to sve po 20 km

Thomas Müller - Fußballgott
Šta reći kad je sve toliko puta rečeno. Pobjeda večeras ne dolazi u pitanje. Čuj spora naša odbrana pored Eto'a, Stankovića, Sneijdera. Šta onda reći za njihovu odbranu pored Robbena, Riberya, Mullera.
Navijač Liverpoola dolazi sa strane i kaže da je Gomez kloc
Taj isti Mario o kome pričaš je u ovoj sezoni zabio 27 golova u 23 utakmice
U Evropi se ovakvom statistikom mogu pohvaliti samo Ronaldo i Messi.
Večeras će svim kritičarima Mario da ga šukne, ne skidajte gaće
Bojim se lijeve strane i Pranjića, bolje nek' Gustavo tu igra, a Pranjić uz Schweinsteigera može puno pokazati.
Navijač Liverpoola dolazi sa strane i kaže da je Gomez kloc

Večeras će svim kritičarima Mario da ga šukne, ne skidajte gaće

- schweinsteiger
- Kontakt:
cek,cek,ko ako se povrijedi :StorrenteS je napisao/la: urevanshu ce bit 3 : 0 za bayern akose ne povrede glavni igraci zato moramo sad tuc intera da nemoramo brinut ako se povrede glavni igraci jer ako se povrede glavni igraci pa zbog toga stosu povredeni glavni igraci bayern ne mogne racunati na ote povredjene glavne igrace onda bimoglo bit opasno jer znamo svi da je bayern druga ekipa ako se povrede glavni igraci tosmo vidili u ovoj sezoni jer su bili povredeni glavni igraci i zbog povrede glavni igraca mi zaostajemo za dortmundom jer to je isto da se barceloni povrede glavni igraci asvi znamo kosu barcelonini glavni igraci dakle xavi i inesta su barcini glavni igraci pa ti zamisli kakobi igrala barcelona dase povrede njihovi glavni igraci xavi i inesta barcelona bez glavni igraca bibila prosjek zato sto zivi od ta dva igraca koji su glavni igraci
zamisli da nama u proslim kvalama nisu igrali gölavni igraci a koi su to nasi glavni igraci pa znase da su nasi glavni igraci djeko i mishke pa mislisli da bi mi brez nasih glavni igraca dosli do baraza ja nemislim da bi mi brez nasi glöavni igraca dosli do baraza sta ti mislis bil bez glavni igraca dosli do baraza
znci robei i riberi su bayerovi glavni igraci a mi bez glavni igraca nismo isti jer glavni igraci pa preko njihar se igra a gal gonja taktiku preko ti igraca preko krila izato suto nasi glavni igraci a glavni interovi igraci su kante isamo jih je murino spasijo igrajuci odbranu sa jedanes igraca od koih su glvni igraci asvi znamo koi su to glavni igraci igrali u odbrani i murino je gonjao taktike da iglavni igraci moraju igrat u odbrani asad nejma murinja pasu glavniigraci slobodni a evovaj trener nema pojma kosumu glavni igraci pa ti glavni igraci rade sta hoce a znamo da ako se glavni igraci ne povinuju trenerovoj volji mogu samo upropastit klub jer glavni interovi igraci nisu dobri ko bayerovi glavni igraci jer su bayerovi glavni igraci bolji od interovi glavni igraca pa ce jiha glavni baerovi igraci pojsti

...jah,dzaba se raspravljat vise,odgledacemo tekmu veceras da vidimo kako smo mi bili upravu

#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Bavarci moji,hajmo s bismilom pocet ove presudne utakmice prvenstva,rjesavajuci ****...ovaj utakmicu po utakmicu 
[youtube][/youtube]
Hier ist Leben hier ist Liebe hier ist Feuer und auch
Leid Bayern München Deutschlands bester bis in aller Ewigkeit

[youtube][/youtube]
Hier ist Leben hier ist Liebe hier ist Feuer und auch
Leid Bayern München Deutschlands bester bis in aller Ewigkeit
#miasanmia
-
- Kontakt:
sa gomezom mullerom robbenom riberyem pa i kloseom 100% ce biti golova kod julija cezara, ali pored badstubera tymoschuka i krafta ne mozemo biti sigurni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.