Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Zaslužili su momci za borbenost ovu pobjedu.
Idemo dalje pa šta bude. Jako loše vodjenje utakmice od strane selektora.
Idemo dalje pa šta bude. Jako loše vodjenje utakmice od strane selektora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A sarajlijama ti se majka i sestra redovno na belegije nabijaju za tvoje radno mjesto u seheru
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
To dok si radio u gradskoj cistoci u Sarajevu? **** moj dobri
92:48 - La Decima
Atmosfera super, nasi standardno jbg svako u skladu s ocekivanjima. Vrijedni pomena Gegic i Vrabac, kakva energija obojice. I kako brutalnu odbranu Vrabac igra tek se uzivo vidi
I ja sam se malo nadao da ih natrpamo ali kad se normalno sagleda gdje cemo ih 20 razlike dobit.

I ja sam se malo nadao da ih natrpamo ali kad se normalno sagleda gdje cemo ih 20 razlike dobit.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Krili smo da je kapiten imao napuknuto rebro. Došao je i rekao da će igrati kad bi umro.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I'ma li moderatora?? Trebao bi netko padobrance da smiri...
Jbt koliko se pingvina stvori...
Gegic odlican
Rober dobar
Halilovic ono njegovo +vazda jedan faul na trici
Kameni mora bolje
Vrabac energija
.........ostali 
Jbt koliko se pingvina stvori...
Gegic odlican

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 23 feb 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je Island zadnji. Poslije smo gubili od Rusa, Litvanaca i Francuza. Ne sjecam se jel jos neko bio ili samo ove 3.
Prije Islanda dobijali smo Holandiju i Izrael kako se ja sjecam. Vjerovatno sam zaboravio 1-2 utakmice ukupno u Mejdanu. Ako se ko sjeti nek pise.
Veceras ne znam sto Campara nije minute dobio. Ja bi cak i Sejficu dao koju minutu, ne moze toliko losiji od je.benog Kamenjasa.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dovoljno da zapamtim kako je bilo, sjecam se te tekme protiv Islanda gledao na moru, gorilo. Sad nazalost ni blizucoelho41 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 21:50Baš me zanima kolko si ti imo godina prije 10ak godinaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 feb 2023, 21:39Tuzlaci nek se poklope po ušima, atmosfera smiješna. Ni nalik onoj od prije 10ak godina u Mejdanu
Nisu ti izvori tacni, imao sam cak 10 godina kad je bila ta utakmica

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa upravu je momak, jest nesto slabije nego prije. Cini mi se sve je vise slucajeva da ljudi povedu i zenu i djecu na utakmicu pa onda dodje i od zene sestra sa njima i sl. Nemam nista protiv vec nesto drugaciji profil ljudi bude na tribinama sto bi uticalo na atmosferu. Mozda i nisam upravu da je tako.
A i ono najbitnije je kvalitet kosarke. Protiv Islanda je Teletovic djecu pravio, znam da je i sa centra znao pucati. Veceras svi na nogama u 3/4, sve se trese, vodimo nekih 4-5 razlike i akcija zavrsava tako sto Adin Vrabac puca tricu i promasuje naravno. Jbg sjednes onda.
To je kao reci nije Mejdan kao prije dok Sloboda igra, prije Diti dolazio Galatasaray i gubio u Mejdanu a sad ove hadalje je znalo i Posusje je.beno pobijediti.
A i ono najbitnije je kvalitet kosarke. Protiv Islanda je Teletovic djecu pravio, znam da je i sa centra znao pucati. Veceras svi na nogama u 3/4, sve se trese, vodimo nekih 4-5 razlike i akcija zavrsava tako sto Adin Vrabac puca tricu i promasuje naravno. Jbg sjednes onda.
To je kao reci nije Mejdan kao prije dok Sloboda igra, prije Diti dolazio Galatasaray i gubio u Mejdanu a sad ove hadalje je znalo i Posusje je.beno pobijediti.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sve je to u 5 deka. Sad dosao s utakmice, gorilo sve, ne razumijem sta neki hoce da se radi na tribinama?
Nije isto kad navijas dok igra jedan Teletovic ili Nurkic, te kad gledas Vrabca kao jednog od glavnih igraca
Nije isto kad navijas dok igra jedan Teletovic ili Nurkic, te kad gledas Vrabca kao jednog od glavnih igraca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bekir ponovo objasnio novinarima 

Dobili smo Madjarsku bez Halilovića i amera. Trebali bi ih uzeti u nedelju, Crna Gora pod pritiskom, Češka sigurno kako i selektor kaže neće otići tamo čisto na izlet. Šanse postoje, to je jedino bitno.
Selektor gospodin, jedan od rijetkih koji nema dlaku na jeziku, čovjek drži do sebe i što je jasno ne petlja i ne laže.
Selektor gospodin, jedan od rijetkih koji nema dlaku na jeziku, čovjek drži do sebe i što je jasno ne petlja i ne laže.
-
- Kontakt:
Česi su se dobro drzali protiv Francuza, u zadnju cetvrtinu usli samo sa 2 poena zaostatka. Uglavnom bice zanimljivo zadnje kolosudac92 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:12Dobili smo Madjarsku bez Halilovića i amera. Trebali bi ih uzeti u nedelju, Crna Gora pod pritiskom, Češka sigurno kako i selektor kaže neće otići tamo čisto na izlet. Šanse postoje, to je jedino bitno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
kakvi invalidi igraju dobro iko i dodje na utakmicu...veci skup antitalenata na jednom mjestu tesko da se gdje moze vidjeti...
nego dzanan musa i jusuf krmetina nurkic naravno ne igraju za reprezentaciju a igraju ti srbi gegic i lazic i šokac penava....
Ja recimo nisam imo nikakav motiv da idem na ovu tekmu, večeras. Sjećam se Litvanije prošlog februara, mislio sam da će se raspast dvorana u jednom trenutku kad smo ih krenuli stizat na kraju. Ovo večeras svaka čast svima koji su otišli, dokaz da Grad baš vapi za dobrim sportskim dešavanjima.
-
- Kontakt:
Nurkic je zauzet, uvjezbavao je zakucavanja i post up igru s tvojom majkom veceras...amar gegic i ajdin penava, zanimljiva imena za srbina i hrvata

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znao sam da je greska sto sam tì penetrirao u kevu.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:56Nurkic je zauzet, uvjezbavao je zakucavanja i post up igru s tvojom majkom veceras...amar gegic i ajdin penava, zanimljiva imena za srbina i hrvata![]()

A taman sam se spremao da ga kritikujem zbog par loših poteza i izgubljenih lopti.

Za mene broj 1 večeras Gegic, bez imalo dileme.
Vrabac da je pogodio onu trojku za +10, otišli bismo i na +20

Slažem se da je defanzivno vrlo dobar.
Navijači sasvim ok. Bilo je tu dosta djece ali ona su bila najglasnija

Minus nabijanje navijača po stepenicama i na ulazu a ima slobodnih stolica.
Edit: da sam zadovoljan pobjedom, pa eto moglo bi se reći jer nada i dalje postoji. Da sam nesto sretan nakon pobjede, pa ne bas. Bio bih s +20.

Kao sto neko reče, više vjerujem u pobjedu Češke u C.Gori nego u našu u Mađarskoj.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 feb 2023, 06:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.