Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Gotovo!!! Bravo ETH, kakav taktički masterclass u drugom poluvremenu. Vrhunski
Momci su izginuli u drugom poluvremenu, dvije razlicite ekipe izasle u dva poluvremena.
Drago mi je zbog Antonyja, ovakav nam treba za nastavak sezone.
Sa Marcusom da je sve u redu i idemo po prvi trofej od 2017.
Drago mi je zbog Antonyja, ovakav nam treba za nastavak sezone.
Sa Marcusom da je sve u redu i idemo po prvi trofej od 2017.
Barcelona nijednu šansu nije imala na utakmici, nije loše.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ostaviti Barcu na jednoj jedinoj sansi, i to u 90toj, je dobar znak.
Sada mozemo i ispasti komotno sto se mene tice.
Sada mozemo i ispasti komotno sto se mene tice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Koliko su samo volje i želje imali u drugom poluvremenu.. očigledno je da ih je onaj penal poljuljao i dobro je što smo izdržali da ne primimo drugi gol jer bi vjerovatno tad utakmica bila riješena. Na pauzi ten Hag dozvao igrače, odradio izmjenu o kojoj svi pričaju od kako je Weghorst došao. Koliko smo se zaželjeli ovakvih utakmica…
Nikad poraz, samo lekcija.
Zar ta šansa nije bio offside? Ne važi se to u mojoj teci.
Ako se za vikend što se tiče Uniteda sve poklopi,treba ganjati i ovu Europa ligu pa dokle se dogura!
Što se tiče prvenstva pored vodećeg dvojca mi smo najveći favoriti za top 4,sva ostala konkurencija je level ispod!
ETH radi opasan posao sa Unitedom,do vikenda i nove pobjede...
Što se tiče prvenstva pored vodećeg dvojca mi smo najveći favoriti za top 4,sva ostala konkurencija je level ispod!
ETH radi opasan posao sa Unitedom,do vikenda i nove pobjede...
Jedna Si Jedina
Moja Domovina....
Moja Domovina....
Ten Hag ima elitni mentalitet i znanje. To se već sad može zaključiti. Strašno dobar trener.
Velika pobjeda za ekipu. Ogromna. Jeste da nastavljamo na 4 fronta, ali već.u nedjelju imamo priliku jedan taj krunisati i sa ovim pristupom ova ekipa to može i zaslužuje. Valjda Rashford nije ozbiljnije povrijeđen. Djelovalo mi je kao umor i blago istegnuće prepona. Bio bi to.udarac za nas, ali se nadam da je ok.
Drago mi je zbog Antonya. Dobar i Garnacho po ulasku. Bruno ponovo kapitenski. Casemiro, Fred, Lisandro i Varane.
Velika pobjeda za ekipu. Ogromna. Jeste da nastavljamo na 4 fronta, ali već.u nedjelju imamo priliku jedan taj krunisati i sa ovim pristupom ova ekipa to može i zaslužuje. Valjda Rashford nije ozbiljnije povrijeđen. Djelovalo mi je kao umor i blago istegnuće prepona. Bio bi to.udarac za nas, ali se nadam da je ok.
Drago mi je zbog Antonya. Dobar i Garnacho po ulasku. Bruno ponovo kapitenski. Casemiro, Fred, Lisandro i Varane.
Da offside, jedina prilika greska De Gee.
Samo kada se vidi ovo, koliko United igra, a nema sirine nikako... ETH kapa dole..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Pobjeda trenera...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ulazak Antonya, Garnacha, taktičko pomjeranje Fernandesa u sredinu otvorilo barcinu odbranu. Fredov workrate u sredini fenomenalan + gol. Martinez i Varane pokidali nazad. Casemiro opet gigantska partija, highlight večeri kad je bacio onolikog Lewandovskog ko da je lutka u zaustavljanju kontre. Shaw postao zlatni standard nazad. Antony - dobar, dao je puno po desnoj strani. Rashford, nije dao gol, ali toliko pažnje odvlači na sebe, da to nije normalno. Nadam se da onaj start pred kraj nije rezultirao kakvom povredom. Garnacho, strašan mentalitet. Na nož igra.
Od Barce, moram reći da mi su mi Balde i Araujo vrlo lijep utisak ostavili. Baš ozbiljni igrači. S druge strane, De Jong, solida, ali ne mogu nikako da odgatam što šef baš njega toliko hoće.
Trenerski, ETH pojeo Xavia. Odveo leševe svlačionicu, nakon 15 minuta izašli neki novi igrači na teren. Plus taktičke izmjene koje su sve pogođene. Kapa dole.
Ako mogu birati, za narednu rundu bih volio Juve, da ga zapaprimo starim znalcima Pogbi i Di Mariji…
Od Barce, moram reći da mi su mi Balde i Araujo vrlo lijep utisak ostavili. Baš ozbiljni igrači. S druge strane, De Jong, solida, ali ne mogu nikako da odgatam što šef baš njega toliko hoće.
Trenerski, ETH pojeo Xavia. Odveo leševe svlačionicu, nakon 15 minuta izašli neki novi igrači na teren. Plus taktičke izmjene koje su sve pogođene. Kapa dole.
Ako mogu birati, za narednu rundu bih volio Juve, da ga zapaprimo starim znalcima Pogbi i Di Mariji…
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mene Bruno odusevljava, ove godine u prosjeku igra 93 minute, pogledas njegov presing od 45-90 minute, istinski kapiten. Martinez, stoper iz udzbenika, postavljanje, gradnja, izvlacenje, briljantan. Anthony se budi, jak karakter, pitanje vremen kad ce da ocepi. Sta reci za ETH, pametan da ono sto svi vide primjeni na terenu. Kod proslih trenera uvijek neko filozofiranje, inat. Sad uzeti trofej pa lagano dalje.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 23 feb 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma Bruno je masina ali precesto jeftino gubi lopte u sredini koje vode do odlicne sanse za protivnika, to mora da smanji da bi bio igrac svjetske klase.
Daj Romu u osminu, da ugostimo par poznatih lica.
Edit: Ipak ne moze Roma, daj Feyenoord onda.
Daj Romu u osminu, da ugostimo par poznatih lica.
Edit: Ipak ne moze Roma, daj Feyenoord onda.
Valjao bi Frenkie na ljeto, strašan igrač.
Dobro si, totalno sam zaboravio da bi ionako bio ponisten. Onda nijedna, rutinski.
Ali nemojte samo De Jonga molim vas, ziv se pojedoh cemu toliki hajp oko veznjaka koji se ne istice ni u jednom segmentu na terenu. Dva puta je loptu solidno prebacio za 180 minuta, nema potrebe dovoditi nekog od koga Fred za klasu bolje odigra dvije ovakve utakmice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Shategabri
- Kontakt:
Ganjajte RapinhuRooney88 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 07:25Dobro si, totalno sam zaboravio da bi ionako bio ponisten. Onda nijedna, rutinski.![]()
Ali nemojte samo De Jonga molim vas, ziv se pojedoh cemu toliki hajp oko veznjaka koji se ne istice ni u jednom segmentu na terenu. Dva puta je loptu solidno prebacio za 180 minuta, nema potrebe dovoditi nekog od koga Fred za klasu bolje odigra dvije ovakve utakmice.
Al spremite 150 miliona, ne da Barsa ispod
Koševo Zapad
Eh samo nam fali jos jedno krilo. 
Ako bi Barca bila za da proda tipa Pedria to bi vec bio posao stoljeca. Frenkie ima hajp, Pedri sve ostalo.
Ako bi Barca bila za da proda tipa Pedria to bi vec bio posao stoljeca. Frenkie ima hajp, Pedri sve ostalo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Shategabri
- Kontakt:
Pedrija i Gavija neće sigurno prodati.
I onog sivonju iz odbrane, Urugvajca.
To im je kičma. A i domaći igrači.
Ma zezam, kakav Rapinha, ja još ne vjerujem da im je Arsenal kao nudio 70 m za onu ublehu.
To što je njih obrnuo Leeds druga je priča.
Nije prvi put, imaju oni ćoraka na izvoz.
Casemiro još jedan doktorat sinoć, Varane skide Lewi gol
United i Real su uvijek poslovali na obostrano zadovoljstvo.
I onog sivonju iz odbrane, Urugvajca.
To im je kičma. A i domaći igrači.
Ma zezam, kakav Rapinha, ja još ne vjerujem da im je Arsenal kao nudio 70 m za onu ublehu.
To što je njih obrnuo Leeds druga je priča.
Nije prvi put, imaju oni ćoraka na izvoz.
Casemiro još jedan doktorat sinoć, Varane skide Lewi gol
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2023, 07:46
A za Pedria znam da nece, nego onako kad bih mogao birati izabrao bih samo njega. Ovo ostalo me nije previse impresioniralo u ovo utakmica sto sam ih pogledao ove sezone.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.